wednesday



hejsan! hur har ni det? jag stannade hemma idag i alla fall, suttit och pluggat lite här hemma istället. men nu har jag tagit en paus och sitter och laddar batterinerna med lite mat inför träning om en stund. men innan ska nalle ut och så ska jag återigen begrava mig i matteboken..
ha en fortsatt bra dag allihopa! kram kram

dreaming.



godmorgon! idag vill jag shoppa, och jag vill göra det i denna outfiten. jag är så sugen på att bara dra i väg till stockholm över en helg och tömma plånboken. handla massa nytt inför hösten. tyvärr måste jag jobba ihop lite pengar innan något sånt blir möjligt men.
nej nu måste jag sluta drömma och sticka iväg till skolan, sedan är det träning som gäller! ha en bra dag, kram på er

110927


hej på er! jag stannade hemma från skolan i dag, vaknade helt tjock i halsen och såg till min förtjusning att jag hade studiepass nästan hela dagen så jag bestämde mig för att stanna hemma. halsen känns bättre nu men det känns dessvärre som att någon står med en borr i huvudet på mig. grannen pålar nämligen (fortfarande!). han har hållt på i flera veckor nu och jag lovar er att det är ingen hit att vakna till det varje morgon vid sådär 7 tiden. går runt som nervvrak allihopa här hemma. förhoppningsvis så ger dom väl sig snart..
nu ska jag sätta mig och försöka plugga, senare blir det bodypump. kram på er!


världens bästa tvillingar

hej! har precis käkat popcorn och kollat på film med mamma och nallis. ska snart lägga mig men innan ska jag välja kläder och packa väskan för imorogn, är alltid så himla död på morgonen så då kan jag ligga kvar lite längre i sängen. 

stina och maja fyllde i fredags så i går var det födelsedagskals och utgång, blev dock inte så mycket utgång för min del, köade i en och en halv timma utan att komma in och sedan fortsatte allt att gå utför. men förfesten va grym, grattis igen! 
idag däremot har det varit hur lugnt som helst, bara slappat hela dagen.
nu ska jag sätta fart här, vi hörs imorogn alltihopa! men hörrni vad har hänt med era kommentarer?? ni brukar ju vara grymma på det, kom igen nu. kramar på er, godnatt


bild från magaluf, grattis igen flickor!

pälsa mig



nu när det börjar bli kallt på riktigt känner jag mig super sugen på en päls, dock ingen rikrigt det skulle nog kännas konstigt tycker jag. men en päls skulle jag utan tvekan vilja ha i år. en svart känns som att det skulle vara jag, men en jacka eller väst..  några tips på vart man kan hitta en snygg? kram  

19 september



godmorgon! känns som om jag skulle kunna ligga kvar i sängen hela dagen och endast kliva upp för att äta och möjligtvis hämta kontrollen till tvn eller någon bok. men har man plikter som väntar så går inte det, nu ska jag snart iväg till skolan och sedan är det träning som står på schemat sen efter det, då är en varm dusch och soffan som väntar på mig. längtar! just det, måste köppa ny eyeliner också för den lyckades jag tappa bort i lördags, fråga mig inte hur.. vad ska ni hitta på idag solisar?
kram på er

LISEBERG

hej! kom precis hem efter en regnig dag på liseberg, men det var trevligt ändå. åkte inte så många karuseller dock pga av regnet och ellen inte kunde åka så mycket, inte mig emot eftersom att jag är världens största fegis när det gäller karuseller. vi fikade och spelade och så där istället dessvärre utan någon större vinst.
nu är jag kall som en isbit så funderar på om jag hinner ta ett varmt bad innan idol börjar, vad tror ni? skulle vara skönt i alla fall. kram kram



new



här är lite av vad som fick följa med hem från stan här om dagen. topp och smycken från veromoda och poncho från åhlens. kram

all night

godmorgon! det blev spontan utgång igår, riktigt spantan faktisikt. när jag stod och gjorde kola plingade telefonen, jag hade planerat en mys kväll hemmma eftersom att mamma och pappa va på 40 års kalas. men jag klagar inte! vi hade en grym kväll. först kom elin hem till mig så satt vi och fördrack ett tag sedan tog vi bussen in till stan och vad vi gjorde där det är historia.. kul vare! dock mår man som man förtjänar i dag vilket inte känns så bra eftersom att vi ska till liseberg här snart haha.
nu får jag skynda mig in i duschen! kram på er


jag och elin på bussen igår, redan där var statusen rätt go..

110916



hejsan hoppsan! sitter och funderar på vad man ska hitta på ikväll, orkar man gå ut eller blir det en hemmakväll? hmm.. vad ska ni göra?
tog en sväng på stan innan jag gick bort till gymmet förut och jag hittade faktiskt massa fint (dock fick inte allt följa med hem) bla en poncho, inget specillet men letat efter en länge. visar er bild senare.
nu ska jag hoppa in i duschen. kram på er

HERMES



detta armbandet (speciellt i svart/silver) skulle vara hjärtligt välkommen hem till mig. det skulle kunna få sova i min säng till och med.. väskan också, den skulle vara fin min samling. även hermes klassiska väska skulle passa bra i mina armar. mmm love it! puss på hermes

man in the mirror



hej alla vakna. varför är det så att när man måste sova går det inte hur mycket man försöker medans när man inte får somna så kan man knappt hålla ögonen öppna? í alla fall, jag kan inte somna. legat och kollat några 24 avsnitt och nu har jag legat i mörkret och lyssnat på massa michael jackson låtar en stund men sömnen kommer aldrig trots att jag egentligen är svin trött..
men imorogn är det rå plugg som gäller efter det träning sedan hörde jag en fågel viska om utgång (hörde jag rätt?) så jag antar att det inte finns mycket mer att göra än att försöka ännu mer. 
sov gott alla söta. kram

