new




här har ni lite av de som följt med mig hem under den senaste veckan, har även handlar lite basic från h&m och några blusar från gina. strumpbyxor och fyllt på sminkväskan, plus lite nya underkläder. men jag hoppas att detta räcker.
kan inte bestämma mig om jag ska behålla skorna (de med klack) vad tycker ni? jag blir så himla lång, och då är klacken "bara" 11 cm. hmm jaja jag får känna på de. ni kan väl säga vad ni tycker :)
nu ska jag kolla klart fotbollen, barca vinner !  puss


förlåt förlåt förlåt


hej! jag vet inte vad ni tycker men jag tycker i alla fall att det är dags för mig att börja uppdatera. det var rikrigt länge sen nu, och anledning är väl kort sagt att jag inte har orkat. förlåt.
så fort jag är klar här ska jag gå och ta kort på mina senaste inköp och sedan ska jag göra mig iordning. lovar att visa er ikväll ! förlåt igen. puss på er

frontrow


tjosan! hoppas ni har haft en bra dag hitills! själv sov jag nästan bort hela dagen, vaknade inte försen halv 12. åkte in till stan och fixade lite saker vid 1. när jag va klar med de åkte jag pappa och mamma bort och köpte med sallad hem. och nu sitter jag här, har precis svarat klart på de flesta av era kommentarer. hoppas de duger (?).
funderar på om jag ska gå och kolla om träningskläderna är torra..  de ska jag göra! see you later. kramis

-

anonym: vad är det för kurs ? :)
svar: photoshop elements 7 :)

anonym: jättebra blogg ! :) vart i uddevalla bor du ? tänkte eftersom du alltid har med bron på bilderna när du är ute sådär, jättefint ställe :P
svar: kul att höra! sunningen =)

anonym: har du smink när du tränar?

svar: det är olika, men föredrar att träna utan.

Nadine: Hejhej! tänkte bara säga att du verkar va en jättetrevlig tjej(: och det är kul att läsa dina tips osv. kan du inte ta kort (i färg) på dig hur du ser ut nu ? men den nya hårfärgen :) nyfiken på hur de blev! kramis
svar: hejsan! tack så mycket :) roligt att du tycker de! visst, dock är den inte speciellt ny längre :P men självklart! kram kram

anonym: hur gammal är din andra syster och varför skriver du aldrig om henen ?:)
svar: åsa är 29. hehe de är inget medvetet, men de beror nog på att jag inte träffar henne lika ofta som kristin.

anonym:vad åt ni för mat ? :D
svar: haha vi åt sallad från cactuz ;)

anonym:mer bilder på dig! :D

svar: jag vet. men jag försökert tänka på de, blir aldrig av bara..

anonym:är det id "prime time" du använder som fixering eller vilken menar du? :)

svar: mineral veil är det jag har :)

anonym:kan du inte lägga upp lite bilder på dina kläder ? alltså inte alla men de du använder mest typ :D kram!
svar: visst! hade redan tankar på de :)

Penny:din blogg börjar ju gå framåt! skit kul ju! ;D puss på dig sötnos
svar: hehe stumpis! :) PUSS 

ella: funderar på att färga håret. kan inte du ta några bilder på ditt hår? e sugen på att färga i samma nyans
svar: kul :) sure.

vilken körskola är du på :)
svar: einars :)

anonym:vilken "fixering" är det du använder innan foundation och använder du nåt solpuder isf vilket? :) kram!
svar: jag använder inget innan foundationen förutom fuktkräm då. fixeringen tar jag på efteråt och då är det mineral veil jag har :) isadoras mineral solpuder. kramis

anonym: va använder du för skor just nu?

svar: mest använder jag mina svarta boots från skopungten och mina stövlar från scorett. sen har jag även börjat smyganvända mina converse en del :)

anonym:hur länge räcker dendär i.d foundation ungefär? kram på dig:)
svar: oj, länge. men det beror ju på hur mycket man använder osv. men jag har nog min i 3-4 månader kanske? är inte säker men länge iaf :) kramis

emina:finns skitsnyggt korshalsband på lindex! stort och perfekt! :D
svar: hittade inget där juu :(

emmy: kolla på
asos.com :)
vart klipper du dig? :D

svar: thanks! jag klipper mig på city spa eller short cut :)

anonym:GLöm inte svara på frågorna & lägga upp bild idag nudå ! :D kramis
svar: förlåt.. ska försöka komma igång igen! jag lovar! kram :)

anonym:snygg. är den bra?

