michael jackson tribute


smögen




väntan på räkmacka

hjälp..



tänk va kul ma kan ha med den bigarå grej

smögen

hallåå hej!
det blev smögen iaf idag,
åkte dit med mormor och morfar vid 10 tiden och mötte upp mama och pappa. solade och badade lite, och trots att det mulnade igen och jag frös (tänka sig) låg vi kvar. men vi bestämde oss ganska snart får att ta oss en tur på bryggan och äta lite. yummmiii! skaldjur går alltid hem hos mig kan jag ju säga, bästa som finns! mumsade i oss en stor räkmacka var och satt och gassade lite. nu låter det som om de va helt igen mulet men de va de ju inte, när vi satte oss och åt sprack det upp igen och vi gick bryggan tillbaka för att återigen bege oss till vårt lilla solstället. men... när vi hade lagt oss till rätta igen så kommer molnen! vi låg iaf kvar men tröttnade efter ett tag och åkte ner till bryggan med bilen och köpte med oss lite gosaker innan vi åkte hem. jag sov som en stock hela vägen hem och sten somnade i soffan när vi väl va hemma, vaknade vid halv 7. då va de dags för kräftor och makrill!!  



Claude Kelly - I Hate Love



tänkte mysa till det med massa kuddar och ljus i mitt rum nu, slå på en bra film och varva ner.
godnatt alla vakna. puss  

ljus eller mörk?

jag funderar på att bli ljus igen.. kollat runt på internet här en stund,  och de är ju så fint.
alltså inte bli ljus ljus, inte platina blond liksom, och inte som jag va heller. men något mellan brunt och ljus - tup lauren conrad fast inte rikrigt lika ljust. problemet är bara att det sliter så fruktansvärt mycket på håret, och mitt hår verkar ha mått väldigt mycket bättre sen jag färgade de mörkt. måste de slita så jävla mycket, finns det inget som är snällare? ååh.. hmmm i-lands problem, va man ska ha för hårfärg!
men nu har jag ju haft mörkt ett tag och visst jag trivs väl i de iofs men ändå, mamma tycker jag ser smartare ut haha.. jaja jag får väl fundera på de.. va tycker ni? ljust eller mörkt?
har ingen speciellt bra bild på mig i ljust hår, eller joo men inte på denna datan sen vi rnsade



090629

hej i lingonskogen!
tänkte se förbi värmen och sätta mig här en sväng, det är ju trots allt kväll och svalare nu.

dem senaste dagarana har jag mest varit ute och tagit det lugnt, inget speciellt som jag ska sitta och tjata om här.
imorogn kanske det blir smögen med mormor morfar mamma och pappa. inget bestämt än. kanske lika väl stannar hemma och lurar.

klippte mig i dag förresten! herregud, har knappt något hår kvar känns det som. som mest blev det väl 4-5 cm kan jag tänka mig, men det behövdes verkligen. såg ut som en jag vet inte vad..
får trösta mig med att det växer ut och framförallt så är mitt hår snyggare nu - även om jag va överlycklig för att det hade växt en bit och nu är det av..
förövrigt så måste jag bara färga håret, känner att det är akut nu. 

hmm hmm,  vad finns det mer att säga. jo! på torsdag ska jag sitta smink modell eller vad det heter. ska bli skit kul!  
jaa, annars vet jag inte rikrigt vad jag ska säga. kanske blir stockholm när pappis har semester.

nej, nu ska jag leta lite bra musik som jag kan dunka imorogn! köss


.






pausar i värmen

hej! tänkte bara säga att jag pausar lite från bloggandet nu i värmen. orkar bara inte gå in och sätta mig vid datan när det är så fint väder, sjukt varmt!
puss på er

R.I.P



de är sjukt, kan inte rikigt fatta de.
jag minns när jag fick mitt första band med honom, jag satt i kundvagnen utanför obs och va så lycklig för att jag hade fått "mikel jockson".. 


later

nu har jag varken solat eller skrivit här på nästan två hela dagar, förlåt.
men jag får berätta mer om de sen för snart bär det av till kungshamn skulle jag tro.

update:
det blev inget kungshamn för mig så jag tänkte gå ut och sola lite, men de blåser ju fan stormar och orkaner så de funkade ju inte. klart det funkar men jag kände inte för att ligga där av någon anledning, inte skönt när de blåser så, iofs är det ju varmt och så ändå men nä,..
 får jag ju fan panik när alla andra är ute och solar och gottar sig, måste bara vara här de blåser så överjävligt. alla kommer vara så bruna och fina och jag blekare än blekast. jaja thats life, ska antagligen ut med båten med åsa björn mamma och pappa imorogn, hela dagen. får hoppas på att det blåser mindre då så att de blir av och så jag kan få lite färg på nosen.
nu hungrar jag snart ihjäl så ska ta och äta lite mat. men ska lägga upp bidlerna från mammas och kattis födelsedags firande på stranden sen så I be right back. köss

