glad tjej

detta känns helt skumt, men skumt på ett bra sätt. om en vecka är jag nere i turkiet tillsammans med elin och jossa. den 4 september åker vi för att bara slappa och gotta oss i en hel vecka! det ska bli helt galet skönt, sola och bada hela dagarna och äta massa god mat och bara leva livet. klämma ut det sista av sommaren. det är okej att vara avundsjuk hihi..

ps, mitt internet krånglar igen därav min dåliga uppdatering. puss på er!


toodaay



hejsan hoppsan! hur är det med er? med mig är det kanon, ligger i sängen och softar framför min nya tv.
följde med mamma och pappa till göteborg förut och det lönade sig, gick in på media markt och sprang på en toppen tv så den fick följa med mig hem. annars gick vi och åt köttbullar på ikea och åkte runt på lite olika ärenden. vad har ni gjort i dag?
nu ska jag ta mig lite kvällsmat. imorogn blir det träning, så som jag levt den här helgen så behövs det! puss och kram

110825



hej hej hemskt mycket hej.. hur är det med er?
jag är helt slut så ska snart lägga mig tänkte jag men ville säga hej först.  idag har jag varit i skolan och planerat mina studier inför hösten och det känns rikrigt bra faktisikt, hoppas bara att det blir som jag tänkt mig. efter det vandrade jag bort mot gymmet och svettades som en gris i ett par timmar, sen har jag varit hos mamma och städat.. lite iaf..

imorogn kommer lilla ellen hit så ska vi passa henne, ska ha den busungen hos oss hela helgen. annars är det bara träning som står på schemat. är galet shoppingsugen också, vill inhandla massa gosiga tröjor som på bilderna ovan dock vill inte min plånbok det lika mycket just nu..
hoppas att ni har haft en fin dag! puss och kram

farligt att vara sjuk..



hej! väärldens segaste dag, bara legat i sängen och mått pyton hela dagen. man kan tydligen må väldigt dåligt av penicillinet och det gör jag. pappa tyckte synd om mig så han har varit på torp och köpt världens fetaste godispåse, cola, chips och glass haha.. det stoppar inte där, när han fick höra att jag inte hade ätit köpte han med mcdonalds också..

mamma ska ha tjejkalas här ikväll så jag vet inte rikrigt vad jag ska ta mig till, just nu känns det som jag kommer bli liggandes här men borde nog, för min egen skull, försöka ta mig här ifrån. vad ska ni göra ikväll?`kram kram

dream outfit



mina tjejer ute och dansar loss på dansgolvet och vad jag gör? ligger hemma sjuk i sängen.. skulle varit på födelsedags hos penny ikväll men blev inget med det. varit hängig ett par dagar och var på sjukhuset och kollade upp det förut, visade sig att jag fått en hemsk urinvägsinfektion. inget kul vill jag lova.. men nu har jag fått medicin för det så borde vara pigg imorogn igen.
hade gett allt för att få vara ute och dansa med tjejorna i denna outfiten nu! men flickor, hoppas att ni har en grym kväll utan mig! nu ska jag nana. puss och kram!


watch

nu har jag nästan börjat tappa hoppet om att min älskade diesel klocka ska dyka upp igen. den har nämligen varit borta i något som känns som år och jag har letat precis överallt. kan inte komma på någon mer stans den kan vara.. hur ont det än gör i hjärteklumpen så har jag försiktigt börjat kolla efter en ny och denna från marc jobobs sticker ganska så mycket i ögonen på mig..



nattuggla



hej! hjälp vad klockan har springit iväg idag..
vaknade inte försen halv 1 (igen) iofs, vad händer med mig?  låg och halvsov lite till och från hela morgonen men ändå! sedan har vi varit och kollat på husbilar hela dagen. husbildar? ja ni hörde rätt. mamma och pappa har nämligen fått för sig att vi ska ha en så vi har varit och kikat runt på det idag. även hunnit med lite thai mat och hyrt några filmer som vi har kollat på en nu ikväll.
imorgon blir det upp med tuppen och in till gymmet och sedan har mammi lovat att följa med mig till torp också. nu måste jag lägga mig annars kommer jag aldrig att komma upp. vi hörs! kram på er, godnatt.


nytt i garderoben



här är lite av det jag bla köpte i göteborg häromdagen, allt kommer från h&m och ligger på 199 kr st förutom halsbandet som kommer från bikbok som jag gav 79 kr för.


