091029

hej! såg till min stora glädje att de funkade att blogga från mobilen. hur jag ska lyckas få med bilder har jag ingen aning om men jag smög dit en nu istället.
kom ganska precis från gymmet, innan de va jag som sagt i stallet. fick mig en lektion om hovar osv av hovslagaren, trevligt trevligt. duschade såklart innan så ni inte tror att jag åker dit och luktar häst. oroa er inte.

imorgon blir de göteborg med louise stina maja och nilen, 11.09 går tåget om jag har fattat de rätt. ska dubbel kolla de snart. men de ska bli skoj. hinner nog inte skriva här innan vi åker men jag hör av mig senare om jag får tid.
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir de kvällsmat! puss


ooh, give me thhee bag!


song of style

Hej! Testar att mobil blogga. Hade ingen aning om hur man gjorde, eller jag har egentligen ingen aning om hur man gör så de här blir intressant. De blev ingen träning i morse utan jag tar de efter stallet sen. Istället har jag städat lite halft hela morgonen, ska ha husvisning imorgon så då måste de skina. Nä nu börjar de bli brådis så jag får försöka dra ut mamma från duschen så att vi hinner. Vi hörs sen. Puss

love it.

 


the ugly truth

vet inte vad jag ska skriva. känner mig helt förstörd. ni vet när man känner sig sådär tom, man vill bara gråta men de finns inget att gråta. de enda som känns är den där förbannad klumpen i mellangärdet som växer sig allt större. vet inte rikrigt om jag är sur eller ledsen. mest besviken över mig själv kanske.


updt. sitter här och letar lite musik, tänker för mig själv. kollade på johan falk tidigare i dag och sedan blev de oskyldigt dömd och räkor och avokado till de. lite små mysigt så, vi tände ljus och mös alla fyra. borde egentligen inte ha varit depp men ni vet hur de är. vissa dagar är bättre än andra och just den här dagen och även går dagen, har varit konsig.
va förresten på bio med matilda i förrgår, eller va de igår.. oj nu får jag skärpa till mig, har ingen koll på något. men i alla fall the ugly truth kollade vi på, hysterisk rolig! den måste ni se. tyvärr tappade vi humöret sista halvan av filmen men de va inte pga av filmen. de va alltså så att vi fick hålla för munnen så att vi inte skulle skrika av skratt. och Eric Winter, jisses......
hoppas att ni har haft en bra kväll! nu ska jag lägga in lite låtar på ipdoden snabb och sedan pallra mig till sängen. godnatt.

 


wildcat

godkväll min vänner. smsar med louise i just denna stund, göteborg på fredag - spikat och klart. ska bara få med oss våra andra töser också. kan nog bli skoj, kanske käka thai och shoppa lite, vem tackar nej till de. inte jag iaf.

men nu till ett problem, halloween. va tusan ska man klä ut sig till? är de ett måste att klä ut sig om de inte är maskerad? jag känner att jag inet rikrigt har råd att köpa något som jag ändå bara kommer ha för en kväll.
börjar bli brottom nu om man ska hitta sig något. får nog ta och fundera lite mer på de där.





Wow Wow Wow


hej! Idag har jag varit i Gällstad med stina maja och deras pappa. de va verkligen upp med tuppens om gällde, 8 kom dem och hämtade mig. och jag som är så himla klyftig tänkte att om jag ställer klockan på halv 7 så hinner jag ligga och morna mig i åtminstonde en halvtimma, och eftersom att klockan ringer var 10e minut så hinner man ju inte rikrigt somna om igen. men problemet va bara att jag inte hade ställt om min klcoka på mobilen, och de tänkte väl inte jag på. så när jag trodde att klockan va halv 7 va den egentligen halv 6. de märkte jag först när jag hade varit vaken fram till 10 över och mamma kom in och frågade va tusan jag gjorde vaken. så de va bara för mig att ställa om klockan och försöka somna om en liten stund igen..
men i alla fall, jag hade de jätte trevligt måste jag säga. de blev lunch på sibylla, korv med mos för min del, och lite shopping. på vägen hem stannade vi vid en kiosk och köpte fika. trots att vi gick runt där ett bra tag hittade jag inte speciellt mycket. blev mest presenter till mamma och pappa. men en skarf från björn borg och ett halsband lyckades jag hitta. dem andra tycker jag rikrigt shoppade till de.
hoppas ni har haft en kanon dag! själv tyckte jag att de va skönt att komma hemifrån ett tag.

