hangover

hejsan hoppsan! nu var det några dagar sedan, allt bra med er? själv mår jag uselt, aldrig varit så bakis i hela mitt liv.. tror fortfarande jag är full haha..  kom hem igår vid 8 tiden och blev super taggad på att gå ut så jag följde med erica och robin och gänget ut på en galen kväll. först satt vi och förfestade nere i hamnen och sedan vandrade vi bort mot trägårn och dansade som aldrig förr. kameran hängde med men det blev dessvärre ganska dåligt med kort.
nu ska jag hjälpa mamma och pappa med bakis maten, grillat mums mums. kram på er!


hejhopp!

det fick blir ett nattinlägg idag men med tanke på gårdagens bravader så behövde jag en dag i soffan.. hade en jätte trevlig kväll igår. jossa fyllde äntligen 18 så vi var ett stort gäng hemma hos henne och åt tårta och firade henne sedan åkte vi vidare till stan och trägår noch fortsatte ha det lika trevligt där. grattis igen jossa!
visar er lite bilder från det någon annan dag, nu måste jag sova för vet ni vad! imorogn packar jag mamma pappa kristin ellen och pär bilen och åker mot malmö på lite semester. ska ta en dag i danmark och gå på djurpark och sådär med. ska bli kul att komma iväg ett litet tag. är hemma torsdag igen så det är inte länge vi är borta. kommer förmodligen ta med mig datan men vet inte om jag kommer hinna uppdatera, är som sagt inte många dagar vi är borta och mycket ska hinnas med på den tiden. ni får ha det så bra så hörs vi. puss och godnatt!
ps, avslutar frågestunden nu och ska svara så fort jag får tid. men är det något mer ni undrar är det så klart bara att fråga. kramis


födelsedagsbarnet och hennes mamma dränkt i tårta


lördag 23 juli



hejsan hoppsan! allt väl?
 kom precis innanför dörren, varit och shoppat loss på torp med mammsen. ska på födelsedagskalas idag och kände att jag behövde något att ha på mig. vad ska ni göra idag? några planer?
nu ska jag ta mig något att äta. senare blir det gymmet eller om jag tar en prommenad/joggingtur ute istället. kramar

fredag..

hej alla vakna! fick inte gjort något av det som jag hade tänkt göra idag, bara legat hemma hela dagen. knappt så att jag har kunnat ta mig upp från soffan. legat och tröstat mig med massa godis framför tvn hela kvällen så nu har jag ont i magen..  kort sagt har jag haft en rikrigt usel dag. hade mer än någonsin behövt en grym ute kväll med mina vänner. och vilka tror ni inte ringde och smsade för en liten stund sedan och skulle ha med mig ut om inte marcus och robin. killar killar, ni måste höra av er tidigare! hade inte tvekat en sekund. hade det inte varit för att klockan var 12 och jag satt i pyjamas så hade jag kommit med en gång.
men men nu måste jag försöka sova så jag kommer upp i vettig tid imorogn och kan göra något av min dag. hoppas att ni har haft en bra fredagskväll, och ni som är ute, glöm inte att dansa lite för mig med! puss och kram


jag och robin en kväll på butlers.

erica och tobias var också med.

nybakat

hejsan! jag sov hur dåligt som helst inatt så tog en låång sovmorgon idag, gick inte upp försen vid 11 då pappa kom och väckte mig med frukost på sängen. sedan låg jag mest i soffan och slappade framför tvn tills jag och mamma fick rycket och började baka bullar. helt underbart, luktar nybakade bullar i hela huset nu, finns det något bättre? tror inte det. ska snart gå ut och provsmaka några stycken med ett kallt glas mjölk sedan tänkte jag åka till torp och köpa fredagsgodis. men först måste jag fixa mig lite (har fortfarande pyjamas på mig haha) sen blir det träning om inte klockan springer iväg. vad ska ni göra idag? kramis


FRÅGESTUND avslutad



hoppas att ni har klurat ut massa roliga frågor för nu kör vi! glöm inte att kolla kategorin frågor&svar ifall jag redan svarat på era frågor. vi kör några dagar fram till att jag säger stopp. kram på er

höstkatalog



hej! har precis suttit och kollat igenom den nya h&m katalogen och det är knappt så jag vågar säga det men jag längtar lite till hösten nu, alla mysiga höstkläder, älskar det!
tror bestämt att jag ska ta en beställning senare, tröstshoppa lite. var nämligen hos tandläkaren förut och fick reda på att jag måste borra.. buhuu.. det är någon gammal lagning som ser skum ut så dom ska ta bort det och härja och ha sig. usch. finns inget värre än tandläkaren!
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det antingen bio eller en promenad med nallis. frågestund senare också! och hörrni det där med hösten, andas, helt klar är jag inte med sommaren än, men var är solen egentligen? vi vill ha sol! puss på er

have2have


klickade precis hem dessa gottingar från have2have. letat efter ett par sommar skor väldigt länge men alla jag hittar är alltid slut i storlek så när jag hittade dessa kände jag att jag kan ju åtminstånde vara ute i god tid med ett par höst dojor.
ladda med roliga frågor så ska vi försöka starta upp en frågestund imorogn. sounds good? puss och godnatt 


kungshamn/smögen



hejhopp! har ni haft en bra dag? vi hämtade upp kristin och ellen förut och bestämde oss för att styra bilen mot solen vilket ledde till kungshamn/smögen. började med sol och bad i kungshamn och sedan åkte vi vidare mot smögenbryggan där vi gick och strosade runt en stund och sedan satte oss och käkade en god räksallad. muuums!

