100531

hej. haft en bra helg? det har jag, riktigt lyckad kväll med johanna i fredags. ska se i fall jag kan hitta några bra bilder och visa er. i lördags va jag med tjejorna, herreguttan va jag har saknat dom. vi spelade tv spel och skvallrade, åt godis och hade det mycket trevligt. 
i går var jag och mamma hemma hos mormor och morfar, åt lite gott och jag spelade fotboll med david och hans kompis. efter de åkte jag hem till min going och myspyste.

här kommer lite bilder på de som fick följa med mig hem från torp här om dagen. dock vill inte alla bilderna laddas upp av någon anledning så ni får nöja er med dessa. köpte även lite nya underkläder, en kjol, ett linne, en söööt pyjamas och skosingar.



yummie


mumms först jordgubbarna för i år...


hej hallå! måste börja med att fråga om ni ser inlägget med svaren på era frågor? svarade i förrgår men jag kan inte se inlägget.. :(

hmm i alla fall, hann inte med någon uppdatering igår. va på torp hela dagen med mamma, och då överdriver jag inte, hon fick till och med åka hem en stund så jag fick gå själv för hon inte orkade gå med mig.. sen var det ju melodifestivalen på kvällen, kan man inte missa haha. och ja, sverige gick inte till final. när fan ska svenska folket förstå att man inte kan skicka sån där skit? visst den är väl lite fin kanske, inget som faller mig i smaken men nej de funkar bara inte. de gör ont i hjärteklumpen att säga detta men jag tror fan att de hade gått tusen gånger bättre för manboy. va betyder de egentligen?

ska snart åka in och träna och sen tagga utgång med johanna ikväll, ladies night. kan bli rikrigt kul. men först ska jag göra macka till morfaar. puss på er

answers

anonym: Hej! jag la ihop frågorna så du inte missar någon å så la jag till några nya;D hppas du svarar idag kram
svar: hej! hehe tack så mycket, då litar jag på att du har fått med allt. kraam

anonym: Hur ser dian shorts du köpte innan resan ut?
svar: sådär, vanliga svarta :)  


anonym: Ska du ta studenten som vanligt nästa år även om du läser hemma? vad ska du göra efteråt? :P
svar: jag har faktikt inte tänkt så långt men nej det tror jag inte, kan inte tänka mig att jag kommer hinna de. jag vill läsa juridik men om jag gör de efter gymnasiet eller väntar ett tag vet jag inte.

anonym: har du något sommarjobb isåfall vart ?;D
svar: nej det har jag inte, skulle ha sökt men de blev inte av och nu antar jag att det är för sent.
som tur är kan jag komma upp till pappa på länsförsäkringar ibland, sen behöver mamma hjälp lite då och då så jag ska nog klara mig hoppas jag :) 

anonym: MER BILDER PÅ DIG OCH VAD DU SHOPPAR :D:D
svar: yeeesbox! :)

anonym: Heej :D kan du inte lägga upp en lista på vad du använder för sminkprodukter, hudvård, och till håret just nu, vilka märken osv :) Vore jättekuL! du är föressten jätte söt! KRMAMIS :D
svar: hej! de kan jag göra :) hihi tack så mycket. kram

anonym: lägg upp bild på dina festskor du använder just nu och dina vardagsskor du använder just nu!:) kram
svar: fixar jag. kram

anonym: Vad är din favortit mat rätt? :D
svar: svååårt.. älskar skaldjur. tacos funkar i alla lägen. fisk, thai mat. :)  

anony:kan du inte lägga upp bilderna från resan ikväll å så kolla stl och märke och storlek på träningskläderna! kram
svar: mitt linne är spårlöst försvunnet men jag vet att jag köpte rätt stor storlek på de eftersom att jag ville ha de längre, 42 kanske.  byxorna är det medium eller small på, gissar på medium.  kram

anonym: bilderna från resan!! :) tyckte du mest om side elelr alanya? kram
svar: jag tyckte mest om alanya. side är mycket mycket mindre. dock var jag som sagt sjuk och vi var där under helt olika säsonger så de kan spela in. kram 

anonym: vad använer du för jacka? förutom den från asos? :) lägg upp bild på dian skor och väskor kram:)
svar: min jeansjacka :) visst. kraaam

anonym: MER BILDER PÅ DE DU SHOPPPAR ;D
svar: okaaj ;)

anonym: använder du väskan med nitar från gina? :) när köpte du den å vad kosta den? kram på dig söt!
svar: ja jag använder den ibland :) hmm det var ett tag sedan jag köpte den, kan den ha kostat 2-300 kr? kramis :)  

anonym: hur går det med joakim ? träffas ni ofta? :D lycka till kram
svar: det går bra :) ja en del. tack så mycket kram

anonym: hur träffades du och joakim?:D
svar: hmm, man kan väl säga att vi fick kontak genom facebook? hehe
 
anonym: bild på dina favoritkläder just nu? :) kram
svar: i'm on it! kram

anonym: har du några svarta leggins med dragkedja där nere från gina??kram:)

svar: jag förstår inte riktigt vad du menar nu? hehe men nej jag har inga leggings med dragkedja från gina. kram


love


hej pussgurkor! ska alldeles strax gå och lägga mig, men först tänkte jag säga godnatt. och vet ni, känns som om gnistan börjar komma tillbaka, hoppas hoppas. svarar på frågorna imorgon, låter de bra?