090624

nu är jag ny duschad och go. härligt!
tänkte berätta lite om våran båt tur tidigare idag, inte för att det fnns så väldigt mccket att säga men vi stötte iaf på min mormor och morfar. haha morfar va så söt nät han gick där i sin lilla fiskehatt och städade båten medan mormor satt på ett berg och gottade sig. sen efter att vi hde pratat klart med dem åkte vi ut igen. de va såå härlig! satt där fram på fören ellr va de heter. skit kul är det hehe..
efter att vi hade åkt  ett tag stannade vi till vid något stället (dålig på de där med namn) där åt ja min frukost - jordgubbar med mjölk, mums! vi stannde där ett tag sen åkte vi ut t strömmarna och körde bra allmänt omkring.
men nu är jag hemma! varit de ett tag men lyckades somna ute i hammocken så nu har jag bränt min på ena skinkan!  ajj.. sen hoppade ja in i duschen och sedan åt vi grillat. jag åt inte så mycket eftersom att vi fick lite överdos av varandra så jag gick in. och ja, nu sitter jag här.  






tror det blir utgång nu så måste skynda mig som fasiken!
puss och kram

båt time

godmorgon alla barn!
kolla ut för tusan, perfect väder. mamma gör massäck i köket och jag gjorde precis en specialare till nalle bus. så nu blir de till att packa ner kameran, ipoden och telefonen i väskan, kanske en bra bok. sedan bär det av ner till bryggan och ut med båten!
ut i solen med er blekfisar, det vet jag att jag skulle behöva iaf. puss och kram

090623

asså de finns inte på denna jord va ont jag har i magen! de är sjukt, kan knappt röra mig. även om de har blivit bättre nu än vad de va förut så är det illa..
jaja idag har jag inte varit ute någonting nästan, trots det underbara vädret. mest legat inne i soffan och vilat. haft så jävla ont i magen så det är inte sant.
hade tänkt att ta mig en promenad nu för att  få fart på kroppen lite, men näpp. icke sa nicke de sket sig.
jag orkar fan inte bara sitta inne i kväll, gjort de varje kväll känns det som. tänker af ta på mig kläder och duscha. sitter fortfarande i bikini och mys tröja. (trodde jag skulle ut och sola i morse men de va då magen började spöka).
va ett tag sen jag målade nu, kanske ska sätta mig ute och måla, nää fy vilken mes jag låter som nu men på ett eller ett annat sätt så är det rätt rogivande. hmm jaja vi får se vad som händer. jaga ut pappa med båten. vi får helt enkelt se.
 
kollade på madea's family reunion nyss förresten. grymt bra! har ni inte sätt den tycker jag absolut att ni ska göra de.


bäst


sol vind och vatten

hallå i värmen!
det är såå underbart med värmen, känna hur det steker på huden.. åååh jaa, de gillar vi! mer av det tack.

mammsen fyller år idag så vi  har varit ute med båten ett par timmar. pappa hade köpt lite gott att äta så vi satt och gottade oss i solen. myspys va de.
min och pappas planering är ju inte riktigt på topp så vi har inte lyckats köpa pressent till mamma än så så fort han kommer hem så tar vi en snabbis till torp.



midsommar kransen


tänkte bara visa hur jag såg ut på midsommar dagen, en vit topp (som jag va tvungen att ha linne under) ljusa jeans shorts och stövlar. bästa bilden jag hade men hoppas att det duger, man ser ju iaf min super fina krans.
senare mot kvällen bytte jag till en blommig kjol och en svart topp, brunt bälte och pumps. har tyvärr ingen bild på de men använder det säker igen.
förresten,  min och mammas jordgubbs tårta blev perfekt! till och med nalle älskade gubbarna hihi.


tired of this

min dag har varit extremt lugn, ensam med nalle så vi har mest kollat på tv och vilat.
annars finns de inte så mycket att säga, vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. kanske slår på en film och bara tar de lugnt. mår inte så jävla bra, fruktansvärt ont i huvet och hela kroppen så de blir nog något i den stilen.

poor baby, are you feeling quilty for what you did?
 if you think you're hurting, you ain't seen nothing yet.

va inne och kollade ...



va inne och kollade på min kära blogg från en annan data igår, och såg till min förskräckelse att den va skit ful och inte alls såg ut som tanken är att den ska göra - grön och grejer! så jag bara undrar om den ser ut som bilden ovan för er? rätt dålig bild, men det går ändå att se färgerna. vore snällt om så många som möjligt kan svara. (bortse från den gråa grejen i sidan, den hör inte dit)  

grebbestad

godmorgon.
jag ber tusen miljoner miljoner miljoner gånger om ursäkt för att jag inte skrev något igår, men kom inte hem försen vid 9 och då orkade jag bara inte. kunde ha skrivit i natt eftersom att jag låg vaken fram till kl 7 imorse men hade ingen data. jag är iaf gott trött nu. ska nog lägga mig en stund tilt tror jag. men först ska jag berätta om min midsommar.