nu ska jag fortsätta med min cv, får se om de blir något jobb för mig.
imroogn ska jag försöka komma upp i hyffsad til och åka in till gymmet. hovslagaren kommer vid 4 så då ska jag ut till pollen.
får se om jag skriver en snutt till sen, om inte så hörs vi. pusspuss


have a nice day


hej. snabbt inlägg innan jag måste göra mig i ordning. ska på kalas vid 5 till min kusin, innan de ska jag hinna handla present. efter kalaset blir de raka vägen in till gymmet med matilda om hon hinner. ha en bra dag! puss

godnatt everyone.

de blev en lugn hemma kväll för mig, varma mackor, skramlat ägg och lite popcorn framför Johan Falk och ensam mamma söker.
har sjukt ont i mitt finger, kan knappt skriva. ni vet när man har fläckt upp nageln eller något, precis så känns de fast jag inte har gjort de. skumt.
men jag tänkte bara säga godnatt, har laddat min ipod med lite ny musik så nu ska jag lägga mig i sängen och pumpa lite music. natti natti



Efva Attling



kanske blir mys hemma hos nilen ikväll, träffa hennes lilla puppy..  gosi.
vi får se hur de blir, jag har inte rikrigt fått de klart för mig än.
puss.


Trophy Stud Dress



WANT THIS sooo BADLY!
tyvärr är den slut i alla storlekar, som alltid när jag vill ha något.. 


twinkle twinkle

hej! nu har jag precis proppat i mig massa mat, jätte gott va de. mammas mat är alltid bäst.
bokade av passen idag, boxning och body vive. om de blir någon träning så blir de bara gym lite lugnt. ryggen känns förövrigt bättre i dag, fick massage igår. kanske har något med de att göra? vem vet, vem vet.. de är iaf därför jag inte rikrigt vågar träna.

usch jag hatar sådana här dagar, gråa och kalla. känner bara för att gräva ner mig. man vill bara krypa ner i sängen med någon brevid sig, sätta på en bra film och tända massa ljus.   


pimped over knee boots

just nu darrar jag, matilda skrämde precis livet ur mig..
vet inte hur de blir ikväll än, men jag ska nog slänga på mig något nu så jag är redo ifall jag blir sugen.
hoppas ni har de kul ikväll! puss

carolines mode. 


091024

förlåt för dålig uppdatering, den har varit rikrigt dålig de sista. haft annat för mig helt enkelt, blir inte att jag sätter mig vid datan varje dag då. ska försöka bättra mig, men ni vet hur de är. lättare sagt än gjort.

kvällen för mig är fortfarande oklar, lite olika att välja mellan. har dock fruktansvärt ont i ryggen och har varit på ett sju helsike humör idag. va i stallet förut och grinade nästan pga av den jäkla ryggen, kan knappt röra mig ju.. men jag fick lite olika tabletter förut så vi får hålla tummarna på att de går över så jag kan hitta på något. de får faktiskt vara nog med fetandet nu känner jag, inte tränat på två dagar och käkat massa godis när matilda har varit här. tryckte som sagt i mig en pizza igår och en nallebjörns påse också. herregud..


GLITZY


pizzzzzza

hej! tänkte bara tala om för er att jag lever. de va en händeserik kväll igår så jag fick inte riktigt chansen att skriva något. 
mamma och pappa har varit borta två nätter nu så matilda har hållt mig sällskap, men nu är dem hemma.
matilda ska väl hem sen lite senare men först ska vi kolla på idol och käka pizza! kebab pizza! mums..
nu ska jag ta och duka och invänta pizzan. läängtar. puss

yes please.


de blev ingen träning, men de är väl ganska bra att jag vilar från träningen idag kan jag tänka mig. har ont i kroppen av en anledning. de får bli en lugn kväll för mig, lite tv och kvällsmat.
ååh jag blir sjuk av alla snygga kläder, vill ha alltihopa! suttit här och kollat igenom alla hemsidor jag vet..
men vet ni vad, jag är steget närmre att skaffa jobb nu. skulle vilja berätta va de är för något, men de blir fel om de inte skulle bli något av de. så de får bli en hemlighet tillsvidare. blir de inget av de får jag lämna in en ansökan på maxi eller något, var som helst bara de e jobb.

