new moon



ojoj oj, kan knappt vänta!!

090729

godmorgon alla läsare! tihi.
idag är jag faktist inte på lika dåligt humör som jag va igår, trots de har jag precis insett hur mycket  skolarbete jag har kvar som måste göras innan skolan börjar. ska snart åka in och låna lite böcker på biblioteket och ta tag i de. jag vet ju själv att jag inte kommer skriva så mycke som en mening när vi är nere i värmen. lika bra att ta tag i de nu.
 
vaknade i morse av att jag trodde de va jordbävning eller något, men näpp de va bara pappa som klippte gräset. såklart trodde jag att de va fint väder då, de gör man ju. och eftersom att jag bara såg en glipa ut genom fönstret och de va gör varmt så blev jag genast överlycklig. men blev snart besviken igen när jag såg att de är helt igenmulet och pappa säger att de snart ska bli regn..
trots detta gick jag upp och åt frukost och började planera min dag. kom inte så långt innan jag la mig i soffan igen om hoppade in i duschen.
somnade om. vaknade för en stund sen eller ja, en ganska så lång stund sen blir de nu, och gav nallefisen mat och
nej nu måste snart ta på mig och sådär så jag kan åka in till stan.
men innan jag gör de tänkte jag berätta att jag har bokat in ny tid för att färga håret, fredag kl 10. då jääklar ska jag bli snygg. plus att de blir ju extra snyggt när det blir lite solblekt sen också.
puss och hej leverpastej!


rubriker är svåra

fyyyytusan vilken dag, usch.. sånna dagar är det fy på.
först va de meningen att vi skulle åka och bada någonstans, som jag har glömt av nu, men de blev inte så för jag va på mitt topp humör. så jag somnade om och sov, sov och sov.
sen skulle jag och pappa åka och träna men nä så blev de inte. ärligt talat så vet jag inte va de har varit med mig idag, inget kul vill jag lova iaf.
blev ingen träning, så jag la mig och sov igen. sen bestämde vi oss för att åka och hyra film. det blev de den nya wallander. men de va inte helt lätt att hitta den. slut överallt! så vi åkte igenom hela stan och letade medan mamma köpte thi mat. men nää den va verkligen slut överallt så vi struntade i filmen och började åka hem. på vägen ser vi pär och molle bolle. stannade och hälsade, tror ni inte dem hade filmen hemma hos sig! haha, så då fick vi vända och köra bort till dem för att hämta den. 
väl hemma dukade vi fram och sådär. men grejen är att våran tv är sönder så vi har lämnat in den på lagning. så nu har vi bara våran gamla klumpeduns. och då va ju inte alla sladdar och sådär inkopplade, så när vi tillslut hade fixat de och skulle sätta i filmen så är de svartvitt. tror ni vi blev glada eller... nej. de slutade med att vi fick städa lite i mitt rum och sedan sätta oss där inne.
nej nog om de, snart är det faktist dags för sängen... Godnatt.



godnatt alla vakna



precis den här hårfärgen känner jag för just nu och vet ni vad, jag har bestämt mig för att ta tag i de!
de blev ju inte alls så som jag hade tänkt mig med håret i fredags, plus att färgen typ gick ur när jag tvättade de.. ska se vad jag kan göra åt de. men just precis just nu kan jag inte göra så mycke åt de, får ta de imorgon.
nu ska jag hoppa i pyamasen, krypa under täcket och drömma om sol och bad.
godnatt och sov gott


just de



varit ute i regnet med nalle på tomten en liten sväng nu, följde angelica ut till moppen. hon kom hit förut så vi har käkat massa gott och myspysit med två filmer, twilight och pojken i randig pyamas. fjärde eller femte gången jag ser twilight på en vecka nu, så jävla bäst!
men iaf, imorogn får de nog bli träning. proppat i mig så mycke gott den här helgen.

och vet ni vad, vet ni?
kan inte tänka mig de..
på lördag kväll åker vi till turket, alanya!
UNDERBART!