svar: mobilen? hitills har jag inte haft några problem med den :)

anonym:när ska du svara på alla frågorna? synd att du mår så kasst, hänt något? :) kram på dig!
svar: gullig du är :) jag hade fruktansvärt ont i magen och ingenting blev som jag ville.. men nu är det bättre :)  kram kram

anonym:kan du lägga upp bild på dig och träningskläderna sen ? :D

svar: ska se ifall jag hinner ta kort nu innan jag sticker iväg och tränar. usch va hemsk jag känner mig som lovar och lovar. men jag ska försöka! :)

 Issabelleb: juste du fyller ju snart :D
svar: yees! underbart:D

anonym: svara på frågorna!:D

svar: i'm on it!

anonym: vad köpte du ?:) lägg upp bild!

svar: fixar vi! :)

anonym:vad var det för kurs? nåt me skolan att göra eller? va du där själv? :)
svar: photoshop elements 7. de har ingenting med skolan att göra utan det är något jag går på frvilligt :) yesbox, det är bara jag.

anonym:va har du för jacka just nu förutom svea ? :D nåt tips på snygg vårjacka? kramkram
svar: min skinnjacka från asos har kommit ut ur garderoben igen så den har jag haft de sista. annars är det bara min svea :)

anonym: jättefin i håret, hoppas du svarar på resten nu också :D
svar: tack så mycket! =)

Annie: vart e kläderna du har bilden ifrån? kramis(:
svar: koftan och tröjan är från h&m. kraaam :)

rubrik



hej! sitter med elin och stina i mitt rum, har precis kollar på film och käkat massa gott. nästan lite för mycket om gott jag ska vara ärlig..
(ni får ursäka den underbara bilden, men de va de bästa jag hade att komma med just nu. ser ut som ett yrväder men jag skyller på att jag var hyfsat nyvaken)
men men, jag tänkte bara säga att jag har börjat svara på frågorna. har bara några kvar så får se ifall jag orkar svara på dom innan jag lägger mig. annars LOVAR jag att jag gör de imrogn. hade inte så mycket tid som jag trodde att jag skulle ha idag, varit i stan med mamma och haft körlektion. nu ikväll kom som sagt stina och elin på besök.
ber återigen om ursäkt för min dåliga uppdatering. PUSS


100316


tjena! kom precis hem efter en hel dag i trollhättan. varit på kurs (photoshop elements) och innan de kikade jag lite på överby. dessa två toppar från h&m va farligt nära att följa med hem, dock fick jag hejdat mig.. istället hittade jag lite annat smått och gott.

är helt kletig i håret så funderar på om jag ska ta och duscha snabbt innan jag lägger mig. det var nämligen så att jag inte fick till håret hur jag än försökte imrose. och tillslut blev jag så desperat att jag slängde i de mesta som fanns framför mig, bla oila. vilket jag inte skulle ha gjort.. tyvärr hann jag inte tvätta om håret så jag har varit illa tvungen att gå runt med de hela dagen. inget att rekommendera.

jag skaaa svara på era frågor, de är bara de att jag tycker de är roligare om man lägger upp bildena samtidigt. fast jag vet inte vad ni tycker? men jag gör det imorogn då, med eller utan bilder. nu är det bedtime. PUSS

balenciaga

skulle ha bjudit på en oerhört vacker bild på mig själv nu men jag fick stoppat mig, tyvärr.. istället får ni vila ögonen på dessa underbara skapelser (som jag förresten mer än gärna skulle vilja ha, absolut snyggaste väskan! en svart med silvriga pluppar skulle sitta fint i födelsedags present. bara så att ni vet)
nu ska jag sticka iväg och steppa med syrran! puss och kramis


my little friend


hejsan! kom på att jag inte har visat min nya kompis som jag köpte här om dagen. tog en liten snabb bild för att visa er, dessvärre blev den inte så bra men man kan inte lyckas varje gång. 
jaja. hur mår ni idag? själv mär jag bättre än igår, tack vare min syster. låg i sängen imorse och tyckte synd om mig själv delvis pga av att jag inte skulle få gå på stepp ikväll. men så tog jag en vild, VILD chansning och smsade Kristin och frågade om hon ville med, och de ville hon! så jag flög upp ur sängen, slog på datan och bokade oss!

dock blir de nog inga bilder på träningskläderna och svar osv idag då om jag inte hinner ta dom innan jag åker iväg.
usch ni förstår inte hur hemsk jag känner mig, förstår de knappt själv. jag menar, de är en blogg? men så är det, jag känner mig hemsk när uppdateringen är dålig och som nu, speciellt som nu, när jag inte gör de jag lovar. har en rejäl bloggtorka just nu men vi hoppas på att de snart är över. 