 


CHICY fashion shop



jisses, den här snygga jäkeln från Chicy hade jag inte tackat nej till. 699 kr någon?


091020

tjenaree! va i skolan på möte i dag, känns bra faktiskt. vi ska kolla upp lite olka alternatv och fixa möte med lärarna på folkhögskolan. så får vi se sen.
efter de åkte jag och mamma och käkade lunch på thai köket, helt underbart gott va de. blev dock alldeles på tok för mätt. sedan tog vi oss en snabb tur till apoteket och käpte lite små grejer. efter de fick jag följa med henne till kontoret och där har vi varit fram till för en stund sen. kom nyss hem därifrån.
så nu är det dags för mig att ladda om och åka in för att svettas på gymmet en stund. skulle egentligen på s core, men mamma ändrade sig i sista minuten och ville inte följa med. de får bli gym för min del.


silver

hej! snabbt inlägg innan jag åker iväg till gymmet, ville bara tala om att jag lever och mår bra. mätt som en plätt
och pigg som en murt..
ha en fortsatt bra dag! puss



tarina tarantino


nu är de verkligen dags för mig att tvätta bort sminket, mig själv och slänga kläderna i tvätten. kännder mig inte alls så jätte mysig..
sovit borta hela helgen och va bara hemma en liten stund i lördags. sovit på en sån där uppblåsbar madrass som luften gick ur på och en soffa i natt, hårt skulle man kunna säga. har gött ont i ena sidan av kroppen nu, speciellt höften.  massage tack. köss

Meet me at the hotel room

hejhej. är är redigt trött efter en helg med fullt ös ska jag säga er. hade en sjukt rolig fredag med tejerna, lördagen va hel skön den med fram tills jag och matilda fick gå ensamma hem mitt i natten.
fick ju tyvärr inte tagit några kort eftersom att min kamera fortfarande är på lagning men när den kommer tillbaka lovar jag er att jag ska bomba er med massa bilder.

de har inte blivit så mycke uppdatering från mig de sista, anledningen är väl bara att jag inte riktigt har haft tid eller orken. sorry..
tränat varje dag hela veckan och så va jag på studiebesök på folkhögskolan i fredags - kanske blir en liten rödvins drickare av mig. vi får se, har verkligen inte kommit fram till något än.




091013

helllo. nu har jag precis ätit rostat bröd med marmelad, allt annat va slut så jag fick unna mig lite.
ska åka in till stan och träffa kristin och ellen om en stund, vet inte om pär är med men de tror jag. så då ska lilla ellen få sin present och jag ska få gosa lite. ska bli så mysigt.
efter de ska jag in till gymmet och möta matilda vid halv 5. sen blir de s core eller vad de heter med elin halv 7. så de blir ett låångt träningspass för mig. 
 


bild uppdate.



haha nu när jag ändå sitter här ska jag passa på att säga att jag och Elin gick på boxning och även body vive i söndags. herrejävlar säger jag bara, boxningen va kul men den där andra skiten. aldrig igen. jag trodde att de skulle vara övningar med boll och rep typ, men de va ju värsta dansen! tant dans. eller ni vet sånna där steg från sida till sida som man gjorde när man va liten. iaf, jag kände mig som en jag vet inte vad. gjorde bort mig totalt.
så ena halvan av passet va dans, å andra va övningar med boll osv. hade klarat mig utan första halvan. .

________



borde ha lagt mig för länge sen, eller åtminstnde lagt mig ner och satt på en film eller något. men de är alldeles för mycket blanande känslor just nu. kan inte bestämma mig för om jag ska skratta eller gråta rikrigt. allt snurrar runt som en salig röra..
upprikrigt sagt har jag haft en riktig skit dag, humöret har gått upp och ner som en berg och dalbana. hoppas att morgondagen blir bättre.
ååh jag vill mysa, ha någon att prata med. vill inte vara ensam.  

night night

va va de jag sa, sverige förlorade..
men faktist så rättade de till sig lite för mig, tände massvis med ljus i mitt rum och städa lite snabbt, myste till de med cola och tablettask. 
trots att jag har sett fram emot den här jäkla matchen kollade jag faktist inte, min tv funkar inte förutom att kolla film på. och mamma och pappa satt ute vid tvn och som jag sa förut så ville jag inte vara med dem i dag. så jag myste som sagt till de e i mitt rum och satte på en film.
nu ska jag bädda min säng och efter de får vi se vad som händer. kanske film. kommer troligsvis inte skriva något mer i dag, men hoppas ni har de bra! godnatt, puss.