fjordenhelgen dag 2

började hemma hos mig även på lördag, först blev de tacos och mys sedan va de dags för fest! ringde hit lite goa folk sådär och hade de trevligt. sedan ville några av oss in till fjorden och några av oss andra stannade hos mig. men som sagt. bilderna säger mer än tusen ord


jag har lite svårt att bestämma vem som är snyggast
haha party elin!


jag blir illa tvungen att bjuda på den!
nalle dissar..


fjordenhelgen dag 1

vet att jag inte har skrivit på heela helgen, förlåt.  men om man säger så här att de har varit full rulle. rikrigt jävla ordentligt också. haha. varit ensam hemma i helgen så huset har varit knökat med massa goa brudar.
så nu kära vänner ska jag snart bomba er med galna bilder!

började hemma hos mig på fredagen, vilket blev en riktig höjdare full med tits dans och musik, och så klart härliga brudar!
sedan bar det av till busshållplatsen för att sedan åka in till fjorden. 
orkar inte riktgt skriva på alla bilderna, haha men som man säger . en bild säger mer än tusen ord! ENJOY
 



Alkoholen börjar göra sig påmind..



gör oss fina för att åka in till stan




framme i stan och våran mystiske mr va med så klart, fram till polisen tog honom..

wanna taste you

skulle ha åkte in en sväng till fjorden igår kväll med hanna och maggie, men jag va så sjukt trött så hoppade över de och låg i soffan och kollade på film. hoppas verkligen på partay imorogn istället! är absolut inte taggad på att sitta hemma. vem vet, kanske en favorit i repris i helgen angelica? haha.. vet vem..  hmm..
 ikväll tror jag att jag bara ska vara hemma och mysa med mamma och pappa eftersom att dem ska bort tidigt imorogn.
ska upp rätt tidigt jag med, eller tidigt och tidigt, tidigt för mig iaf. ska färga håret imorogn eftersom att jag inte gjorde de i tisdags. just nu lutar de åt brunt med lite guld blonda slingor. men mycke kan ju hända under en natt så men vet aldrig, kanske kommer ut som rödhårig. vilket jag iofs aldrig kan tro men.
åsa och björn är här nu, dem hade med sig en påse full med i.d grejer från usa som vi hade beställt. får gå ut och umgås lite med min kära syster nu. puss och kram



twilight

nu börjar jag bli lite smått irriterad på vårat internet. ena dagen funkar de utan problem och nästa funkar det inte alls. skit tråkigt! tänkte mest tala om de så ni förstår varför jag inte uppdaterar.


kollade på twilight för första gången igår. hade jätte höga förväntningar eftersom att alla pratar om den här filmen. men jag förstår er, den va rikrigt bra. måste nog faktist ta och se den igen innan jag lämnar tillbaka den. hihi
men ärligt talat så blev jag nästan lite ledsen när jag hade kollat klart, jag menar, tänk om de fanns killar som edward på rikrigt! han vet ju precis hur man behandlar en dama. haha
va man har hört så blev ju alla helt förälskade i honom efter filmen, men jag har inte fattat varför. han är ju inte speciellt snygg annars. men töser, nu håller jag helt och hållet med!

hos elin/fallens




















vissa av bilderna från elin är lånade från facebook.
tyvärr blir de bara den sista bilden från fallens, hann inte ta så många. och måste kila ut och äta nu. enyoj.

'hit me baby on more time'