åkte ju som sagt till grebbestad, men ärligt talat så va de inte så jävla kul. va mest upptagen med att dra ner min kjol hela kvällen eftersom att de blåste så jävla mycket. vet inte rikrigt vad det finns att säga mer, vi gick runt där, satt på ett berg osv osv. känner inte för att åka dit igen om jag inte vet att de kommer bli kul! 
hann tyvärr inte att ta så mycket bilder, eller hann och hann. jag glömde helt av de. förlåt.  
lyckades ta några få, dålig kvalite men de duger.

annars finns det inte så mycket mer att säga. hoppas ni hade en trevlig midsommar! puss



GLAD MIDSOMMAR!

nu kom  vi precis upp från stången. ikväll ska jag antagligen till grebbestad men får se på de, så kommer nog inte kunna uppdatera speciellt mycket idag. ska försöka ta massa kort så lägger jag upp dem imorgon.
 ha en helt underbar midsommar!

midsommar?

ärligt talat, det är midsommar imorogn! va har hänt med folket!? ingen vet ju vad dem ska göra än. skandal på hög nivå kallar jag detta. nu ska jag iofs inte säga något men... ååååh jag vill inte och jag tänker INTE bara sitta hemma. VAD HÄNDER??
grebbestad är det ju många som ska till men de ska väl bli regn, eller? inte allt för kul att springa runt där då. smögen har jag också hört och kungshamn osv. men de är ju så jäkla långt bort. på midsommar ska man ju vara ett gäng och grilla, dricka lite, leka lekar. go musik gott folk, mysa och umgås helt enkelt.  tycker jag iaf. inte ränna runt som en annan jag vet inte vad...  jäjä, de blir väl som det blir antar jag, annars får jag väl sitta här hemma. 
 på dagen är iaf allt bestämt, vid 3 går alla ner till midsommarstången och dansar och har trevligt. sen går vi upp och äter äcklig sill och färskpotatis osv. eller de kanske man gör innan? haha jag vet inte.

update: det lutar åt grebbestad för mig, men fan är inte sugen på de. ska ju regna och grejer.
men nu är det iaf bed time för mig. puss på er.

summer time




nu har jag och mamma varit ute och viftat på alla möjliga ställen för att hitta dem bästa blommorna, hehe nej men vi gick iaf till busshållplatsen.
så här fint blev resultatet. halv dålig bild men imorogn får nu se hela midsommar outfiten och för hoppningsvis blir det bättre bild då.










nu har vi bakat klart och mina negerbollar (ursäkta språket) är klara.
 eftersom att allt de andra ska ha grädde och allt sånt där väntar vid med de till imorogn.  kan knappt vänta tills morgondagen så jag får mumsa i mig allt gott!
.




mums

mammsen och jag bakar!
haha de ser lite halft läskigt ut på bilderna, men de är ju inte klart än. 
men de ska bli jordgubbs tårta, morots kaka, chokladbollar, någon äcklig dadelkaka och lite annat smått och gott. ni får se resultatet sedan.
nu sak jag ut och plocka blommor och göra mig och nalle en midsommar krans. puss


jag vill ha sol!

bilder från thailand,
haha lite skeva och sådär men jag blir så illa tvungen till att bjuda på de








regn regn regn



godmorgon allihopa!

hann med 3 filmer igår natt så jag är lite seg nu. men men.
någon sofia frågade vad jag använde för kamera och att jag tog fina bilder. tack så jätte mycke. jag har en Nikon D60. väligt lattanvänd kamera som jag kan rekomendera.

idag blir det massa städning och planering. har ännu inte bestämt vad jag ska göra imorgon, börjar bli brådis i byxan känner jag! hoppas att jag får en snilleblixt här om en stund.
just de, som sagt, jag lärde mig precis att lägg upp youtube klipp! helt stolt känner jag mig nu. så framöver får nu nog rkna med en del.
annars vet jag inte rikrigt vad de finns att säga, prövade wii spelet förut så är helt slut nu, får väl hoppa in i duschen en snabbis innan jag börjar städa. köss