mmm, wants some of these


i'm not laughing.

nu bryter jag snart ihop, de blir varken ed eller något mys med tjejorna ikväll.. ååh jag vill inte sitta hemma med mamma och pappa. anti dem. och vi har ingen pallekuling kvar. nä jag vill inte! jag börjar seriöst grina snart..
har på känn att de här kommer bli en hemsk kväll. sverige förlorar säkert också...


daaaaamn



fan beslutsångest. redan lovat tjejerna att jag följer med, och med tanke på att pappa hämtar oss i natt så känns de lite sådär att dra sig ur nu. jag vill, de är klart! men har jag humöret? näee jag vet inte.. de bara sjönk, och tyvärr fortsätter de åt fel håll.
hmm fotbollen då, sverige danmark liksom, de missar man inte i första taget. men å andra sidan så har jag inte gjort något på länge nu. nej de är klart att jag hänger med om dem vill åka! dem ringer mig om en kvart så får vi se då.

jag saknar min kamera!

jag har universums sug att ta kort, världens insperation och ja viljan, den finns skulle man kunna säga. försökte med min gamla skrutt förut men de funkar inte. blir helt ledsen av att bara kolla på korten. kommer min kära inte hem snart så ska jag personligen åka dit och sparka dessa lagare i rumpan! 

guess what, formodligen ska vi till ed ikväll. lovley säger jag bara. synd bara att de verkar som om jag kommer missa fotbollen.. men inget är bestämt ännu, vi har bara snackat om de. we'll be in touch.



nitar



godmorgon. jag har legat hela morgonen, ända sen klockan nio och kolla på barnprogram i soffan tillsammans med nalle. skulle ha åkte in för att träna med en gång när jag vaknade men jag va så himla trött så jag hoppade de. satsar på stallet om en stund istället.
förövrigt så sitter jag och väntar på livstecken från en viss, men jag antar att de är ganska så lönlöst.
ikväll kanske de blir utgång! jippie! jag sitter bara inte hemma en kväll till.. problemet är att de är fotboll, de missar jag inte! men vi ska allt försöka fixa ihop detta.


9e oktober 2009

de blev en liten Ellen, en fullt frisk liten bebis flicka.
jag är världens lyckligaste moster.


09108

hej! nu är de fullt ös från morgon till kväll. så känns de iaf. de finns helt enkelt för mycket som rör sig i huvudet, måste skaffa jobb, skriva cv, vänner, planera fjällen resa, möten med skola och läkare, hästen, träningen. ja mycke är det. tiden räcker liksom inte till, så jag hoppas att ni kan ha överseende med att bloggen får lida vissa dagar.

idag har jag varit inne och tränat tillsammans med elin sedan va de raka vägen hem för att äta och sedan åkte jag och mamma till torp vid 7 tiden. köpte mig en svea jacka som jag har längtat efter såå himla länge, en svart! även ett termotäcke till pollen och lite små bebis prylar. PYSEN KOMMER IMORGON! lääängtar.
innan de va jag och färgade håret. blev lite ljusare än va de va innan fast ingen större skillnad. men nöjd blev jag.


.....

hallå, de va ett bra tag sen nu. tänkte bara snabbt säga att jag lever och att dem sista dagarna har varit hela upp och ner,därför den uteblivna uppdateringen. har inte rikrigt haft tid eller ork att sätta mig ner framför datan.  stärker min uppfattning om att en ny bärbar hade suttit fint.
förövring så fick Kristin åka in till sjukhuset tidigare så bebisen kommer redan på fredag, längtar så jag spricker.
men ja får berätta mer imorogn, godnatt allihopa. puss


jag blir bara sur

jag behöver nya skor NU! ankeltboots med lite klack nu till hösten när man vill vara lite fin. och jag vill ju så himla gärna ha låga boots. men de är verkligen slut överallt, visst de finns dem för 1400 men de känner jag inte för.

synd att alla ska vara så jäkla höga, antingen är dem högre än självaste eiffeltornet eller så är de ingen klack alls. borde finnas något mellanting tycker man ju. men då menar jag ingen liten mesig fjutt klack, 7-8 cm låter väl bra.

