heej


nu hoppas jag att alla har haft en riktigt fin helg. det har jag haft. midsommar blev alla tiders. lägger upp bilder från de så får jag får alla. så länge bjuder jag på denna som togs i alla hast innan jag åkte in till stan. hann inte göra mig någon krans så det fick bli en liten blomma i håret istället. 

stina kommer snart hit och myser, antagligen stannar hon över och solar med mig penny och kanske joakim här imorgon också. vi får se. har nästan inte fått vara ute någonting i det härliga vädret så imorgon satsar jag på en hel dag!
men nu måste jag ut och röra på mig lite, tänkte ta mig en promenad med nalle och sedan duscha honom. puss och kram på er


100624

hejsan. ska alldeles strax plugga lite teori men innan ville jag bara säga hej och tala om att jag lever även om det kan vara svårt att tro.. efter teorin ska jag ut och plocka blommor till midsommar kransen.
taggad inför imorgon, är på ett helt strålande humör! först blir det mys här hemma och efter det ska jag in till stan och möta upp tjejerna, fixa lite och sådär. sedan ska vi vidare till fasseröd hem till joakim.   

nu får jag kila, men jag ska försöka höra av mig senare. imorgon kan det bli lite tight med tid.  ha det bra. bjuder några underbara bilder från sist jag och tejerna sammanstrålade så länge, och nja den kvällen slutade inte prima för mig.. gjorde den det för någon av oss? kramis



turquoise


äntligen har jag fått mig min turkosa skönhet! beställde den från cocoo här om dagen och redan nästa dag låg den i brevlådan. underbart. beställt lite annat kul också men ni får se när jag får hem allt..

i alla fall, tjejerna var här igår. vi grillade och hade de jätte mysigt. i fredags skulle det ha blivit utgång men när vi väl kom ut var det fullt så vi gick till pingvin och käkade mos i stället. ingen vidare kväll alls..
tänkte åka in till gymmet vid 5 och träna, varit sjuk i en evighet så det var länge sen nu.. 
nu måste jag sticka men vi hörs! puss

godmorgon

har ganska nyss ätit en riktigt stadig frukost, mätt som aldrig förr, fast behagligt. i alla fall. skulle egentligen åkt in på mq rean förut men det var så mycket härligare att ligga kvar i sängen så när jag väl var öppe var det för sent.. så här sitter jag vid köksbordet fullproppad med mat istället. lika bra kanske? hade antagligen gjort av med massa onödiga pengar om jag hade följt med, som jag förresten måste spara! fast något till midsommar kanske.. hihi vi får se.  

sett att ni vill ha frågestund, tycker inte att jag gör annat än att svarar på frågor hehe.. men det kanske vi kan ordna.
nu måste jag kila, tänkte plugga och sedan gå ut och lägga mig i solen. ha en bra dag allihopa! kram

några favoriter

..as promised. här har ni några få av alla mina favoriter.
nu är det dags att plugga lite teori. ut och ta vara på solen med er! puss
 

favorit armbanden från oxxo.
bästa skorna! har även ett par höga "orginal" och ett par blåa. just nu letar jag efter ett par låga svarta..
fin vit klänning från bikbok.
virkat från gina. skulle behöva en ny svart (även en vit, denna börjar det gå utför för) någon som vet man kan få tag på en liknande?


martini


nu var det ett tag sedan, igen.. måste verkligen bättra mig! jag lovar att jag försöker, går inte en jäkla dag utan att jag tänker på att jag måste uppdatera men de blir bara aldrig av.. förlåt. hoppas ni kan stå ut lite till, håller tummarna för att jag ska bli bättre.

