film väder

ögongodis från chicy.

 

va ska man göra nu då? kände för att ta lite kort idag men jag är inte så super sugen på att gå ut i de här vädret.
pappa är och hyr film, om han inte hittade någon annan bra lovade han att hyra twilight till mig. hoppas hoppas. rikrigt film väder ute. om han hyr den, ska jag tända tusentals ljus i mitt rum ikväll och mysa.
men innan de kan bli någon film så måste måste jag träna, har bara suttit på häcken idag.
nu är det dags för spagetti och köttfärssås. köss

Robert Pattinson


DIN SKO SPRING/SUMMER 2010

hello sunshines, hur står de till idag? vet ni vad, jag tror faktiskt inte att våran lilla stad klarar mycke mer, vi kommer regna bort.
idag har jag inte planerat så mycke, måste träna sedan iaf. dock har jag fortfarande ont i halsen och låter som en kråka. men de får gå ändå. får hoppa över konditionen.

I want my own Edward Cullen

asså jag kan inte släppa de, new moon, den va så underbart bra. längtar tills den kommer ut på dvd, då ska jag ha den med en gång! har varit helt till mig enda sen jag gick ut från bio salongen. jag måste se den igen!
ååh jag vill ha min egna Edward, min alldeles egna Edward Cullen. jag vill ha han nu nu nu nu. jag menar, vem är inte helt nere i honom? ärligt talat, jag är kär.


IN A MOOD FOR SHOPPING


jag är shooopppingsuugen, väldigt väldigt mycke också..  är sugen på paljetter och kedjor och jaa mmm allt! och skor, de behöver jag faktiskt. kläder också. har hur mycke som helst, men ändå känns de som om jag inte har något. någon som känner igen sig? kan tänka mig de. man sår där på morgonen i något som känns som en evighet och nästan får ångest över vad man ska ta på sig. jäkla i-lands problem..
men vet ni vad, nästa helg kanske matilda och jag drar en weekend i stockholm. skulle vara skit sköj! va rikrigt länge sen jag va där nu.

091125

hej hej hemskt mycket hej. va på torp igår och kom hem med detta. en super snygg ring från h&m (som tyvärr är lite för stor) och en söt tröja från JC som egentligen är svart/grå men som ser grå blå ut på bilden.
och som ni seer, så har min kamera kommit tillbaka. överlycklig.

men vet ni vad som toppar de; va på new moon med matilda förut, herrejäävlar va bra den va!! jag måste se den igen. om ni inte har sett den, gå och se den! jag va nog inte tyst för en sekund, den va helt underbar!

-

 

hej alla vakna. skulle ha lagt mig för länge sen, ändå har jag stannat uppe, ajja bajja.
tränade förut, efter de raka vägen hem in i duschen och sedan kvällsmat framför csi och jordan. hade jädrans ont i halsen i morse så de blev bara styrke träning för min del. hoppas att de är bättre i morgon, vill inte åka på någon svinis här. har inte tagit sprutan än. de har förresten varit ett jäkla tjat om de där, om man ska ta den eller inte. jag har bestämt mig för att ta den, eller rättare sagt, min mamma har bestämt de åt mig så jag blir så illa tvungen.
nej nu är de bedtime, godnatt!

091118


tjena mittbena. är på ett humör som kunde vart bättre, mer ska vi inte prata om de.
va sugen på att ta en sväng till torp i dag faktiskt, än finns de tid men jag vet inte. lika bra att jag hoppar de kanske? ska försöka vara inne på gymmet vid 5 och träna med elin så ja de är nog lika bra att jag hoppar över torp i dag.
skulle ha mött kristin och ellen för länge sen, men eftersom att vädret svajar som vanligt så har de inte blivit så än. ska slå henne en pling snart och se vad som händer.
förövrigt kan jag meddela att jag lyckades hålla mig borta från colan igår. har bestämt mig för att starta ett nytt liv, sluta upp med onyttigheterna till att börja med och då funkar ju inte cola.. synd.. de borde finnas nyttig cola.


COCA COLA


ni fattar inte vilket cola sug jag har just nu, de är sjukt! tänk att få öppna en kall burk med bubblande cola nu, känna hur kolsyran sticker så där obehagligt gott i näsan och hur de blir helt kallt i hela magen.. haha nej nu har jag suttit här alldeles för länge..
hoppas ni har haft en bra dag. själv har jag haft de helt okej, tränat och varit i stallet.
men nu är de dags för mig att krypa till kojs, ska förosöka hålla mig borta från colan. klockan är trots allt över 1 nu.
godnatt, sovgott. puss

give it to me baby


jag vill ha ringar nu nu nuuu! har riktigt dåligt med de faktiskt, och de säger jag inte bara. jag har nästan inga alls.dessa gojtingar från cocoo skulle inte sitta fel, speciellt inte de svarta blocket? och döskallen.. och ja, allihopa.. hell yeah, give it to me baby!