ååh jag sitter här och kollar runt, jag blir bara irriterad. de finns så jäkla mycke snygga skor! ge mig allihopa tack.


de går mot ljusare tider

jaa. thats right, nu är det dags för mig att bli ljus igen. på torsdag ska jag till frissan och lägga i lite mer ljusa slingor.
är hel spänd, brukar aldrig bli nöjd men som jag ser ut nu funkar inte. likheten mellan min hårfärg och en brun skabb råtta är inte långt borta nu känner jag..

streetstyleaesthetic

Tjeena. nu är min kamera på lagning, hoppas innerligt att de går snabbt. måste hinna ta kort på kristins bebis mage. den 13e är det planerat snitt. ska bli så himla kul!
hade ni en bra kväll igår? för mig blev de bangkok dangerous och någon annan skit film med viggo mortensen. somnade inte försen vid 5 tiden. de va så himla mycke tankar.

fy tusan vilket väder de är ute. de ser inte ut att bli något stall för min del, inte i de här regnet. verkar inte bli något torp heller, klockan är redan halv 4 och jag sitter i gosse kläder. riktigt seg dag.
kanske blir mys hemma hos nilen ikväll, men jag vet inte rikrigt än. kristin har köpt glass och grejer för att vi ska kolla på film. fast å andra sidan somnar hon vid 10. aja vi får se vad som händer.

pics

nattis

min kamera är sönder, min älskade bästa kamera är sönder.. är helt förkrossad.
allt är bra fram tills att man ska ta kort, då låter de som om en hel sandstrand har fastnat i. men va jag vet så har vi ingen sand i vardagsrummet. ååh va sur jag blir. jag skulle ta kort pch visa er så mysigt jag har fått de i mitt rum nu när jag har tagit fram och fixat med allt nytt. men nä inte de inte.. prövade med min lilla skrutt kamera men de gick åt pipsvängen med de. jaja jag får ta en sväng till torp imorgon och lämna in den.

jag penny och elin pratade på att ta en tripp till gbg imrogn men de blir inget utan de så vi sparar de till nästa helg. så i och med att de blev ändrade planer så blir de stallet för min del. kanske jagar med mamma till top eller om någon annan vill med. får jag en stund över kanske jag åker in till gymmet. jag är förresten i full gång med tränandet! hoppas de håller i sig, är där nästan varje dag och de är såå förbaskat skönt!

är jag den enda människan på jorden som är hemma ikväll? de känns nästan så.. jag hatar att vara ensam. allt blir så mycke roligare när man är två. nä nu ska jag sluta upp med de här, gå och borsta tänderna. och sedan krypa ner i min nybäddade säng. tror minsann att jag ska somna till pocahontas ikväll. godnatt.


PALJETTER

frågan är om jag är så modig? naae.. men jag måste säga att jag dog lite när jag hittade dessa. jag säger bara, paljetter!
någon braveheart som känner för att klicka hem dem, så hittar ni dem på topshops hemsida.

sea of shoes


embarrassing.

nu börjar jag faktist undra vad som har hänt med de svenska folket. va är de här,  de är ju pinsamt! den där camilla hör hemma på, i bästa fall på en karaoke scen eller något. tycker absolut inte att hon förtjänade en plats i idol. hon förstörde två fina låtar. och handen, va i hela friden håller hon på med med handen! schlager handen kommer fram hela tiden. allt är bara fel tycker jag. viss hon sjunger lite fint, men hela tonen tycker jag skriker schlager i de låtarna hon har gjort. hoppas innerligt att hon skärper till sig för de här blev jag bara förbannad över.


jatack


hej. ville säga att jag lever. har dock haft världens migrän idag och igår blev de bara för mycke för mig så fick inte tid att sätta mig ner och skriva. mycke med skolan och sådär att tänka på. men nu är det lite lugnare. huvudet är bättre nu så jag tvingade mig upp från soffan och satte mig här. måste förresten skaffa mig en ny bärbar.
skulle egentligen på födesedagsmiddag ikväll men de blev inget med de för min del. louise skulle bjuda på fin middag, men jag får gratulera henne med present en annan dag.
nu känner jag bara för att krypa under täcket. jag vill mysa..