13 augusti

hej! hur är det med er? jag har världens migrän, hade det halva gårdagen också så kunde knappt röra mig. maja elin och jossa kom sen och muntrade upp mig, vi spelade spel, käkade pizza, badade och hade en super mysig kväll. det blev rätt sent så jag har sovit bort halva dagen här känner jag, gick inte upp försen halv 1, halv 1 liksom!? inte riktigt okej va.. 
mamma och pappa ska ha gäster här senare så då är det bara för mig att fly huset, hoppas för allt i världen att min huvudvärk släpper tills dess. men innan jag gör någonting måste jag ta mig i kragen och städa upp lite här.  
vad har ni tagit vägen förresten? saknar era kommentarer. kram på er!

torsdagslyx



godkväll! jag hoppade över träningen och lyxade till det med kräftor här hemma istället. mums, finns inget bättre än skaldjur! skulle utan tvekan kunna leva på det. 
vad gör ni ikväll? vi tänkte mysa till det i soffan och kolla på air bud här. härligt att vara ensam ibland, bara kunna sträcka ut sig i soffan och kolla på vad man vill utan att någon klagar..  kramisar
ps, vad har hänt med era kommentarer?

trevlig kväll


jag och födelsedagsbarnet, grattis igen!

hej! sitter i soffan med nalle och myser framför tvn, ska snart ta mig lite frukost tänkte jag för det har jag inte gjort än.. låg i sängen fram till 12 iofs, blev rätt hårt i går nämligen. inte någon mer alkohol på ett bra tag för mig, slutar aldrig bra. men förutom de och att jag mår som jag förtjänar nu så var det riktigt trevligt, först satt vi hos kenny och spelade tv spel och tjöta sedan gick vi ner till kullgrens och tog några öl för att sedan hamna på trägårn. grattis igen kennyboy!


idag lär det bli väldigt lugnt, jag och nalle är själva hemma så vi ska mysa framför någon bra film här snart
. får se om jag orkar mig in till gymmet ikväll men känns väldigt tveksamt just nu. vi hörs senare! kram på er

all night


ville bara säga hej innan jag sticker in till stan och möter upp stina, sedan ska vi vidare till kenny. skorna får vila hemma tills mitt knä har repat sig. ha en fin kväll allihopa, ses vi ute? puss

LYCKA!



när jag kom hem från gymmet förut låg dem här godingarnam från nelly på trappen och väntade på mig. var oroliga att dm skulle vara för stora men icke sa nicke, helt perfekta! hade tänkte ha dom ikväll med en svart snygg klänning, dock har mitt knä svullnat upp några storlekar så kan knappt gå så jag vet inte hur det blir med det..
en kompis som fyller år i dag nämligen så vi har planerat utgång. vad ska ni göra idag?
nu ska jag ta mig en power nap på några minuter, är trött som en gris så måste få vila lite.. puss och kram på er!

göteborg



hej! vad har ni gjort för något kul idag? jag tillbringat hela dagen i göteborg tillsammans med stina med shopping och massa trevligheter. skulle ha hunnit med ett pass på gymmet innan men somnade inte försen 5 i natt så när klockan ringde vid 8 kom jag inte längre än till köksbordet där jag vände och gick och la mig igen. på vägen hem från götet hämtade vi upp elin och nu ikväll har vi grillat korv och majs och tagit oss ett dopp i poolen. mysigt mysigt.

är jag helt slut så ska ta och tvätta mig och lägga mig under täcket med en bra film  nu tänkte jag. vi hörs imorogn! sorry för min uppdatering men min data krånglar som sagt, la ut frågorna tidigare i dag och skrev ett inlägg men inget har kommit upp. irriterande.. puss och kram godnatt 

svaren

sådär, bättre sent än aldrig. men eftersom min data knasar så är jag inte helt hundra på att jag fått med alla frågorna men isf är det bara att fråga igen!

