inte okej

okej nä detta är inte okej. jag har verkligen blivit skit kass på det här..  vet inte vad det är som har flugit i mig, men vad det än är så är det inte okej!


har i alla fall varit inne i stan och firat elin som fyller hela 18 år i dag. satt på en uteservering och käkade thai och små snackade lite. himla trevligt. innan det var jag och johanna ute på torp och köpte present i sista sekunden. sprang på en jätte fin klänning inne på h&m som först var meningen att elin skulle få men när det i slutändan blev en uppblåsbar pool, ett armband och lite annat kul istället så fick den följa med mig hem.. hihi
förövrigt har jag BARA pluggat teori i dag, gissa om mitt huvud håller på att döö.. hade egentligen inte alls tid att åka in till stan men så fick det bli, man fyller bara 18 en gång.

nu är det bedtime. fixar bilder och allt vad jag har lovat imorgon om det inte är skinande sol för då ska jag fasiken ut och sola efter min körlektion vid 12 (?) måste dubbel kolla tiden. har knappt varit ute i solen någonting när det har varit så fint väder så har lite dåligt samevet..  men men godnatt allesammans. puss!


GRATTIS ELIN

YOU



tänkte bara säga hej snabbt innan jag sticker ut i solen. hoppas allt är bra med er, själv är jag galet trött man annars är det fint. 
ska försöka hinna med att lägga ut bilderna från midsommar sen, låter det bra? hinner inte johanna skicka alla till mig, vilket tvivlar på att hon kommer göra, så får ni nöja er med mina. ut och stek med er nu! puss och kram