hej allihopa

Heej allihopa! jätte länge sen nu, men de sista dagarna har suget kommit tillbaka så nu tror jag minsann att de ska bli ändring på de.
hoppas ni har haft en bra jul, de har jag haft. tomten kom med massa roliga saker, kanske slänger upp en bild på de vid ett senare tillfälle.

men nu tänkte jag passa på att berätta att jag och tejerna va i ishallen häromdagen. skit skoj va de! de va flera år sen sist så lite ostabilt va de ju... man kan ju säga att bambi är snppet bättre än mig. haha men kul va de. tror nog att vi får åka dit igen snart, så jag får öva upp mig lite.


LÄSARFRÅGA

sofi:
hej ville bara säga att dina bilder du tagit blir så himla bra/fina :) är ute efter en ny kamera och undrar vad din heter? är suugen på den för bilderna blir ju grymma =) kraamkraam!

tack så mycke :) de är en nikon D60, jätte bra kamera. kram


091219



hello.. de va länge sen nu.  tänkte bara kika in och tala om för er att jag lever. hoppas allt är bra med er också!
ikväll vet jag inte vad som händer än. hade velat ut på äventyr, men de verkar inte finnas så mycke äventyr i uddevalla idag.. but who knows.. 
förövrigt så är jag sugen på ny design här, ska prata med björnen så får vi se vad vi kan fixa. 
nu ska jag hoppa in i dushen, puss!


nytt i garderoben



när jag ändå är igång tänkte jag slänga upp bilder på de jag hittade i gbg i fredags och de som råkade följa med hem från torp i torsdags.. bilderna blev så klart usla men de får gå.
båda klänningarna är från bikbok, och skorna som jag invigde redan i helgen tillsammans med den svarta klänningen kommer från din sko.


tomtetider

heej. ni får förlåta mig men jag har helt tappat suget. visst blir jag sugen när jag väl slår mig ned vid datan och kollar några av de bloggar jag följer. men de blir inte mer än några inlägg lite då och då..  
jag antar att de får vara så här ett tag så får vi se var de leder. skulle tro att jag snart är tillbaka! kanske är de tomtetiderna som sätter stopp i huvudet på mig? alla hemliga samtal och alla dessa julklapps papper överallt..



en smyckeshållare står högt upp på önskelistan i år. 
jag föll pladask för carolines ringträd!


snabbis

hej! snabbt inlägg, sitter i handduken och väntar på penny. ikväll kanske vi drar ut på festligheter, inget är hundra än så vi får se. jag hör av mig senare eller imorgon. hoppas ni får en bra lördags kväll! puss

LITTLE MISS SUNSHINE


23:19

as promised, detta kom jag hem med från torp igår. även en vit lite längre tröja från vero moda med knappar bak i ryggen.

har inte prövat allt än så jag får göra de imrogn innan jag åker till torp. är ju 20% mellan 20-22 om jag inte har fel.  funderar på att köpa en klänning jag hittade igår som jag inte riktigt har kunnat släppa. hittade egentligen två som jag inte kan släppa. haha men de är snart jul, jag vet jag vet. får väl försöka hålla tassarna borta..

fast, den ena är röd. kanske något man kan ha på jul? nej nu får jag ge mig.


Burberry Prorsum

jag får blogg torka alldeles för ofta nu för tiden.. sorry
helgen va lugn, väldigt lugn. ramlade av hästen i fredags så har haft ont i ryggen tills nu, därför stannade jag bara hemma.
igår tog jag och elin oss en tur till torp, tänkte slänga upp bilder på vad jag kom hem med sen.
förövrigt har de inte hänt något att hurra över, tränat och sådär. va på möte i skolan förut, kom fram till att jag ska läsa hemma ett tag framöver.
nu är det dags för lite ny musik till ipoden! köss