chanel



godkväll. sitter helt ny dushad och go här och lyssanr på musik, har precis ätit kvällsmat och ska snart krypa ner i min säng hade jag tänkt.
nu undrar ni säker om jag tog tummen ur r-ven och åkte in och solade som jag sa att jag skulle göra. och det gjorde jag, fast bara en snabbis för man vill ju inte bränna sig. har lite ont i magen över de nu, man ska ju inte hålla på med sånt. men aja är man blek så är man antar jag.

imorgon ska jag troligen hjälpa kristn och pär med att lyfta lådor och grejer (starka alexandra, jo visst) nej men kristin ska ju inte ansträng sig och så där så då är det klart att jag hjälper till (hon är gravid för er som har missat de). men innan de ska vi äta lunch och sådär. så de ska bli mysigt.

tänkte gå och lägga fram kläder och så nu, sedan nana. är sjukt trött, somnade till och med i bilen på väg in till stan förut. men ni får ha en fortsatt trevlig kväll, för er som tänker stanna uppe länge till. godnatt allihopa!
puss ock kram


090831

hej hej hemskt mycket hej.
sitter för tillfället i skolan och dricker fanta, är hyffsat förbannad och trött efter att ha gått från östrabo och alla dessa trappor i ett ganska rejält tempo. blev stannad på vägen av en bil, satt en kille i framsätet och ropade hallå. så jag tänkte att dem behöver väl säkert vägbeskrivning eller något, så jag stannade. då säger han; får jag fråga en sak, varför är du så snygg? hallå eller, ibland undrar man vad de är för fel på vissa människor.. hm aja men  tror ni inte alla mina arbeten har försvunnit från datan! alla jag har gjort under ettan, och visst det kanske inte är så farligt men de är rätt kul att ha kvar ändå. och dem tre grejerna jag har börjat med nu i tvåan.. ååh jag blir så sur. började nästan gråta förut när peter(våran datasnubbe) inte ens kunde hitta de på serven. jag hade ändå kommit ganska långt med tex samhällskunskapen! jaja det är väl bara att börja om igen antar jag..

har snart geografi, eller om nästan en timma. börjar 13.50 så tänkte att jag kunde skriva en truddelutt här eftersom att jag inte har någon större lust att börja om på allt igen.
när jag kommer hem sen tror jag minsann att jag ska ta tummen ur r-ven och åka in och sola, fast jag har ju lovat mig lite halft att inte hålla på med sån där skit. vad kostar en sån där sol dusch eller vad de heter tro? men man blir ju änna lite orange av de tycker jag. någon som vet vad de kan kosta? är rätt pank nu, de suger.. man kan inte göra någonting!
våran skola, eller komun, om något är pank! tro fan de när dem köper nya flashiga mac datorer till alla ettor och sedan kostar på sig massa sånna där mac gubbar! jag blir så förbaskad. alla treor har fått åka till trysil norge men nä de ska inte vi få göra för de har vi inte råd med! varför ska alltid 92er drabbas? alltid!? kommer till och med ihåg när man gick på lågstadiet, då fick vi inga bollar eller va de nu va för att komunen inte hade råd!



How can something so deadly feel so right?

nee usch jag kan inte sova, eller hm jag har inte försökt. men jag vill inte! jag orkar inte, lägger jag mig där kommer de vara helt tyst och mörkt. min säng är alldeles för stor för bara mig åh nä jag vill inte. av någon anledning kommer man att tänka på allt när man ligger där och även om man inte vill tänka på de så gör man de. man kan liksom inte rymma ifrån sina egna tankar. ni vet vad jag menar. tur att jag har nalle, utan honom hade jag gått under för länge sen.

nej men till något kul då, har bara mentortid på morognkvisten imorgon och är ledning fram till sista lektionen som är geografi. ganska soft ändå.
och ärligt talat, jag måste sola! de här är skandalöst va blek jag är, tacka gud för smink.

ojj, nu hörde mina föräldrar att jag va vaken, bäst jags myger här ifrån innan de tar hus i helvete hihi.
godnatt kära vänner! hörs imorgon, pussi


Thailand i vintras, vill ha lite värme och sol på kinderna!


bilderna från i fredags

hej! allt bra?
tänkte ladda upp bilderna från i fredags innan jag lägger mig. som dem flesta vet så tar de ett jäkla tag men ska föröka hinna med alla. vet inte om jag hinner men jag förösker.