hade totalt glömt bort att jag skulle på 18års kalas till nicole sist så när jag väl blev påmind en timma innan jag skulle vara där var det bara att hoppa in i duschen och slänga sig iväg till torp. vi hade det jätte trevligt, åt mat och fnittrade. super nice, som alltid. 
vad har jag gjort annars? i fredags var det fullt ös. först satt jag och tjejerna hemma hos mig och körde som aldrig förr, spelade shot bingo.. sedan bar det av hem till david där vi fortsatte likadant.. behöver jag säga mer? blev bjuden på någon mint skit av sara och sen är det svart. det togs en del bilder under kvällen som jag ska visa er så fort stina och johanna skickar dom till mig. resten av helgen har jag myspys med joakim :)

nu är det bedtime, lägger ut några favoriter imorgon så håll ögonen öppna! puss och godnatt


ääntligen


mys på skeppsviken med tjejerna

hej! ääntligen har jag fått ordning på internet igen! det var på sin tid..
vart ska jag börja? känns som om det finns hur mycket som helst att säga. hmm.. va i göteborg med mamma och pappa i förrgår, rikrigt mysigt. fick med mig en del hem som jag tänkte visa er någon dag när jag får tid.

hehe eller vi hoppar över de där och går direkt till midsommar. vad ska man göra då tro? känns som om det är en dag man vill vara med sina nära och kära, bara sitta och ha det trevligt. jag fullkomligt vägrar att åka till grebbestad som förra året. över min döda kropp att jag åker dit! nej det ska som sagt vara en mys dag..   
 
så vad händer idag? jag och mamma snackade på att åka till torp senare. är inte speciellt sugen men skulle behöva lämna tillbaka lite saker så vi får se. annars skulle jag verkligen behöva ta en sväng till gymmet, eller åtminstonde dra ut och springa. behöver rensa huvudet... drömde en jätte dum dröm förut som liksom har satt sig fast, drömt mycket jobbigt de sista. skit jobbigt. intresseklubben noterar? i know..

nä nu ska jag se i fall jag kan få tag på mina damer, känner att jag behöver träffa dom. prata lite och bara umgås.
puss och kram


-

hej! mitt internet krånglar.. ska försöka fixa de när jag kommer hem sen, hoppas vi hörs då.
puss och kram

hejsan


ska snart iväg in till stan för att möta upp några kompisar, vi tänkte sätta oss på skeppsviken och mysa i kvällssolen. skulle egentligen behöva träna men känner att jag behöver lite tid tillsammans med mina vänner så jag får väl hoppa träningen i dag med. igår fastnade jag på en uteservering med en glass i näven istället. vart ska detta sluta? hehe nej men jag får se till att klämma in ett riktigt hårt träningsspass imorgon.

det var väldigt trevligt igår, blir aldrig fel med mina goa tjejer. (ursäkta den dåliga bilden) stina och maja stannade över så vi ställde klockan på 9 i morse så vid halv 10-10 låg vi ute i solen och pressade. sedan åkte vi in till stan vid 2 tiden och kollade på alla studenterna. herreguuud va jag längtar tills det är min tur, man blir nästan lite ledsen. jag vill nu!!

jeansen kostade 899kr om jag inte minns fel. i fortsättningen gör jag nog så att jag svarar på d flesta av era frågor i kommentarsfältet, blir de bra?
ha en bra kväll nu allihopa! puss och kram     

sweetie


hej! jag måste bara börja med att visa er denna underbara bilden på ellen, hur sööt är hon inte..
hihi men, ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa lite här hemma. kommer nämligen hit några kompisar om en stund. vi ska grilla och snacka skit, dricka lite gott och njuta av det underbara vädret.
skulle egentligen ha gtt ut med johanna men ingen av oss var speciellt sugna så det får bli grillkväll hos mig istället.

fått många frågor om jeansen, dom är från lee och finns att köpa på JC på torp. kul att ni gillade dom :) klänningen är från gina och smyckena kommer från h&m. köpte helt vanliga svarta pumps och vita höga "orginal" converse.

nu får jag kila, ha en trevlig kväll. ska försöka komma ihåg att ta många härliga bilder. puss