14e Mars

just när jag är förbannat trött på mig själv och min omgivning, allt känns skit. har inte haft tillfälle att ta några kort i dag, eller det har jag väl egentligen men jag har helt enkelt inte orkat. skakis och mått illa hela dagen, mest legat i sängen och lyssnat på musik. åkte iväg till gymmet förut men de va rätt bortkastat, orkade 20 min på crosstrainern och körde lite mage. mer än så orkade inte min stackars kropp. 
nä jag orkar inte de här, länge sen jag mådde så kasst. vi får höras imorgon, förlåt.


PUSS PÅ ER


hej! måste börja med att säga att jag blev super glad när jag loggade in och såg hur många som hade kommenterat, fortsätt med de! man blir så mycket mer inspererad till att skriva då. nu de sista har insperationen inte varit på topp, men jag skyller på att jag har varit sjuk. haft feber och mått extremt illa. ingen höjdare. men nu är jag fit for fight och om sanningen ska komma fram är jag sjuukt taggad på en galen kväll med damerna!
men nu är mina kära systrar och deras respektive på väg hit, vi ska kolla melodifestivalen och käka lite gott. fira åsa som fyllde år för ett litet tag sen. 

jag svarar på frågorna och lägger upp alla lovade bilder imorgon kanske? låter de bra? ska se om jag hinner och orkar, men det utgår vi ifrån!
nu ska jag kila ut i köket och hjälpa mammsen med maten. puss puss

ps, jag efterlyser ett kors halsband, u know what I mean? silvrigt, ganska kraftigt och långt, enkelt? någon av er som vet vart de går att få tag i? KRAMIS

härligt



halloj! va precis ute och gick med nallebus. även om de känns som sommaren är långt borta så fick jag ändå sånna härliga vårkänslor när vi plumsade runt nere på stranden. solen gassade och jag blev nästan lite för varm i skinnjackan.. härligt. 

nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med mat till mig och kristin, sedan ska jag åka vidare till trollhättan. ska på kurs från 6-9.. men ni får ha de så bra så hörs vi kanske senare! puss 

-

Amina: Hej! När kommer bild på träningskläder och garderoben ? Kram på dig söt (::
svar: hejhej! min garderob är ingenting att se för tillfället, alldeles för liten till alla kläder så de är bara kaos. men jag kanske kan fixa en bild ändå. ska köpa ny garderob så de ska snart bli ordning :) 
mina träningskläder är i tvätten just nu annars hade jag kunnat ta kort idag. men de får bli en annan gång. kraaam :) 
  
anonym: Hej, vad använder du för färg och märke på ögonskogga, eyeliner och kajal ? Bra blogg ;)
svar: hej! jag använder isadoras prudukter till allt sånt där. på eyelinern och kajalen har jag mörkbrun eftersom att de passar bäst till mina ögon. oftast har jag ögonskuggor som går åt de varma hållet, brunt eller guldaktiga. kul att höra :)

Elin: Hej ! trevlig blogg måste jag säga ;) tänkte höra vart du köpt den fina klockan å tröjan på bilden nedanför? :) och har du något tips på hur man inte blir så glansig i ansiktet, vad använder du innan din foundation ? fuktkräm (märke?) primer ? kram((:
svar: Hej! hehe tack så mycket :) klockan kommer från disel och tröjan är från gina.
jag använder en fixering från i.d som jag tycker funkar bra till de. den ger liksom en matt känlsa.
innan jag lägger på fundation är jag noga med att tvätta och smörja mig, som jag har sagt innan har jag produkter från marja entrich som jag tycker funkar bra :) kram kram

nea: Hur har du råd med så dyra smink grejjer å sånt när du bara får du ditt studie bidrag ? :) nyfiken bara eftersom jag också får mitt, men de räcker ju inte så långt o id å sånna märken kostar ju endel :P supersöt hund föressten! KRamis

svar: de är faktiskt min snälla mamma som betalar de, annars hade jag antagligen inte haft råd. aa de är lite synd.. men ett tips är att beställa från internet, de gör vi och då blir de mycke billigare (tyvärr vet jag inte vad sidan heter som vi beställer ifrån men de kan jag ta reda på).
hehe ja han är söt :) kraam 
 
ella: kan du inte ta kort på dina träningskläder ? :D
svar: of course, de kommer :)

anonym: dålig uppdatering!
svar: sorry..