överraskning



hej på er! vad har ni för er en torsdagskväll som denna? själv ligger jag i sängen och försöker smälta all mat jag har fått i mig ikväll. pappa kom nämligen hem och överraskade oss med massa räkor, vitlöksbröd och massa ostar och annat gott förut. sedan blev det efterrätt, kit katt och nallebjörnar. det uppskattades efter en tuff dag kan jag säga men oj vad mätt jag är..

förresten, ser att vissa av mina inlägg inte publiceras eller publiceras långt efter. är det bara jag eller är det så? i vilket fall så är det fruktansvärt irriterande.. 
kram på er, godnatt.


DETALJ



morsning! kom precis hem efter ett mycket svettigt träningspass, känns nästan som att bena ska vika sig under mig. innan jag var och träna var jag i skolan till halv ett sedan vandrade jag ner till mamma (höll på att blåsa bort) och käkade sallad och fortsatte att plugga lite där. 
ska hoppa in i duschen nu sedan blir det tonfiskpasta! har ni haft en bra dag? kram på er

110914



godmorgon! sovit gott? det gjorde jag fram tills att jag vaknade av ett jäkla dunder, dom bygger nämligen hus på tomten precis bredvid mitt fönster och nu håller dom på att pålar eller vad det heter eftersom att dom ska ha dit en pool. inget roligt att vakna till vill jag lova, speciellt inte med öppet fönster. 
nu ska jag snart åka iväg till skolan efter det blir det hårdträning, sedan får jag se vad det blir. kanske hinner en runda på stan, är så himlans shoppingsugen. vad ska ni göra idag? 
kramis

godnatt från oss

hejsan! har ni haft en bra dag? jag har tagit det super lugnt, hängt upp lite tavlor och sådär. inte rikrigt klar än så får fortsätta imorogn efter skolan och träningen.
nu ligger jag och nalle i sängen och myser framför tvn, tänkte sätta på någon mysig film att somna till nu. vi hörs imorogn allihopa. sov gott. puss



ps, ni glömmer väl inte att kommentera? kram på er

turkiet alanya

här har ni några bilder från resan, det blev dessvärre inte så många eftersom att min kamera valde att lägga av nästan med en gång som vi kom ner. fick igång den lite då och då så då passade vi på att fota som galningar. 
det är nte utan att man längtar tillbaka lite nu när man kollar på bilderna, känns som huset ska lyfta här hemma som det blåser. hade inte varit fel med en vecka till..



tisdag



godmorgon tänkte jag säga men det känns nästan så. hej på er! hur är det? jag är helt död, legat utslagen i soffan hela morgonen så det blev ingen skola, min hals bultar och huvudet värker så tyckte att jag kunde ta en till dag hemma för att ladda upp batterierna. 
fick hem alla kort som jag beställde förra veckan så jag tänkte ta mig tid och sätta upp alla i mitt rum men innan jag gör det ska jag ta med nalle ut på en prommenad i ett försök att komma igång. orkar man ett lätt träningspass sen tro? får fundera på det. kram på er!

borta bra men hemma bäst

heej! nu är jag hemma efter en helt underbar vecka nere i turkiet, solat och badat och bara levt loppan i värmen en hel vecka med mina vänner. kändes inte helt kul att komma hem till ett regnit sverige när planet landade inatt men ändå skönt att vara hemma. borta bra med hemma bäst.
idag har jag legat och sovit nästan hela dagen vilket behövdes, dock är jag för pigg för att somna nu men jag måste ändå försöka sova snart för ska upp till skolan imorogn bitti. 
godnatt allihopa, jag berättar mer om resan imorgon. puss och kram


glada tjejer på väg hem inatt

ps,
ni får förlåta mig för att jag inte har uppdaterat på hela veckan men internet funkade inte så min dator var egentligen bara onödig extravikt. tar igen det denna veckan. kramis

packat och klart!



hej! nu är väskan packad och klar och om några timmar är jag i luften på väg mot värmen. ska bli underbart att komma bort ett tag.
datorn följer med men vet inte om det kommer finnas intenet.
nu måste jag skynda mig men vi hörs när jag kommer hem om inte innan. ha en finfin vecka allihopa, det ska jag ha! kram på er

hej på er!

jag blir tokig på mitt internet, det hoppar ur precis hela tiden. är helt handikappad utan. i-landsproblem kanske men ändå haha. hoppas att det löser sig snart.
hur har ni det? jag sitter och går igenom massa kort, var på ikea igår och handlade bla lite ramar så ska välja ut några fina kort att sätta i dom tänkte jag. senare åkte jag och elin ut till jossa och planerade lite inför resan som börjar närma sig. söndag åker vi! ska bli sååå skönt. förutom resprat smakade jag på min första kantarell någonsin (usch) och så bakade vi sockerkaka.

idag har jag bara slappat hela dagen, skulle åkt och tränat men jag somnade i soffan istället så blev inget med det, får ta en sväng med rockringen här hemma istället. annars blir det lugnt ikväll, ska mysa med mamma pappa och nallis. ha en fin fredags kväll allihopa! kramar