sådär de va dem flesta, hoppas det räcker så. orningen blev lite som den blev men de får vi leva med. orkar inte skriva under varje nu men kanske fixar de imorgon. en sak bara, de är något med buss 6! alltid lika lyckade turer, kanske beror lite på sällskapet men jag tror att det är någon mix av de hela. haha jaja de va en rolig kväll iaf! puss på er, nu ska jag nana. sweet dreams


090829

mamma och pappa har bjudit hit sina kompisar, dem har kräftskiva. och visst de ska dem väl få ha men dem kanske kan skrika lite mer? vet inte vad de är men jag hatar att se dem "festa". inte för att dem super sig fulla å sådär men ni förstår vad jag menar.  usch nää jag vill inte sitta här hemma mer, funderar på vart jag ska ta vägen? 
 
ni får förresten ursäkta mitt inlägg ifår, kort kort blev de. men jag satt och försökte skriva samtidigt som elin hängde över mig och bytte låt fram och tillbaka. de va ett jäkla liv här igår. men kul som tusan va de! till en början va de rätt lugnt och alla va lite bittra (antagligen pga av väderet) men de fixade sig snart och alla va på g förutom nicole som va trötter, men de får man vara ibland.
efter vi hade ätit och roat oss ett tag tog vi bussen in till stan, va meningen att vi skulle till någon kompis till sebbe men när vi stod utanför och ringder så hade dem gått till någon annan. efter de åkte vi ganska snart hem, förutom penny och johanna som skulle in på harrys. själv kände jag inte för de utan åkte hem.
bilderna får ni se sen, känner inte för att gå ut till partynissarna där ute, speciellt inte när jag endast har på mig en t-shirt och trosor + super snygga puma sockar uppdragna till max. haha jaja men gott är de iaf.


                                                            take me away


köss

det är party!!! MONDOTEK - Alive just nu, kanske hör av mig sen, annars hörs vi imorogn . köss

torsdag

hej. de blir ett kort inlägg idag men är sjukt trött och måste duscha och sådär.
dagen har varit till synesvis lugn, kom till skolan vid 12, tog bussen halv 11. religion som faktist,måste jag säga, va rikrigt intressant idag. sedan fick vi sluta tidigare för vi skulle kolla på någon teater/rollspel. de va de vanliga, typ don't drink anda drive. men ärligt talat så va de väligt givande, vi fick typ olika roller och fick sedan gå in små grupper i olika rum och spela rollerna. de slutade med att en kille dog pga av rattfylla.  efter de va de lite hörnövningar, lekar och disskusion.
när de va slut träffade jag stina nicole och sebbe, pratade lite men bestämde mig för att åka hem till nalle bus som va ensam. när jag väl kom hem dckade jag i soffan.
hopps ni har haft en bra dag! nu ska jag bestämma de sista för imorogn sedan raka vägen in i duschen och efter de ner i min goa säng. godnatt, sweet dreams
peace and love


hihi, ni får ursäkta den överflödiga huden under hakan. 
go sommar bild från 08, godnatt

090826


världens bästa nallebus

hallå! hur är det med er? med mig är det toppen, lite trött bara. mätt som en kung, åt precis massa räkor och kollade på the mist med mamma och pappa. den va helt okej, trodde den skulle vara bättre.
98% chans att det blir kräftskiva med alla brudar hos mig på fredag! bara det blir  hyffsat väder så det funkar att sitta ute med eller utan partytält (om jag får tag på något). så nu håller vi tummarna på att d t blir kanon!

annars har de bara varit skola idag,  åt på östrabo för första gången haha. ska ju äta där nu hela 2an och 3an nu tror jag. skrev klart de där om skärtorsdagen och ett mail till våran samhällskunskaps lärare. tog ju skolkort också! herregud,, ojoj.. det är inte okej. för de första skrämde alla upp oss med att dem långa skulle få sitta ner, och jag som aldrig har suttit ner i hela mitt liv fick lite lätt panik. hur sitter man liksom? klart jag vet hur man sitter men de är ju lite läskigt så där. men som tur va tog stolarna snart slut och jag och frida tjöt av glädje. vi fick stå! men å andra sidan, när jag tänker efter kanske det hade varit bättre att sitta eftersom vi stod som packade sillar där bak. jag skämtar inte, de va hur trångt som helst. smygkollade lite på datan och de såg inte alls bra ut..

stor städade mitt rum förut, damsög och dammade och allt de där, nu är det bara lakanen kvar så tänkte gå in och fixa de snart. men vi får höras imorgon. vet att jag är ganska kass på att uppdatera men de kommer, ska försöka bättra mig.
godnatt allihopa. puss och kram

only you

herregud, elvira har så rätt! lyssna på låten bara, jag drunknar.