anonym: vad gör du på emaus? :)
svar: jag praktiserar där två gånger i veckan, hjälper till att ta hand om djuren osv :)

anonym: Vad är emaus och vad gör du där ? kram ((:
svar: sökte på de så jag inte säger fel nu.. hehe de är ett naturreservat. men jag skulle nog mer kalla det för en lantgård. ett utflyktmål för hela familjen med hästar, får, kaniner, grisar, höns osv. kram :)
  
annie: Hej! såg att du använder id baremineral foundation, har också prövat den, men tycker det är lite svårt att "få till det" snyggt. Har du något tips? Vad använder du för underlagskräm/primer? Använder du något puder ovanpå? :)
svar: hej! runda rörelser, sen är det viktigt att man absolut inte tar för mycket på borsten och att man "skakar av den" innan man lägger på. kan tänka mig att alla gör på sitt sätt men de är ungefär så jag gör. de tog ett tag innan jag "fick till de" men nu har jag använt de så länge så nu går de av sig själv. men som sagt, ta inte för mycket på borsten utan ta hellre igen om de behövs mer och runda rörelser :) 
jag har en ansiktskräm från marja entrich. förutom en fixering så har jag inget puder ovanpå, om man inte räknar med rouge. 

anonym: dags att uppdatera lite ! :)
svar: ja förlåt, ska bli bättre :)

anonym: när kommer bild på träningskläder och svar på frågorna ?! :)

svar: mina träningskläder är i tvätten just nu så de får bli en annan dag :) 

100308

hej! skulle egentligen svara på några frågor nu men jag ser att klockan springer iväg så jag får ta de senare. ska kila ut i köket och fixa lite mat, sedan ska jag vidare till gymmet. skulle egentligen på stepp men känner inte för att gå på de själv så de får bli gym idag..
sedan vill jag bara be om ursäkt för min dåliga uppdatering, de går liksom i vågor. de sista har de varit mycket, eller mycket och mycke, men en del att tänka på. läkarbesök hit och dit, körkortet och allt va de innebär, plugg och jaa ni vet, praktiken osv..
vi hörs ikväll! puss på er 

DIESEL


jag har fått en del frågor om min klocka från diesel som jag har på mig på bilden lite längre ner. jag köpte min i stockholm på en diesel affär och den blev min för ungefär 1800 om jag minns rätt. tröjan är från gina.   

förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår men jag var bokstavligt talat helt död. gick upp vid 6 och va på emaus vis halv 8, slutade strax efter 3 och då var det bara att åka raka vägen hem och hoppa in i duschen. sov på soffan i kanske en hanvtimma och sen åkte jag och mamma till gymmet för att gå på bodystep med stina.  när jag kom hem igen var det bara för mig att hoppa in i duschen igen och efter de va de dags att lägga sig eftersom att jag skulle upp vid 6 idag igen..

nu är det dags för mig att återigen hoppa in i duschen. puss


summertime



halloj! skulle ha tagit kort på mina träningskläder nu som jag har lovat, men jag är helt död så jag orkar inte.. plus att jag ska vara på emaus kl 07.30 imorgon! måste försöka sova nu känner jag.. men jag svarar på era frågor imorogn och så ska jag se till att få tagit kort på kläderna osv också. godnatt, puss på er 


tanjas s london

hello beautiful!
sitter på biblioteket och väntar på min lärare. eftersom att lovisa har fått bebis så ska jag träffa en tjej som heter anna smith så nu är jag lite spänd.. man måste ju göra ett gott första intryck menar jag. hehe nej men de ska nog gå bra.
fick lite tid över här nu, eller mitt huvud funkar inte så jag tog mig en liten paus.
elin pelin kommer vid 3 tiden så så fort jag e klar med anna så ska vi ta oss ett rejält snack, ta igen lite missad tid.. sen ska vi vandra bort mot gymmet, hon och stina ska boxas så jag får ta mig ett pass på gymmet. går ju inte att boxas själv heller..
hmm ja de va väl vad jag hade att säga, ska återvända in i böckerna nu.
men vi hörs senare! PUSS