anonym:Hej! hörde att du och joakim umgås igen, är ni tsm?? =)
svar: hejsan :) nej vi är inte tillsammans. 
 anonym:varför gjorde du och joakim slut? e de sant att han va otrogen? kraamis
svar: det funkade väl helt enkelt inte.. nej det är inte sant. kramis
anonym:Vad har du använt för shampoo och balsam i sommar ? (märke/sort) :)
svar:shampoo och balsam från wella system professional och en inpackning från Paul Mitchell Awapuhi :)
anonym: Använder du några leave-in produkter till ditt hår just nu ? isåfall vilka ? (märken)
svar: nej bara silikondroppar från matrix :)
anonym:skulle du kunna bli tsm med ngt av dina ex ? :-)
svar: man skulle väl kunna säga att det tog slut av en anledning..
anonym: När du e utomlands.. har du då något speciellt skydd till håret ? alltså någon speciell produkt med UVskydd eller shampoo,balsam för sol?? tacksam för svar :))
svar: jag har ett någonstnas men är verkligen hur kass som helst på att använda det.. vet inte ens vad det heter tyvärr :(
 anonym:vad använder du för produkter till ansiktet JUST NU? :) ngt måste du väl ändå bytt ut hehe.. du har sån himla fin hy! :)
* ansiktsrengöring? * ansiktskräm?* ögonmake up borttagning?* primer?* bodylotion?
svar: hehe tack så mycket :) jag har inte bytt ut någonting faktisikt. ansiktrengöring från Lancome, fuktkräm från Biotherm. ögonremover från Chanel, ansiktsvatten från Biotherm, primer från smashbox. kram kram
anonym:tips på en riktigt bra mascara som inte klumpar?? :)
svar: jag har en vattenfast från dior som är rikgti grym! :)
anonym: Varför gillar ni turkiet så mycket? ska resa dit snart nämligen och skulle va kul att höra lite om det :) puss och kram
svar:jadu.. nej men det är väldigt fint, maten är kanon och shoppingen är riktigt bra :) puss och kram
anonym:har du köpt några sandaler eller liknande nyligen som du haft utomlands o så? isåfall kan du väl visa bild o säg vart dom e köpta =)
svar: jag har ett par från bianco, dock är dom för stora så aldrig använt dom :(
anonym:vad hade du för nagellack i turkiet? (märke/nr?)
svar: jag har inte kvar det men det är ett ljus rosa stärkande från isadora. :)
anonym: Vad använder du för läppglans och läppstift just nu ngt nytt tips? (märke/nr)
svar: just nu kör jag flitigt med ett läppstift från makeup store, crown creme om jag inte har fel :)
anonym:Vad är dina bästa tips på hur en tjej ska va i ett förhållande? vilka egenskaper är viktigtast att visa för killen? =)
svar: hmm.. hur tråkigt det än låter så tror jag det är viktigt att vara sig själv. :)
anonym:Har du testat loreal's solar sublime produkter? (de mot solen) är de bra? rekommenderas? :) kramis!http://www.google.se/search?hl=sv&rlz=1T4ACPW_svSE387SE395&q=loreal%20sun%20sublime&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1025&bih=594
svar: jag tror att jag hade ett sådant till håret för några år sedan när vi var i turkiet som var rikrigt bra (: kramisar
anonym: 1. anvander du biothers ljusblå skin perfection ansiktskräm nu på sommaren?2. Vad tyckte du om make up store pudret? vad heter färgen du köpte? (står under)3. Ska du åka någon mer stans utomlands eller annat i sommar? :)
svar: 1. yes det gör jag.2. jag gillar det :) dock är det ett minus att det är i kakform.. tan heter färgen.3.jag tror inte det men man ska aldrig säga aldrig :)
anonym:säg 5 bra låtar du lyssnar på just nu! :)
svar: hmm svåååårt.. run the world - beyonce (alla hennes låtar egentligen) should've kissed you - chris brown what are words - chris medina E.T- katy perry open road - chris brown
anonym: Hejhej, om du var tillsammans med en blatte, skulle du kunna tänka dig att åka till hans hemland då med honom på semester? :)
svar: hej! hehe jaa varför inte? =)
anonym:varför gjorde du och joakim slut? tog du inte de hårt? ni hade ju ändå vart tsm länge.. kram =)
svar: det funkade helt enkelt inte.. ja det är klart, sånt är aldrig roligt. kram kram
anonym: Har du den där gula bikin från HM? du vet den med bandou topp o lite volanger i mitten däruppe. (har för mig du sagt du har den i svart)
svar: jag har den svarta :) kram
anonym:Jobbar du någonstans eller har du nått jobb? isåfall var? :) kramkram
svar: just nu gör jag inte det nej, njutar av sommaren ist :) kraam
anonym:använde du någon "after sun" när du va utomlands? isåfall vilken? PUss
svar: faktisikt inte, bara vanlig bodylotion :) puss
anonym:Tips på någon god mat man kan äta i turkiet? ska dit snart o hört att maten inte e den bästa.. hhihi :)
svar: har för mig att man brukar säga att turkiet är världens tredje kök :) maten är underbar! jag brukar äta mycket fisk så gillar du det tycker jag absolut att du ska pröva det. kram
anonym: har du planer på att flytta hemifrån? vill du bo kvar i uddevalla? kram
svar: jo absolut, dock vill jag vänta tills jag pluggat klart. om jag kan hålla mig hehe.. nej verkligen inte. eller jag kommer säkrt hamna här tillslut ändå men jag vill se annat också, trött på uddevalla.. kram
anonym:vad använder du för borste till solpuder för att få de jämt och fint ? (märke,sort) eller har du den där "padden" som man får med?
svar: jag använder en liten från h&m för 29 kr eller något sånt. :) kram
 anonym: ngt tips på hur man inte flår bort all färg?? hehe :)
svar: hehe hmm.. peela ordentligt innan man är i solen, återfukta återfukta återfukta och smörja sig noga så man inte bränner sig eftersom att man lätt flår då :)
anonym: Har du någon ny kille på G eller är du tsm med joakim igen? Hur ska en kille va för att få dig på fall? :D
svar: nej det har jag inte. återigen ska man vara sig själv och inte försöka spela någon man inte är. ha båda fötterna på jorden, omtänksam, ödmjuk, snäll, rolig osv :)