 

uppdatering:

får liksom inte tummen ur till att börja städa, de e ju såå tråkigt. men de måste ju göras.
skulle vilkja ändra design här på bloggen igen. men jag är ju så dålig på de. hur fan förstår ni alla dessa krumelurer? jaja jag får väl försöka och blir de inte bra får jag be björn snällt om hjälp.
tog mig en titt ut genom fönstret nyss och såg till min lycka att det har sluta regna, JIPPIE! dock blåser de som bara den men hellre de än regn. enda possetiva med regnet just nu är att jag kan få inviga mina nya stövlar - har insett att de faktist är riktigt snyggt.
nej men nu blir mamma gaaalen på mig om jag sitter här mer. vi får höras sen! puss och kram

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Acoustic



de är ju som en helt ny låt! tycker den är riktigt fin faktist inte rikrigt min smak men jag gillar detta. bortsätt från att han spelar över till max men. det va nathalie som fick mig att inse detta (att den va bra menar jag) hon la upp klippet på hennes och eminas blogg så hoppas du inte blir butter nu när jag gör desamma. lärde mig precis hur man gör så måste ju prova hihi.

godantt

blev hemmakväll för mig iaf, suttit och kollat på film med ljus och grejer. lite mysigt..
kollade förresten på pochontas igår natt, kunde inte hålla tassarna borta. hehe, och jag står fast vid mitt ord; den är underbar.
men nu ska jag lägga mig, glömde släcka  ljusen så får skynda mig. men vi hörs allihopa! pusspuss


090617

funderar på att dra ut ikväll, men kan inte bestämma mig. hmm hmmm.. snart midsommar menar jag, och jag har förresten fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra! ååhh de är svårt måste jag säga.

min dag har varit förjävlig om jag ska vara uppriktig, eller jag ska väl inte klaga, solen har varit framme (sa ju att de skulle hjälpa om alla höll tummarna, hihi) men de blev ingen båt, så vid 10 tiden gick jag ner till stranden men gick upp efter drygt en timma och la mig på altanen istället. där låg jag i några timmar. sen gick jag in, drack och åt och sådär, och stensommnade i soffan. när jag vaknade av att jag frös häcken av mig,

med tanke på att jag låg i endast bikini, hoppade jag in i duschen och duschade av mig, efter de hade mamma gjort räk mackor som vi umsade i oss. och jaa, nu sitter jag här med beslutångest över om jag ska ut eller inte.
hade så gärna velat ut till stallet en sväng men som jag berättade för ett tag sen så är min häst "bort rest"/uthyrd. de suger. hur töntigt de än låter så kopplar man verkligen bort allting när man rider. hade varit skönt nu. men men thats life antar jag.


urbanascor




sitter här framför datan och letar musik, tänkte tipsa om en grym sida som jag hittar nästan alla min musik på; www.urbanascor.com. jäääätte bra om man gillar hip hop/rnb med lite stänk av soul. jag gillar de iaf! kolla in den vettja.
har inte lärt mig hur man lägger upp youtube klipp eller musik än, fattar ju inte... men men jag ska försöka fixa detta.


dröm sött











-  todays outfit
(ni får ursäkta den väldigt konstiga bilden, men jag suger på de där.. )

imorgon hoppas vi på strålande väder, kanske om vi alla håller tummarna lite extra hårt så slår det in. jag vill så gärna ut med båten, tyckte de va så mysigt. eller de är alltid mysigt! bara solen skiner.  
annars har jag inga planer för morgondagen, planera min midsommar kanske. för som vanligt gör jag allt i sista minuten.. men hmm vad ska man göra tro, vad händer?
men jaa bra då säger vi så, alla håller tummarna. för alla vill vi väl ha fint väder.  


nu tänkte jag ta min vecko revyn och gå och lägga mig, eller kanske till och med sätter på en film, vem vet kanske blir de favoriten redan ikväll, hihi vi får se.
vi hörs imorgon allihopa! puss och kram
natti natt 













mini

kommer ni ihåg när jag berättade att dagen hade varit den bästa dagen i hela mitt liv. men att jag inte kunde berätta varför? jag klandrar er inte om ni inte mins, de va ett tag sen.
men iaf här kommer det.

i kristins mage ligger en liten bebis!
världens bästa stora syster ska få en liten mini. helt underbart!