100302


hej! jag skrev ett inlägg i morse men de verkar inte ha publicerats. hatar när de blir så.. men i alla fall. de gick bra hos fabro doktor igår, han skrev ut penicillin men trodde att huvudvärken berodde på att jag spänner mig. så nu blir mamma eller den stackarn som är med mig illa tvungen till att ge mig massage 10-15 minuter varje dag.
innan jag åkte till vårdcentralen va jag och mamma och lunchade med morfar på cactuz, mums! vid 5 tiden bar det av mot gymmet, gick på bodystep. grymt roligt är det! om ni inte har prövat de tycker jag absolut att ni ska de. men är hellt död efteråt. 

kom ganska nyss hem, har varit och tränat med pappsen. körde bara styrka och hoppade konditionen.
va i trollhättan förut och kollade kök och mobil. sedan körde jag faktiskt hem, känn på den ni! haha näe men inte  hela vägen, de vågar jag inte. körde i stan för första gången igår och ärligt talat så höll jag på att skita ner mig! det va de värsta jag har varit med om. så vi fick ta gamla vägen hem från trollhättan där de inte är så mycket trafik. sen när vi kom fram till stan fick pappa ta över.
va ute på lång promenad med nalle i morse också, härligt väder. men nu är jag fruktansvärt trött på all snö! de går knappt att ta sig fram ute.. nej nu vill jag ha sommar!


waterproof


jag har väldigt raka ögonfransar och de är inte helt lätt att få dem att hålla sig böjda med bara en ögonfransböjare. efter man har böjt dem så tar de inte lång tid innan dem är lika raka igen, mascaran liksom "tynger" ner dem.
jag har haft clinques vattenfasta mascara ett tag och den är grym! eftersom att den är vattenfast stelnar de till på ett helt annat sätt och gör att fransarna håller sig uppe mycke bättre. jag måste såklat böja dem också men ni förstår vad jag menar. jag behöver inte vara där och "bättra på" hela dagen. tänkte att jag slänger upp en bild på den eftersom att det är många av er som har frågat och jag inte har varit riktigt säker på vad den heter innan.
så om ni har lika raka ögonfransar som jag eller helt enkelt bara vill ha en som håller bättre så rekomenderar jag en vattenfast mascara!


anonym: Uppdatera mera! dina läsare undrar ju vart ju tar vägen :P
svar: hehe ja förlåt, haft en svacka denna helgen

Cattie: Hej ! kan du inte lägga upp en bild på dig som du ser ut nu ? du har ju bara bilder när du e mörk :) KRAM
svar: hej! sure, bilden nedanför tog jag precis :) kram

Matililda: Hejhej! ville bara säga att du har väldans fin stil å är jättesöt, synd bara att du nästa aldrig lägger ut egna bilder på dig, dina outfits osv ! :)
svar: hejsan! tack så mycket :) aa jag vet, tycker också de.. ska försöka bli bättre på de :)

hejsan


nu va de länge sen, förlåt men jag har varken haft ork eller tid. verkar ju aldrig bli frisk.. satt och skrev igår men jag fick stänga av för huvudet höll på att gå sönder. ska till vårdcentralen sen så vi hoppas på att dom kan tala om vad som är fel.
känner mig inte speciellt fräsch men, your wish is my command så jag bjuder på bilden ovan. ska försöka bli bättre på bilder och sådär, promise.

lite snabbt om helgen, i fredags va jag på high school musical med min syster och Linn. efter de begav jag mig hem till stina och maja och hade de lite trevligt. och i lördags va jag mamma och pappa på göteborg horse show. mådde riktigt dåligt den dagen så de va nära att vi åkte hem och sålde biljetterna, men så blev de uppenbarligen inte utan jag kämpade vidare.
jag tog tyvärr inga bilder, kom på för sent att jag skulle tagit med mig kameran så de är synd. men pappa lyckades ta några bilder på hästhoppningen så får se ifall jag kanske lägger ut dom sen. vet inte riktigt hur intresserade ni är av de men men, vi får se.

tänkte försöka plugga lite nu, sen ska jag vidare till körskolan. ha en fortsatt trevlig dag! PUSS PÅ ER