nu ska jag sätta på en mysig film och bara ta hand om mig själv en stund. såg att ni ville ha frågestund, det skulle vi kanske kunna fixa men kolla igenom kategorin frågor&svar först så ser vi på det. puss och kram


onsdag 20 juli

godmorgon! sovit gott? idag har mamma lovat oss fint väder så nu har vi planerat en dag på kusten eller någon annanstsans. ser lite tveksamt ut måste jag säga men vi hoppas att vädergudarna är med oss! jag menar man vet ju aldrig rikrigt med detta vädret, det kan vara skinade sol ena stunden bara för att i nästa ge oss piskande regn och tvärt om. hoppas hoppas hoppas! jag behöver lite sol på min kropp. 
vad ska ni göra idag? nu nu måste jag skynda mig, ha en bra dag! kramis


sist jag var ute på kusten, jag maja och nicole tog bilen ut till smögen och hade en super mysig dag.

hejsan!

fick bli ett nattinlägg idag har nämligen varit full rulle här. rensat garaget i princip hela dagen och nu ikväll har vi grillat och myst med paj i soffan framför allsång på skansen och morden i midsomer. 
hittade massa av mina gamla leksaker som ellen har suttit och lekt med, det är inte utan att man blir lite avis.. ska nog ta mig en närmre titt imorogn haha.
nej men nu måste jag sova. imorogn blir det förmodligen emaus med kristin och ellen om det inte är skinade sol och så ska jag hinna med ett träningspass också. godnatt, kramar
 

sååå söta!

godnatt


precis mumsat i mig lite kycklig till kvällsmat och ska snart lägga mig och kolla scooby tänkte jag. ville bara säga godnatt innan jag somnar. hoppas att ni har haft en bra dag, sov gott allihopa. puss och kram  


turkiet

hej! mendan jag är ute och promenixar med nallis får ni kika på några bilder från turkiet. var flera månader sen nu ju, på tiden att ni får se dom! det var dock inte helt lätt att få upp dom ska ni veta, var tvungen att göra nya av de flesta vilket gjorde att kvalitetn blev rätt usel tyvärr.. det duger ändå. kramis 
 


shopping shopping


hej allihopa! allt bra? med mig är det kanon. kom precis ut från duschen, varit och svettats på gymmet en stund. innan var jag på torp en sväng, åkte egentligen dit för att kolla på en ny tv men det var helt slut så istället fick jag med mig en ring och ett halsband från gina, ett nytt solpuder från make up store och även två nya disney klassiker till min samling.
vad ska ni göra resten av dagen? min farmor är här på besök så jag ska gå ut till henne en stund sedan har jag lovat nalle att gå ut på lång promenad med honom.
vi hörs senare! kram på er

one step at a time

hej! vad börjar man med att säga.. jag har varit borta länge nu och det är inte utan att det har kliat i fingrarna ska ni veta. fått många sura miner från folk så nu kännr jag att jag inte kan hålla mig längre. anledningen är väl att jag kände att jag behövde en liten paus, det blev lite för mycket och då menar jag inte bara med bloggen utan allt. men nu hoppas jag verkligen att jag börjar få rätsida på det mesta så ska försöka komma igång lite smått igen. ett steg i taget. hoppas att ni förstår. 

fick ont i magen när jag läste alla era kommentarer, tusen gånger förlåt..
  tänkte börja med att visa er alla bilder från turkiet och fylla på med dem från magaluf och lite random bilder från det sista efter hand men av någon anledning funkar det inte att ladda upp bilderna. funkar några stycken och sen lägger det av. kan hända att det bara är mitt internet som fått fnatt och att det funkar senare.
men jag kan berätta lite om min dag istället. väcktes vid halv 9 av att mamma och pappa skulle ha med mig ut i skogen och plocka svamp (jag gillar inte ens svamp). sedan mötte vi upp kristin ellen och pär och åkte till vad vi trodde skulle vara det perfekta svampstället. tror ni vi hittade någon svamp? nej så klart inte om man inte räknar med två små skrumtna fjuttar. letade ett tag innan regnet kom och då vandrade vi tillbaka mot bilen och satte oss under bagaget och fikade istället. sedan åkte vi tillbaka hem och mamma gjorde iordning makrill som vi fått av morfar och så käkade vi upp det. sen vid halv 3 åkte jag kristin och pär in till saga bion för att kolla på harry potter. har ni inte sett den måste ni göra det, lätt bästa filmen av allihopa! sen när vi kom hem somnade jag i soffan, resten av kvällen lär bli väldigt lugn den med. hoppas ni har haft en bra dag trots det dåliga vädret! 

nu ska jag fortsätta med att jobba på att få upp bilerna en stund och sedan sätta på någon bra film. ha en fortsatt bra kväll! kram på er