anonym:Har du testat ACO's summer breeze bodylotion från apoteker? annars ett grymt tips luktar underbaaart! :) http://www.google.se/search?hl=sv&rlz=1T4ACPW_svSE387SE395&q=summer%20breeze%20bodylotion&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1025&bih=594
svar: det har jag inte gjort men kanske boirde göra det då :) tack! kram
anonym:Vad skyddar du dina läppar med när du e utomlands? bränner alltid upp mina..:(
svar: jag använder försvarets skydd till läpparna, tycker det är bra :)
anonym:vad blev de för fredags godis då? :)
svar: mängder med lösgodis :)
michelle: jättefin blogg och design! Love it! :D Glass elr godis? Tv elr dator? djur elr natur? vatten elr mat?vänner elr kärlek? Lite random frågor men det får väl bli så dååh.. iallaf, ha en finfin dag! :D haha
svar: tack kul att höra! :) godis,djur,mat,dom hör ihop :)hehe bara roligt! du med :)
 anonym:Vad har du använt på läpparna på bilden längre upp? (lördag 23 juli inlägget)
svar: läppstift från makeup store :) crown creme.
anonym: Hej ! kan du lägga upp bild på dina favvo sommarkläder du använder just nu? :) kram
svar: hej! det kan jag göra. kram kram
anonym:Hej du är så fin! Snälla kan du inte skriva en liten lista på vad du använd för make up produkter på
bilden i inlägget "23 juli" lite längre upp.. vore jättetacksam :) (vet att du sagt mkt innan men kan inte ga in på den kategorin o ngt nytt kanske du har) kraaam
svar: tack så mycket :) jo visst det kan jag göra. fondation och fixering från i.d, solpuder från makeup store i färgen tan, vattenfast mascara dior, läppstift makeup store crown creme. tror jag fått med allt? :) kramis 
 anonym:ngt tips på hur man får brännan att hålla längre?
sen så undrar jag om du ngn gång använder ngn skrubb till ansiktet isf vilken sort? kramrkam
svar: peela innan man är i solen, återfukta huden och vara noga med solskydd så man inte bränner sig :) nej det har jag faktisikt inte. kram kram
anonym: Vilket är den aboslut bästa du testat:Shampoo?Balsam? Hårinpackning?Solpuder?Mascara?Ansiktsprodukt??
svar: bästa shampoot jag testat är från sebastian-. inpackningen från Paul Mitchell Awapuhi. gillar det jag har från makeup store nu, ända minuset är att det är i kakform..vattenfasta från dior. hmm... ögonremover från chanel, den tar verkligen bort allt.
anonym:Vilket solpuder använder du just nu? Märke och färg?
svar: makeup store i färgen tan :)
anonym:Kan du inte berätta lite mer om dig själv :) vad du gillar o inte gillar, hur du är som person, hur din familj är o vad du vill i framtiden ? =)
svar: jo det är klart att jag kan, men vart ska man börja hehe? hmm tror jag behöver lite hjälp med den... får at ett inlägg med det. kram!anonym: vad fyller du i dina ögonbryn med?använder du någon brun kajal? isf vilken sort o märke?
svar: jag fyller inte i mina ögonbryn :)
anonym;Vad har du på läpparna på bilden "Lördag 23 juli"? snälla svsra :) märke/färg/nr
svar: läppstift från makeup store, crown creme :)
anonym:Hur ofta byter du ut ditt smink`? typ solpuder, eyeliner, läppglans mm :)
svar: hmm.. jadu.. när det tar slut antar jag om det inte har blivit gamalt så klart :)
anonym:vet dina föräldrar att du har en blogg? isf läser de den o så? haha :)
svar: ja dom vet om det. haha mamma vet jag smygläser ibland, gör säkert pappa :p
anonym:Vart ska du åka nästa gång? (utomlands) :)
svar: vi har pratat på att ta en resa i vinter men inget bokat än, inte bestämt vart heller :)
anonym:vad åt ni för paj hör om dagen ? :)
svar: hallon :)
 anonym:hur har du fixat frisyren i inlägget "23 juli"? ngt tips på hur man får till den bra? :)
svar: hehe oj.. jag har bara slängt upp det i en slarvig knut.. :p
anonym:Vart har du köpt armbander i inlägget "23 juli"? längesen o va kosta de? har du bättre bild? skitsnyyggt :)
svar: fick det av mamma och pappa för ett tag sedan, vet inte vart det är köpt tyvärr men det är från miss dee :)
anonym:hur ser dina flipflop ut? har du ngra rosa? :)
svar: bara helt svarta tråkiga :p
anonym: vad anvander du för jacka just nu?
svar: mest en grön från h&m
anonym:Va brukar ni göra på smögen? Har du varit i lysekil ngn gång? kramkram :)
svar: sola, bada, gå och kika på bryggan och köka något gott :) ja dte har jag varit.kram kram
anonym:1. får du mest komplimanger som blond eller brunett? :)
2. Är du på g med ngn just nu? vem? ;)
3. Hur många gr har du bytt ut dina id borstar?
svar: 1.hmm blond tror jag2. nej det ör jag inte 3.inte många, dom håller extremt länge. men kanske 3 gånger.
anonym:20 snabba! :D skagenröra eller smögenröra? fanta orange eller fanta exotic?solkräm (vit) eller sol olja?chips eller godis?gröna eller lila vindruvor?vatten melon eller jordgubbar? isglass eller mjukglass?side eller alanya?blattepojkvän eller svenskpojkvän?hårborste eller kam?iphone4 vit eller iphone4 svart?köra eller åka med (bil)?blond eller bruntt? (på kille)blond eller brunett (på tjej)singel eller förhållande?"ragga" eller bli "uppraggad"?brun eller svart kajal/eyeliner?makeupstore solpuder eller ysl solpuder?snygga bröst o mage eller snygg rumpa o ben?sex eller hångel o mys?hoppas du svara hihi :) kraam!
svar: kuul! :)skagen .fanta exotic. sol olja.. godis. lila. isglass. alanya! hahah. borste. iphone 4 svart. åka med. brunett.brunett.uppraggad . brun. makeup store. helheten! meeeeeen.. :p
anonym:Vad har du för storlek på din svarta bikini från HM från i år med lite volanger i mitten på toppen o på sidorna på trosorna?? hört att de e små i storlekarna...
svar: dom är väldigt små i storleken ja, jag har 40 på överdelen och den är för liten men kan inte ha större eftersom att det blir konstigt i ryggen då.. byxorna har jag inte.