090616

nuu åkte precis kristin och pär hem så jag tog mig tid till att sätta mig här för att berätta lite om dagen.

vaknade vid 12 tiden (jag vet, sent som bare den. måste skärpa mig), satt och pratade lite med mamma och tog de lugnt, sen vid halv 2 bar det in till stan för jag skulle på möte kl 2. va där i kanske en timma sen åkte vi raka vägen till torp. handlade mig en svart tub klänning från hm samt lite strumpbyxor och underkläder. en veckorevyn ett nagellack från mavala och en söt klänning/top från only. men anledningen till att vi från första början åkte till torp va för att jag skulle handla för mitt pressentkort på cd specialisten som några kära vänner gav mig i pressent i april. efter några dagars fundering bestämde jag mig för att köpa pocahontas! min favorit film efter lejonkungen. så den blev de, känner mig så nöjd nu. hehe skratta ni, men jag är helt såld på disney filmer. eller dem som va när jag va liten, inte alla nya data filmer. fast björn bröder gillar jag skarpt!



(även om underkläderna ser röda ut så e dem starkt rosa. klänningen från hm får ni se när den är på istället.)

nu ikväll va pär och kristin på besök, vi spelade cub och  grillade (JAG OCH KRISTIN VANN, mycket viktigt att komma ihåg). kopplade även in wii spelet, ååh herregud haha jag skrattar bara jag tänker på de - mamma boxar... jesus amalia, de va en syn jag sent kommer glömma. jätte mysig kväll måste jag säga.




kungen är slagen!

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting till the end
We are the champions 
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions of the world 





halloo!

halloo!
kom precis hem från torp, hjälp mamma och handla och shopppat lite.
kristin och pär kommer snart hit, vi ska grilla och spela cub eller hur de stavas. så nu får jag fasiko skynda mig och städa.
berättar mer sen. puss och kram

sweet dreams



hur söta är inte dessa från www.mihi.se då. ubersöta! vill ha allihopa!
jag kan verkligen se hur gottigt man skulle sova på dem. hihi.
nej, nu får jag ta tag i mitt liv och gå och lägga mig. men de är ju så tråkigt..

sweet dreams
peace and love everyone

älska armband









































nice

hej hopp i lingonskogen!
tänkte bara meddela att min kväll har sugit pillen..
blev inget ikopplande av spelet så de får vänta. suttit här och kollat runt lite istället.
 hittade ett par sååå snygga klackar som jag bara måste ha. ska beställa dem imororgn, bestämde jag mig för nu. men just nu ska jag försöka sova lite tror jag. visst är dem snygga? tycker jag.
enda som skiljer dessa från dem jag ska beställa är klacken, dem jag vill ha är den 8,5 och dessa är 11 tror jag.


peace and love



nu kära vänner och bekanta ska jag spela sims. sedan så har mammsen lovar att vi ska koppla in wii spelet. om klockan inte blir för mycket så skriver jag en truddelut här sen.  
peace and love.


öl spel

Till detta behövs en kortlek, ett glas, och alkohol av något slag!

ställ glaset på bordet. spelarna drar turvis ett kort och gör det som kortet anger. det dragna kortet läggs sedan i en hög för "begagnade kort" om inte annat anges. ( dessa kan man använda i nästa omgång )

(då vi har haft öl när vi har spelat detta så har vi sagt att en snaps är tre STORA klunkar) använd fantasin om ni inte har snapsar.

2. den som drar en två kan fritt dela ut två snapsar åt en annan spelare eller en snaps åt två andra spelare.
3. den som drar en trea kan fritt dela ut tre snapsar åt en spelare eller tre snapsar till tre andra spelare
4. den som drar en fyra kan fritt dela ut fya snapsar åt en spelae eller fyra snapsar åt fyrar andra spelare
5. Den som drar en femma kan när som helst tyst börja trumma med fingrarna mot bordet. Det är meningen att resten av spelarna skall märka detta och göra lika dant.Den som märker det sist måste dricka en straffsnaps. Man får spara detta kort och använda det när som helst under spelets gång, men då kortet är använt så läggs det i högen för begagnade kort.
6. Pisskortet! Med detta kort får du besöka toaletten en gång, men kortet skall dock återlämnas genast efter besöket. även detta får man spara och använda senare under spelets gång.
7. Nykterhetstestet... Det börjar medsols, man räknar (1,2,3,4,5...) turvis så att varja spelare säger ett tal, och den till vänster säger nästa. Då man kommer till ett tal som innehåller sju eller är delbart med sju så säger man "pass" istället för siffran, och då byter även riktningen. Den som tappar bort sig dricker en straffsnaps.
8. Rökkortet! Med detta kort får du röka en gång, men kortet skall dock återlämnas genast efter detta. Man får spara kortet och använda det senare under spelets gång.
9. Den som drar en nia kan när som helst diskret lägga fingret mot näsan. Det är meningen att resten av spelarna skall märka detta och göra lika. Den som märker det sist måste dricka en straffsnaps. Man får spara detta kort och använda det när som helst under spelets gång, men då kortet är använt det så läggs det i högen för begagnade kort.
10. Kategorier. Den som drar kortet skall hitta på en kategori (t.ex.bilmärken, huvudstäder i Europa osv.), och alla skall turvis säga nåt som hör till denna kategori. Den som inte klarar av detta dricker en straffsnaps.
11.  Den som får detta kort börjar dricka ur sin flaska/glas. Alla andra gör lika och man får inte sluta dricka förän spelaren till höger har slutat dricka eller drickan är slut.
12.  Bordsskål! (behöver väl inte förklaras vidare...)
13. Den som får en kung häller lite av sin dricka i glaset som står på bordet, och lägger kungen i en speciell kunghög för att man skall hålla reda på hur många kungar som dragits. Den som drar den sista kungen dricker upp allt som finns i glaset.
1. Hitta på en ny regel. Helt vad som helst... Använd din fantasi!