JAG LEVER

ja jag lever. insperationen finns men orken existerar liksom inte, den är som bårtblåst. vet inte när jag satte mig vid datan sist.
kanske blir bättre när jag får tillbaka min kamera? hoppas de.
de är så himla mycke med skolan, huset (som vi antingen ska renovera eller sälja), träningen, hästen. ja allt. och de här vädret gör ingen på humör. man vill bara ligga kvar under täcket och aldrig gå upp..

 


hard day.

hej. är tyvärr inte på humör för att skriva något nu. varit en hemsk dag och nästan ännu värre kväll.. 
men jag tänkte bara säga att jag lever och allt va de innebär. hoppas ni har haft en bra dag.
nu tänkte jag göra klart skivan till pappa som borde ha varit klar för länge sedan. känner egentligen för att gå och lägga mig men vad gör man inte för pappsi..
puss på er.


091111

de är ingen vanlig dag för de är matildas födelsedag, hurra hurra hurra
om man ska vara pet noga så va de igår men eftersom att jag inte har lagt mig än så är det fortfarande tisdag för mig.

va på kalas hos matilda förut, jätte trevligt va de. vi fick hamburgare, tårta och kaka som vi inte ens orkade smaka på. tårtan va mumsfillibabba måste jag säga.

tänkte skriva lite förut men de kom massa ivägen. bättre sent än aldrig.
men nej nu är de bed time för mig. sov knappt någonting i natt. sov gott allihopa. puss


LÄSAR FRÅGA

hej! förlåt för dålig uppdatering. usch säger de allseles för mycket...
tänkte börja med att säga att jag tycker de är jätte roligt när man får små söta kommentarer från er. tack för de. känns mycke roligare att skriva när man vet att folk tycker om de. tex som denna;
hej, jag läser din blogg nästan varje dag och jag älskar den ;D undrar bara varför du itne går i skolan? och varför flyttar du inte ifrån uddevalla? har hört att de är en skit tråkig stad :p puss

de är en hel del av er undrar varför jag inte går i skolan, men de gör jag egentligen. bara att jag har tagit en paus från de eftersom att jag inte riktigt vet hur jag ska fortsätta läsa. om jag ska fortsätta på öppna eller kanske börja något annat. har funderat på att börja på folkhögskolan nästa år men isf måste jag fortfarande underhålls läsa till dess.  ska på möte på torsdag så då får vi se om vi kommer fram till något.

varför jag inte flyttar från uddevalla? ja hmm vi har faktiskt pratat på de, men med tanke på att man har hela familjen här och alla kompisar så finns de lite för mycke att stanna kvar för. jag är bara 17 år så vi får se vad som händer i framtiden. kan inte tänka mig att jag kommer bo här hela livet. och tråkigt, ja de ligger nog en del i de..

har varit dålig på de här med frågestunder, kanske ska ta en sådan snart?
fram till dess är de bara att fråga på om ni undrar något.



tick tack..


heejj. vad händer ikväll? jo de ska jag tala om för er, ingenting som de ser ut nu. matilda kommer hit men ut över de ser de ganska dött ut. vi får se, mycke kan ju hända. klockan är ju inte ens 6 menar jag.

idag har jag legat i soffan hela dagen förutom när jag va ute med nalle och när jag fixade rosorna för mamma. haha ni vet när man skär av skälkarna eller va de heter. oj jag kan verkligen ingenting om sånt där.
men i alla fall, de jag ville komma fram till är att jag har mått hemsk och även igår mådde jag skit. därför jag inte skrev något, stupade direkt när jag kom hem från torp. 

hittade iaf en present till pappa igår, mycke annat blev de inte förutom en tunika från vero moda. men de va ju faktiskt presenten till pappa som va de viktiga.
förövrigt åt jag och mamma lunch på briggen -  köttfärssås och spagetti barnmenyn blev de för mig. mums.

nej men nu måste jag städa lite känner jag. puss

 


should have put a ring on it

tuggat tuggumi som en galning nu sista tre timmarn eller va de kan vara, är helt öm i hela munnen. käkarna avlider snart känner jag. bara så ni vet.. 
nä även om de är så så tänkte jag mest säga godnatt innan jag lägger mig. snart bed time för mig nu.
hoppas ni har haft en bra dag. imrogn ska jag förhoppningsvis hitta mig något snyggt på torpan och även få köpt en fars dag present. för en gångs skull kanske jag kan vara ute i god tid. vi får se.
men vi hörs imrogn. natti natt på er.