movie night

hejsan! kom precis hem från torp, varit ochmött upp elin och stina och köpt massa snaskigt till i kväll. vi ska ha filmkväll och bada hade vi tänkt, prata ihop oss om gårdagen osv. vi tog oss nämligen en tur till trägårn igår, jag var väldigt sleten så tog det lugnt. åkte hem vid 2 tillsammans med en hamburgare från donken. men det var en kul kväll. 
nu ska vi göra dipp! vi hörs, puss på er
 
igår på väg in till stan

onsdag

hej allihopa! nu var det några dagar sen igen.. allt bra med er? jag mår sådär, har så ont i  magen så jag skulle kunna slå ihjäl någon känner jag, nästan.. legat och vilat hela dagen. lyckades komma ut i solen någon halvtimma men ni vet hur det är när man mår dåligt, vill helst ligga inne och sova hela dagen. men nu får jag skärpa mig, tänkte tvinga med mig pappa in till gymmet så fort han kommer hem och köra ett pass. han vet dock inte om det än men det får bli en överraskning.

vad ska ni göra i dag? för min del pratades det om utgång men blir inte min mage bättre lär det bli en hemmakväll framför tvn istället.
nu ska jag gå och göra mig redo för gymmet. ni ska få svaren på era frågor snart också. kramisar


jag och penny inne på trägårn i fredags. tack alla som var med för en grym kväll!