(får inte till de med klippet, men funkar fortfarande att lyssna. någon som vet va de är för fel?)

förövrigt så blev de ingen solning för mig idag, fastnade här hemma.
har varit helt borta hela dagen känner jag, ska berätta lite snabbt om skärtorsdagen på torsdag så tänkte att jag tar reda på allt nu. men jag fattar inte, eller jo jag förstår men de e liksom suddigt på något sätt. de står hur klart och tydligt som helst men ändå är de något. läskigt när de blir så. bara sovit hela dagen så jag har glömt av gå ut med nallebusen också, känner mig jätte hemsk. bara släppt ut honom några gånger och nu är de ju så mörkt ute. får tvinga med mamma ut på en prommenix snart, leka lite på stranden, kasta kottar och så där. de älskar han!

asså jag flår som en jag vet inte va, de är sinnessjukt! all färg är borta förutom några små fläckar som fortfarande är hyffsat bruna. men hur snyggt är de menar jag? nää jag får ta och skrubba hela mig sen när jag duschar. började lite igår men de känns så sorgligt, va ju ändå rätt brun efter turkiet så hoppades på att de skulle få sitta kvar ett tag men näpp, icke sa nicke.

får ta en prommenad med nalle nu, antagligen ensam eftersom mammsen inte har kommit hem än. efter de ska jag duscha och sedan lägga fram kläder så jag slipper tänka på de imorogn.
 om på nu att jag bara har en lektion på morgonen sen slutar jag, men vi tar inte kortet försen halv 3! härligt.. va ska jag roa mig med undertiden tro? hittar säkert på något, känns inte som om de är någon idé att åka hem även om de kanske är de. känns för omständigt. vi får helt enkelt se, har ju skaffat lås nu så kan ta med datan så jag har den iaf.
nä nu får jag ta ficklampan och nalle och ta mig en sväng.
vi hörs imrogn, tror inte jag orkar sätta mig här igen men man vet aldrig. om inte, får ni sova så gott! puss och kram


090825

hej! hade inte rikrigt tid att skriva igår, åkte till göteborg med mamma direkt efter skolan. hittade mig ett par sprillans nya converse, letat hur  länge som helst! hittade även ett par fodrade kängor och en tröja. ni får se bild på kängorna vid ett senare tillfälle. så de va vad jag gjorde igår. 
idag har vi varit lediga, eller haft flex dag. ska ha de varje tisdag framöver. en dag för studier fast man får sitta vart man vill ungefär. men idag hade dem klämt in något vid 10.40-11.40 som jag så duktigt hade skrivit upp i min allmnacka. men av någon dum anledning hade jag fått för miga tt de va 11.40-12.40, alltså tagit fel på en timma så när jag skulle åka in till stan såg jag att de va fel. ussch va sur jag blev! aja men amanda sa att de inte hade varit många där så de är nog ingen fara hoppas vi.
så idag har jag kollat på en film och stensovit, ska ta och göra lite nytta nu, plugga på de lilla vi har. och sedan måste jag sola, skolkort imorogn ju! va ska man ha på sig då? hmm hmm, blir svart för dystert tro? ahh vi får se.


utebio, yes man

utebio med tjejerna ikväll, jätte mysigt! mötte matilda vid 9 och köpte godis och kebab tillsammans med nicole. sedan mötte vi dem andra vid filmen. riktigt bra va den. haha favoriten va ju när killen skulle ta livet av sig. jaa kolla själva.
nä skola imorogn, så tänkte ta och krypa ner i sängen nu. godnatt allihopa. pusspuss


kalas

hej! har ni sovit gott? de har iaf jag gjort, tro de eller ej. tänkte berätta lite om igår.
började med att jag mötte anna vid centralen vid 6 för att ta tåget till ljungskile. där mötte vi matilda och nicole. när vi väl va framme skulle vi gå, till penny. jag säger bara de; ALDRIG IGEN!  inte i pumps. de va dem värsta backarna jag varit med om, så där sega ni vet. nä fy här måste börja tränas igen, de e ju pinsamt.
när vi va framme hos penny blev de paket öppning, räkor aioli och välkomsdrinkar, underbart.
sen satt vi där fram till 10-11 tror jag, då va de dags att åka in till stan(blev som tur inte grebbestad), sen när vi va framme i stan gick vi vidare till en kompis till anna som hade fest, killar i 20-30 års åldern. haha jaja men de va kul. efter någon timma försvann tyvärr rätt många och jag stod i hallen och väntade på stina maja nicole och matilda i 20 minuter. slutade med att vi stannade kvar eftersom vi inte rikrigt visste vart dem andra hade tagit vägen. 
blev en rikrigt rolig kväll! synd bara att vi inte höll ihop hela kvällen.   