090615

idag har jag bara varit ute och busat med nalle, la mig först och solade men de va ju fan svin kallt (iaf när molnen va framför solen) så fick ta på mig igen.
sen åkte jag och mamma in till stan så att hon fick jobba lite.

jäääävligt fin kväll blev de iaf! vill hitta på något.. men vad.. hmm
blev grymt sugen på att grilla och tälta men alla e ju sååå torra, om inte de så ska dem jobba eller något annat.

Johan och Marcus va nyss utanför så vi har suttit och pratat en stund. dem hade varit nere och badat rex. 
så den gaaalingen (rex,livsfarlig hund, neej men nästan) och nalle (som är 100 storlekar mindre än honom) lekte och busade. mest tyckte jag att dom luktade i rompan på varandra men, ussch..
 


uppdatering: jag tar tillbaka de med att rex i livsfarlig, de är han ju inte. men han är såå stor så han mosar ju min lilla plutt. ville bara göra de klart så ni inte tror jag är dum i huvet eller nåt. puss

Premiären



igår tog premiär turen. helt fantastiskt underbart va de!

förlåt för jag inte skrev något igår, men jag hade fullt upp med mitt sims spelande haha.  på dagen va ute i solen sen satt jag har som fast klistrad franför datan. men jag måste faktist säga alla jag är lite besviken, visst dem har förbättrat spelet osv. men egentligen tycker jag bara att de är att man kan gå fritt och välja lite själv va kläder och möbler osv ska ha för färg/mönster. inget mer. tycker faktist att grafiken eller va de heter har blivit sämre. men men..

nu ska jag städa, puss och kram.

love is just a lie and it's made to make you blue




asså så ledsen som jag e nu trodde jag inte va sant. tänk att man kan bli så besviken på någon.. de e inte sant.. vill bara att personen ska veta att jag tycker om hn väldigt mycket och personen kastar de i...  
´mm, it sucks..


fredag


va ju i gbg igår förresten, glömde säga de. köpte en jätte fin klänning från HM och ett fräckt linne också från HM.
kommer bilder sen, inte orkat ta kort.
sen mot kvällen bar det av mot nils, haft bättre kvällar i mitt liv. men de va trevligt hemma hos honom.












yeye

hej alla barn!
det blev utgång igår, inte speciellt lyckat men jag berättar mer sen. för nu ska jag spela sims 3!!  pappsen och mammsen kom hem med de till mig förut.
puss på er, hörs sen

I wanna hear you say my name, boy



start feelin' so crazy babe

godmorgon då

fråga mig inte vad jag gör uppe, själv sitter jag här som ett stort frågetecken. brukar vara död fram till 11 annars liksom. gå och lägg dig kärring!


men men när jag ändå är vaken kan jag väl ta och berätta om gårdagen - som va som alla andra dagar, förutom att de va såndär jubelumsdag på torp. visst kul kul dit måste vi tänkte jag kristin och mamma. bara de att både jag och mamma tycker att det är jobbigt när de är mycket folk. så vi gick typ utanför och fönster shoppade hela kvällen. JC kunde vi gå in på fram vid 9 tiden, då va de mycke folk men man kunde iaf gå som folk och inte behöva knö sig igenom för att komma till utgången.  där köpte jag mig en klänning, men har inte bestämt mig om jag ska behålla den. gör jag de kommer det nog upp en bild ska ni se.  

annars så va dagen väldigt lugn, gick upp, somnade i soffan, gjorde special frukost till busen, somnade. sen vaknade jag av att mamma ringer och säger att hon och pappa ska äta på thai! OCH TROR NI INTE ATT NI ÄLSKLINGS KYCKLING FANNS! så jag blev lite ledsen för jag va ju så sugen på de - kyckling (inte vilken som helst) ris och väärldens goaste curry sås. sen så kom min underbara pappsi hem med de till lilla mig. mmmums gottigott gott.