tänkte starta morgondagen med antingen en löprunda eller en sväng in till gymmet, lutar åt gymmet. senare mot kvällen kanske det blir utgång. vi får se, annars satsar vi på helgen!
ååh jag mår så underbart bra nu, hihi. ska gå och lägga mig och drömma massa härliga drömmar. godnatt. puss på er  

turkiet

hej! har precis varit ute med nalle i regnet. tänkte göra ett körkortstest nu och sedan åka in och träna. skulle behöva åka till torp en sväng också men tror inte att jag orkar de idag, har så sjukt ont i magen.

jag har noll inspiration just nu, därav den dåliga uppdateringen. håller tummarna för att det ska bli bättre snart!
tycker det är super kul när ni kommer med förslag, "önskningar" och gulliga kommentarer osv, de som gör det roligt att skriva. jag måste bara bli bättre på att göra de ni skriver också.
sen tycker jag att om ni tycker att min blogg är så himla dålig som vissa av er verkar tycka behöver ni inte läsa, ingen som har tvingat er. jag blir inte mer sugen på att skriva för att några av er kommer med nedåtlåtande kommentarer. klart ni ska säga vad ni tycker men ni förstår säkert vad jag menar :)

angående bilderna från turkiet så fick jag nästan inte tagit några kort då jag var sjuk hela veckan. inte fått in alla än men här kommer några. håll koll i kategorin RESOR efter fler, kan hända att jag bara fyller på i detta inlägget. där hittar ni också bilder från sist vi var nere i tukiet. puss och kram  



5inchandup


det blev ingen uppatering igår, haft bättre dagar skulle man kunna sägan så jag orkade inte. men i allafall, matilda kom och hälsade på, vi tog oss en härlig promenad och tog igen lite missad tid. trevligt trevligt.
ska snart åka in till stan och träffa min lärare sen efter de, beroende på vad som händer ikväll, sticka till gymmet en sväng annars blir det IKEA med mamma och pappa.

ja, jag ska svara på era frågor och lägga ut bilderna från resan. sorry för att de dröjer..

ha en bra dag allihopa! puss och kram

wednesday

hej hopp. tvingar mig själv att skriva ett inlägg fast jag egentligen inte alls orkar. mitt huvud håller på att sprängas och jag har hur mycket plugg och teori att göra som helst. känner mig sket pressad till att ta det jäkla körkortet men det finns ingen tid. eller nu ljuger jag, det finns allt tid i världen. bara att man ska få tummen ur och göra det! sen undrar jag hur det kommer sig att jag endast har varit ute en gång under mitt 18-årig liv? SKANDAL. i helgen ska jag ut vare sig någon följer med eller inte..galet sugen.
och vaarför ska alla snygg ringar vara slut när jag ska beställa hem dom? vaaaarför..
ursäkta mitt vredesutbrott men helvete vilket hurmör jag är på. kan det bero på att jag knappt har ätit något i dag kanske? kanske.

i alla fall, jag gick upp rätt tidigt (för att vara mig) i morse och åkte in till gymmet. jädrans va skönt det är att träna tidigt på morgonen, så nu har jag bestämt mig för att jag ska åka in och köra skiten av mig på mornarna framöver. jag ligger ändå bara och sover om jag inte har något annat bestämt. så så får det bli!  
förutom det så har jag pluggat teori hela dagen och varit ute med nalle i det underbara vädret. nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så ska vi ut och pyssla i trädgården. ja ni hörde rätt, alexandra hansson ska fixelitrixa i trädgården. kan bli intressant.
förövrigt vet jag inte vad som händer i dag, har inget planerat.

ooj nu blir det mycket text... ha en bra fortsatt bra onsdag! kramis


100518

hejsan. förlåt för dålig uppdatering. har helt tappat suget nu känner jag. för mycket att tänka på.. hoppas ni kan förlåta mig.

kom ganska nyss in, har suttit ute på altanen och pluggat lite. det är helt sjukt underbart väder ute! känns verkligen att sommaren är på vääg. 
tänkte plugga lite till nu och sedan slänga på mig lite kläder och åka in till stan. blir träning med syrran senare. måste verkligen komma igång igen nu. helt kommit ifrån livet, ska det bli ändring på. 
puss och kram 


jag ska lägga ut bilderna så fort jag har lagt in alla på datan. ska även svara på era frågor så ni behöver inte oroa er ; )


COCOO LOVE


jag är så arg på mig själv att jag inte köpte några snygga ringar nere i turkiet! det fanns äckligt många som gärna hade fått följa med hem.. men i alla fall, hittade dessa underbara saker på cocoo, och dom skulle ju inte heller sitta fel. inte alls. så jaa, om det finns någon going där ute som känner för att suprisa mig så do it!  