 
penny öppnar alla paketen

bästa presenten! haha jag och stina hade rejäl beslutsångest, men vrkar som om den här blev rikrigt bra

stina hugger in in i de sista

jag fick äran att inviga den oerhört fina hatten, och jag kan säga att de krävdes en viss teknik.




sedan fick penny ta över..


..och efter de va de hjalles tur


mot bussen!

dansen va snart igång


de här väldigt vackra kortet får avsluta kvällen. jag har asså suttit här i flera tillar och bara lagt in kort! de e ingen dans på roser de där, tar en jävla tid så nu hoppas jag att ni är nöjda. började när jag vaknade i morse och är klar nu 15.19.
nu ska jag dra mig ifrån datan en stund, kanske blir utebio ikväll. köss


090822

godmorgon! sitter här i min lilla pyamas tröja och planerar dagen.
ska nog ta och hoppa in i duschen snart men tänkte bara säga att jag lever. hörs senare om jag hinner, ska till penny sen och efter de grebbestad? va i helvete.. aja jag överlåter de där till brudarna, jag hänger bara på. party ska de bli iaf!  
puss och kram


090821

sitter här för första gången på en evighet nu. eller aa, jag och stina satte oss en stund när hon va här men de e en annan historia, hihi.
tänkte berätta vad jag har haft för mig de sista men bara för att jag tog tummen ur r-ven och satte mig här har jag ingen aning om vad jag ska skriva. som ni vet va jag ju i turket, men annars har de varit rätt lugnt. va på rix fm festivalen med några sköna brudar när den va, festat och chillat. de e de mesta jag kan säga. dyker de upp något kul bestättar jag de. har lite bilder jag ska lägga ut sen också men tar nog de imorogn, orkar inte hämta kameran nu. 

men en sak som jag vet, som jag tänkte berätta nu så ingen tror något annat. jag och lavdim är inte tsm och har inte varit de på tre månader. jag gör vad jag vill och han gör vad han vill. som dem flesta vet har de varit ett jävla liv om de, men nu vet ni som inte redan visste de. känns skit dumt att ta upp de här vilket de är, men jag orkar inte med allt skit snack så lika bra att få de sagt. jaja..

nä men hallå eller, haha började ju skolan igår! göör skoj att träffa alla men fyy tusan jag förstår inte hur jag ska klara två år till, de kommer aldrig att gå. läxa första dagen liksom, inte för att de va något stort så men läxa är alltid läxa.


imorogn fyller ingen mindre än penny år! 17 föfan, så då blir de rajraj på högsta nivå!


turkiet

hej! nu var det ett jävla tag sedan sist, närmare en månad va? dags att köra igång igen!
kom hem från tukiet för två veckor sen nu så tänkte börja med att lägga upp lite bilder från de. börjar från dag ett och fyller på.
kort och gott kan man säga att jag har haft en rikrigt härlig vecka nere i alanya tillsammans med mamma och pappa.


haha aningen trötta efter första dagen så jag och pappa slumrade till, första kvällen tillbringades på hotellet. jag bjuur på den.

mamma blåser håret..

vi gick in i en grotta som skulle vara bra för asmatiker..

så mamma satt och andades medan jag och pappa gick ner på stranden.


TURKEY HERE I COME

ikvälll åker jaag, eller ja halv 5 åker vi härifrån och halv 9 ska planet gå. taggad eller vad!? njee faktist inte haha. jag har inte riktigt sugit in de än, men de kommer!
haft fullt upp de sista så har inte kunnat skriva men here I'am. sitter och laddar ipoden med massa skön musik.sen när jag är klar med de är det dags för att packa alla små saker, allt förutom kläder för de gjorde jag igår. känner mig lite stressad nu.. ska städa mitt rum, packa, och upp i de ska jag hinna med att leva. ojoj. bäst jag sätter igång.

jag ska försöka hinna med att skriva medan jag är där nere. men tror ni ska klara er. ha de så jätttte bra! de har jag tänkt att ha. puss och kram