090611

hej hej hemskt mycket hej.
jag tänkte gå och lägga mig nu men ville bara berätta att jag lever, förkyld och ont i huvet. men jag lever.
berättar om dagen imorgon. 
puss kram godnatt

Kimpan

okej okej okej...
 jag tar tillbaka allt jag sa om källström och sverige.. han får väl stanna kvar då fast bara omOM han fortsätter att göra mål.  
iiihiii... JAG ÄSLAR SVRIGE! fast de vet ju ni lika väl som jag attd e kan svänga lika fort.

nu måste jag ruuusa tillbaka ut  till tvn! köss


.


thaiköket


























jag och mamma drog och åt lunch på thaiköket förut, blev lite besviken för min favorit kyckling fanns inte. men jag hittade någon biff som funkade helt okej. 

- dagens







BESVIKEN

.. som fan på MQ rean. "hela sortimentet", jo visst ta mig i.. de va bara några mesiga ställningar.  nä men de va inte mycke, allt som hängde på väggrna och ut med dem va inte på rean. bara de som hängde på "hästar" - vilket inte va något speciellt..
men jag köpte mig iaf några toppar, så helt kass va de ju inte. 
två linnen från Paris Kate and I, vilket de ena är för stort men jag får sy in de eller nåt för jag förälskade mig i de..
och en tshirt från zoul.
här är två;

dröm sött

kvällen har varit lugn, kräftor lite glass och film med mamma pappa och nalle fis som har sovit större delen i mitt knä. gullegos..
nu ska jag sova, upp tidigt som attan imrorogn ju. men jag klagar inte!
godnatt pusskram

Pay it forward

Kollade precis på Skicka vidare (Pay it forward) HEELT UNDERBAR!  
jag har grinat utan slut, den är bara sååååå bra..
 


mamma och pappa kom precis hem, handlat kräftor till mig, mums!
även en ny tidning CHIC, ska gotta mig i den sen men nu blir det maat.

Love MQ

på onsdag är det dags - MQ REA!!
det blir upp med tuppen eftersom att vi ska vara där redan vid 7.
i år ska jag vara först





brukar faktist inte vara sån, så att jag verkligen längtar menar jag. men denna gången, aah, nu känns de verkligen! hihi. är så mycke snygga grejer (även om jag tycker att dem har blivit sämre, tyvärr) men de är rätt dyrt för mig och min lilla plånbok. så nu ska jag passa på. kanske köpa mig en fin klänning, hmm hmm vi får se :)



nu ska jag nana - det är ju trots allt en dag imorogn också
PEACE, and love.

sverige sverige sverige ..

jag måste bara kommentera matchen i lördags - SKANDAL!
för de första, UT MED KÄLLSTRÖM , han har haft sin tid, lika så henke, visst han är grym när han är grym, men hallå .. vi behöver nya fräscha talanger!  när ska dem fatta egentligen... jag gör de ju fan bättre än dem! nästan..
nej men seriöst nu in med nytt folk.

här satt jag hemma i min sverige outfit tsm med mamma pappa kristin pär och nalle - inte sämre dem. och så förlorar dem! de e ju pinsamt. jag ska konventera eller va de heter..

SKANDAL


smögen

jag bliiir så jävla sur, när jag lägger in bilderna på datan så försvinner typ alla! typiskt mig..
yeye here we go




THE pose by Emina



sweet as sugar Nathalie



Elizabeth Arden

förlåt min uppdatering har sugit stjärten de senaste. men jag måste faktist få skylla på att jag är snoor förkyld.
inte nog med de utan jag har ju ett minne som en guldfisk också så jag vet liksom inte vad jag ska börja med. bilder från smögen kommer iaf sen, ska tvinga mig själv att lägga upp dem! LOVAR.

idag har jag varit i stan och ätit på pita - MUMMA. köpte mig ett mineral puder/fixering/finish grej från Elizabeth Arden på kicks. bara prövat de snabbt innan jag somnade förut men de verkar vara bra. 330 kr - så de måste vara bra!

nu har jag bestämt mig för att bli frisk och bli bättre på att uppdatera 




sorry

jag är sjuuuk...
har aldrig ork att sätta mig :( förlåt
hörs senare eller imorogn, puss