nu ska jag snart hoppa ini duschen och sedan bege mig mot stan för att träffa min lärare. efter de ska jag och mamma ta oss en sväng till torp och köpa present till pappsen som fyller imorgon.
ha en forsatt bra dag! puss på er

camelbelt




hur är läget med er idag? själv är jag fortfarande lite risig. var på vårdcentralen och tog lite prover så vi får se vad det kan vara för fel. antagligen en vanlig förkylning. 
ska snart kila ut i köket och göra lite tacos till mig mamma och pappa. men först tänkte jag svara på några av era frågor. jätte kul när ni kommenterar och frågar, fortsätt med de :) 


anonym: åh vad är väskan köpt ? ny? kram
svar: hehe jag köpte den i turkiet förra året.. kram

anonym: vart och vad vill du tatuera dig? :) kan du inte lägga upp bild på dina andra väskor du använder och skriva vart dom e ifrån? kramis:)
svar: hmm jag kan inte bestämma mig. har inte direkt funderat så seriöst på det än men jag vill ha något litet, en text eller något sånt. handleden kanske, någonstans på handen.. sidan av ryggen, magen? jag vet inte.
jo visst det kan jag göra. kram :)

annie: glöm inte lägga ut bild på de du köpte, ditt hår å dina favvokläder! ha det grymt i turkiet :)!
svar: nej det ska jag inte glömma =)

anonym: Hej! hoppas du har de bra i turkey:p kan du inte lägga upp bild på vad för produkter (solskydd,smink,osv) du hade mig plus skor o kläder :) kraam
svar: hej! jag har redan packat upp allting men det kanske jag kan fixa. vi får se :) kram

anonym: vad är det för märke/stl på träningslinnet? och vart köpte du de? kram ((:
svar: måste jag nästan kolla, tror att storleken är ganska stor just för att jag vill ha det lite längre. ska jag kolla :) kram

anonym: brukar du använda jeans eller leggins mest ? har du några favorit myskläder isf märke på dom? kraam:)
svar: leggings skulle jag tro. nja eller favorit och favorit. jag gillar alla mina myskläder hehe.. adidas är det väl på dem flesta tror jag. kram :)

anonym: lägg upp bild på de skor du använder mest!:) (även festskor)

svar: okej! :)

anonym: är väskan med nitar den som finns på gina ?
svar: precis :)

anonym: vart har du köpt den randiga tröjan längst upp? och den vita du hade på soho ? :D kram
svar: den randiga är från gina och den vita kommer från bikbok =) kramis

anonym: blivit brun då ? :p

svar: haha nje, vädret var inte speciellt bra och nu har jag nästan flått bort allt..

anonym: vart kommer tröjan ifrån? =)

svar: den blå randiga? den kommer från gina :)

anonym: kan du inte lägga upp bild på dina skor (converse, och högklackat mm) o dina väskor? PUSS
svar: javisst! :) puss


i'm back


gissa om det är skönt att vara hemma! bara suttit i soffan och latat mig framför tv hela dagen. tagit hand om lilla nalle som opererade sig förut.. stackars liten, han grät jätte mycket och skadade så jag trodde att han skulle hoppa ur kroppen när vi hämtade honom. mesig som jag är grät jag lika mycket jag. fruktansvärt att se honom sån..

jag har inte lagt in alla bilderna än så ni får nöja er med denna så länge. dessvärre tog vi inte så många men några blev det allt..
inte packat upp allt än så tänkte göra det snart, om jag orkar. är fortfarande jätte förkyld och det har nästan blivit värre nu så jag är rätt slö. men vi hörs. kramis


100508

hej! sista kvällen här så jag ska snart bege mig ut på gatorna. imorogn går planet 11.40 lokal tid om jag inte har fattat fel, så det betyder alltså att jag är hemma i sverige 14.40 om allt går som det ska (svensk tid).  ska bli helt underbart skönt att komma hem, saknar min lilla krull så att jag kan döö... och min säng! fruktansvärda sängar här, aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv.
förkylningen har blivit lite bättre och febern är borta så allt är hyfsat bra med mig. hoppas ni har det bra där hemma! saknar er

kom på att jag inte har visat er hur håret blev, så här har ni (i know, helt fantastiskt fin). vet inte om man ser så bra men det duger så länge. kan hända att det är lite solblekt nu också.. puss på er


miss you

tjena! tänkte bara säga hej här nerifrån värmen. hur är allt hemma? här är det sol och vad varje dag, dock var det ganska mulet igår men det sprack upp igen vid 1 tiden.
annars är det hysat okej förutom att jag längtar hem som en jag vet inte vad. aldrig haft sådan hemlängtan förr.. tror ärligt talat inte att jag hade tvekat om jag kunde få åka hem nu. sen att jag är jätte förkyld och har feber och skit gör inte saken bättre. men vi får hoppas att det går över snart!
hoppas att allt är bra med er! om vi inte hörs innan så hörs vi när jag kommer hem igen. puss och kram