THIS IS IT


godkväll. jag kom ganska nyss innanför dörren, är heeelt stelfrusen. varit på bio med matildius, this is it. tyckte tyvärr inte att de va någon bio film. eller rättare sagt de va ingen film, snarare snuttar från hans genrep. men kul att ha sett den, hade ju inte väntat mig någon spelfilm heller så jag tyckte att allt den va bra.
och dansarna, shiiit va bra! är grymt sugen på att ta upp dansen igen.
vi kollade i alla fall på den tidiga för att de inte skulle bli så sent men de lyckades vi ju bra med, slutade med att vi tog bussen hem 22.10. men nu är jag hemma, mätt och go efter att ha ätit en heel mosbricka..
annars har jag inte gjort mycke alls i dag, passade lilla ellen förut bara. så mysigt så.

imorogn är tanken att jag ska åka ut till torp när de öppnar och sedan åka till stallet och efter de kanske träna beroende på vad klockan blir. får se hur de går med de, är ju inte min starka sida att hålla sånt där.  

päron bubbel



hejsan svejsan. hur mås de idag? själv är jag helt slut, tränade förut och jädrans va trött jag blev.
åt nyss skramlat ägg och bacon, namnam va de. testade även att göra bubbel vatten med päron saft, de va blev inte så gott.. tänkte att de skulle smaka som päron dricka men nej, långt ifrån.

igår hann jag faktiskt till torp en snabbis innan träningen, fick köpt mig ett par svarta sammets leggings och lite smått och gott som behövdes till sminkväskan. efter de begav jag mig raka vägen till gymet. 
men nu ska jag vandra ut till soffan och se om de finns något skoj på tv. puss på er

ljuvligt


LJUVLIGT, älskar kontrasten.


nu börjar bli förbannad! jag kan inte gå in någonstans. inte nelly inte topshop, hm, picnik, inte monki, INGENSTANS! och då menar jag verkligen ingenstans. någon som vet va felet är? jag har ju redan installerat de som står att man ska göra..
nej nu går jag här ifrån innan en olycka händer.. men först ska jag göra klart en skiva till pappa som jag har lovat ett tag nu.

curious ?

kollade precis på pet rescue med en räksallad i famnen och nalle inkurad mellan mina ben, hur de än låter.
tänkte ta och ta på mig lite men ska ju ändå träna sen så de känns lite meningslöst. funderar på om jag ska åka in redan nu? men de blir ju så jädrans mycke folk om en stund. vi får se. kommer väl inte in på något sätt nu ändå och jag orkar inte ta bussen. oj va depp jag låter, men de är vädret! man blir ju helt död av de, bara regnar och regnar.

men vet ni vad! I've got a job! jippiiie.
kan inte avslöja vad än på ett tag ifall de skulle bli några komplikationer.
hihi nu blir ni allt nyfikna va.



grrr


my weekend


helgen nu då, va har jag gjort? jo i fredags va jag ju i göteborg med tjejerna. hittade mig en kjol från monki men annars va de lugnt på shopping fronten. blev däremot stört förälskad i ett par skor också från monki. men jag fick lugna ner mig och tänka ett steg längre - mamma hade dödat mig om jag kom hem med dem och jag har redan ett par boots. 
jätte trevligt hade vi de i alla fall. sen va de egentligen meningen att jag skulle hem till stina och maja men jag lyckades somna framför idol istället.

lördagen va helt huller om buller. fick reda på att vi skulle klä ut oss alleles för sent så jag hade lite lätt panik ett tag. men tillslut kom jag på att jag kunde klä ut mig till katt. de är ju rätt lätt att hitta grejer till hemma. så jag satt i något som kändes som timmar och gjorde kattöron an en tshirt, ståltråd, nål och tråd. efter de proppade jag i massa papper i ett par strumpbyxor som skulle bli svansen.
men när jag väl va klar va klockan jätte mycke så jag hann inte in till dem andra tejejrna som förfesatde hemma hos penny. istället åkte jag in till stan och mötte upp matilda hemma hos andré. satt där ett tag och försökte göra öron till henne också, fast hennes blev av äggkartong.. i alla fall så försökte vi få tag på dem andra så att vi skulle kunna möta dem men ingen svarade. kan tänka mig att dem hade lite för mycket innaför västen allihopa. haha men de slutade iaf med att vi fastnade hemma hos andré utklädda till katter.

thats my weekend. men trots allt så hade vi riktigt kul tillslut.
ska höra med matilda om de blev några bilder med hennes kamera för jag har ju som sagt ingen. de kommer förresten kosta ETTUSENÅTTAHUNDRA kr att laga den. kul..

rubriker är svåra..

jaag hatar min data! den är bara förjävlig, är det inte de ena så är det de andra. just nu så funkar de inte att gå in på sidor med flash grej, tex h&m, bikbok, youtube osv. det är hemskt. har varit så ett bra tag nu så jag har inte koll på något just nu känner jag.. sjukt va många sidor som kräver de där.  

men men, varit upp i dryg 2 timmar nu. ja jag vet, de är måndag och jag sover nästan till 12. pinsamt. måste ta tag i min sömn nu.
skulle egentligen ha varit och ätit lunch med mina föräldrar nu men ibland blir de inte som man har tänkt sig helt enkelt.
sitter här framför datan och lyssnar på musik istället. blir träning lite senare, skulle ha gått med matlida men stackarn är hemma från skolan så de blev inget med de. får väl jaga med mamma och pappa istället. som förresten har lovat att dem ska börja träna nu!


23.59

Hej! Jag tänkte bara säga att jag lever trots min uteblivna uppdatering, sorry.. Hoppas ni har haft en super helg! Berättar mer om min imorgon. Godnatt, puss