090605

käära vänner, igår kväll åkte jag hem till lavdim en sväng. åt pizza och gottade oss.
meningen att vi skulle ner till stan och trägårn med en gång men så visste inte jag om jag va så jävla sugen på att gå ut ioch så regnade de och grejer. men iaf, lätt övertalad som jag är gjorde jag mig iordning snabbt som blixten för att dra ner vid 11,halv 12 tiden. jag som är tjej va liksom snabbare än lavdim. pga av honom missade vi bussen och fick lifta ner. ingen höjdare, jag med mina klackar kom ju förhelvete inte ur bilen. de va sån där som man drar fram framsätet för att komma ut,  och den va ju inte direkt hög...
hmm, jo, jag mitt nötksal hade bara kjol på mig, barbent. så tror ni inte jag frös f*tttaaan av mig! som tur va hade jag slängt ner ett par strumpbyxor som jag fick dra på mig - inte helt utan problem. men jag fick på mig dem tillslut.

efter en lång stunds väntan fick jag ett sms av emina (som jag försökt få tag på hela kvällen) ;
"jag är på pingvin jirsar"
så jag gick till pingvin, men nä där va då fan ingen emina så jag skrev tillbaka att jag är där nu men du e ju inte här!
... får inget svar. skriver igen att jag ska fan hem om en timma kan du komma! (lite lätt irriterad just för tillfället)
emina; "B e pä toan kmr ut nu"
så jag slänger mig på toa dörren och en aningen full emina öppnar dörren. asså jag höll på att skita ner mig vad jag skrattade.. lilla lilla lilla stumpan..


and there she is - puddingpaajj










ikväll blir det återigen partaj tror jag, ska bara fixa skjuts först!!
pöss

090604

hej hopp gummisnopp
fick duscha och ta på mig snabbt som attan igår så hann inte skriva nåt här, gick iaf ut med nils granit och kalle balle. eller de va iaf meningen (trodde jag) att vi skulle de. men jag hängde på pingvin fram till 12 eller nåt haha. sen när dem bestämde sig för att gå ut drog vi till harrys. lite roligt hade vi de allt.
herregud erik segerstedt va där, tjejerna blev som hel galna. inte så att dem hoppade på honom men man såg ju hur dem viskade och blev helt fnittriga och grejer.  asså jag förstår inte detta, han är sååå himla liten. men iaf, jag förstår inte mig på dessa flickor..  jajaaaa nu ska vi inte vara sånna.
ikväll vet jag inte vad som händer, mår kaaassa bananer. men vi får se. ¨
puss och kram

btw, idag skulle jag varit född. den ni!

nu är jag igång igen


bajs bajs

haha glömde ju berätta..
nu i helgen när de va så  fint väder satt jag ute och solade. så kom mamma ut med en macka snäll som hon är. iaf så satt jag där och åt på min lilla macka, hönökaka med ost. så helt plötsligt hör vi bara en stor duns, så känner jag nåt klet på bröstet och i huvet.
TROR NI INTE ATT DE VA EN JÄVLA MÅS JÄVEL SOM SKEET PÅ MIG!!
fyyyy fan va äckligt de va´, ni fattar inte... de va de skabbigaste jag varit med om!

med detta drog jag slutstsen att inte äta hönömacka med ost ute i bikini!! ALDRIG under några omständigheter.  lovar er att mås jävlarna kommer skita på er med en gång..

de va liksom ingen dålig skit heller.. åååhh

Short Cut/ K design

Gick förbi Short Cut här om dagen. fick ett sms av både emina och vicktoria några dagar innan att jag hängde i syltfönstret. okej, visst tänkte jag. jag visste ju att dom skulle använda bilderna på mig så då hänger väl jag där på några småttis bilder tsm med andra. så gick jag dit och kollade. HERREJÄVLAR, ´vääärsta stora ju! skit fräckt!


inte världens bästa bild, men där hänger jag iaf! Gå förbi och titta vettjaaa..


mammas dag














090530 up.




det blev iaf fest när det egentligen inte skulle bli de. åkte hem till nils vid 9 tiden om jag inte minns fel. spelade ett sjuuukligt roligt spel tsm med han granit och kalle. ska försöka hitta reglerna och lägga upp dom vid ett senare tillfälle.
efter de drog vi till 24 nåt. sen bar det av mot trägårn. mycket skojsig kväll måste jag säga.


stackars mig

jag är snooor förkyld och allt vad de innebär..
har verkligen inte haft ork att sätta mig och skrva. förlåt mig.
tänkte bara säga de och att jag lever, knappt, men jag lever.

ska försöka ta mig ork imorgon. massa skoj att berätta.

puss och kram