hej hopp gummi snopp.
de blev som sagt fallens igår, till en början sög de rump nisse, regnet öste ner! men sen blev de helt okej, alla va glada och goa och vi gick till ett litet sånt där cirkus tält. där spelade några ,  ..el perro något. haha ja men de va lite kul men sen så liksom försvann alla sakta men säkert så de blev bara jag jacob angelica och felix kvar. bestämde oss för att gå till folkets park och kolla på några, vilka de nu va. jäävlar vilken bit de va dit, vi gick i något som kändes som iaf en timma för mig. men sen vet man ju aldrig. brukar ju kännas längre första gången. när vi väl kom dit va de jätte lång kö så vi sket i de, gick vidare och satte oss i en trappa.
satt där ett tag men när klocklan började bli mycke fick vi dra oss tillbaka mot centrum. eftersom angelica bara hade kollat upp bussarna på fredag så visste vi inte säkert när dem skulle gå så de va en av anledningarna till att de blev lite ståhej. tillslut visade de sig att de va samma tider på lördag som fredag. iaf den sista. men när vi stog i kön för att gå på den kvart över 2 så ställer sig en vakt för dörren och bara; nej vi släpper inte in mer. visst platserna va fulla men dem hade lätt fått in dubbelt så månag till. meen nu ska man ju följa lagen. så jag smsade pappa och sa att den va full, så då kom mammsi och hämtade mig angelica och jacob. på vägen hem åt jag mosbricka med massa ketchup. de va ett jäkla jobb att komma fram i kön men de e en annan historia. vi kan ju säga att lilla transa guldlock hade kommit till stan med nyslingat hår.   

bilderna från i fredags och igår får ni se sen, orkar inte lägga upp dem nu. förrestens å gick min kamera sönder igår, avtryckar knappen ramlade av :(  som tur är va de den lilla och inte den stora.

noo

fallens

kom precis hem, kollat harry potter med kristin och pär. jätte bra va den, tror inte jag har skrattat så mycket i någon av filmerna. så den rekomenderar jag!
igår va de partay med penny och brudarna, haha gör skoj. hann inte ta så mycke kort eftersom ja laddade kameran hela kvällen. men jag får lägga upp dem sen för jag förmodar att jag kommer behöva kameran ikväll också. ska till fallens med angelica å hennes kille å hans kompisar som jag har fattat de.
får verkligen hoppas att regnet lättar lite, inte så kul annars. men ni ska vi inte vara sånna 'de blir vad man gör de till'  så jag ska ha kul! kanske ses, vem vet.
nu ska jag ta och mysa lite med min nalle krull, sen måste jag nog sätta lite fart.
hörs senare eller imorogn. puss

bedtime stories

på tisdag ska jag färga håret! spännande, de är verkligen behövligt nu vill jag lova. men som jag skrev för ett tag sen. är lite trött på de mörka, fast ändå inte. tror jag ska pröva att lägga i lite ljust (men absolut inte för ljust)
har fixat ihop en bild med några jag tycker är snygga, snarlika men iaf.
ni kan väl säga vad ni tycker!



ju mer jag tänker på de kanske jag funkar bäst i de mörka men hmm aja vi får se.
nej nu blir det bedtime stories för mig tror jag. ska krypa ner i min gose säng och mysa till det med lite godis och förhoppningsvis somna ganska snart eftersom att jag ska upp ganska tidigt.
godnatt allihopa! puss

blää

hej! har precis kollat på en skit kass film, fast innan va de en mysig om några barn som letade efter en skatt för att dem skulle få slippa flytta. den va lite kul. suttit i soffan och ätit lite chips som pappa köpte till mig igår och pratat i telefon med min gamle vän elvira i några timmar.
va hos fabro doktorn i morse, meningen att jag skulle ta massa prover och sådär, men klockan blev för mycke så ska dit igen kl 8 imroogn så dem får sticka imig.. jag hatar de! speciellt efter den där jävla magnetrönken när dem tryckte in sprutor och snusk i mig, usch.. va så spänd så jag började gråta när vi kom dit förut, haha va mesig jag låter men de är hemskt. höll på att spy när vi åkte där ifrån, spänningen släppte ni vet.
 jaja nu har jag fått emla som jag ska smörja på innan jag åker dit imorogn, känns lite bättre.
undra hur de ska gå när jag inte får gå till barn längre, hemska tanke..

Beyonce Halo Michael Jackson Tribute


öppna fönsterna!

asså jag kräver inte att bussarna ska ha aircondition och allt de där, även om de inte hade skadat. men snälla, dem kan väl åtminstnde öppna fönsterna? man döör ju av att sitta på en buss i den här värmen, de droppade fan om mig, tröjan klibbade fast på ryggen och hela jag klibbade. usschh..
nä åka buss i de här vädret, fuktigt varmt och kvavt, är ingen höjdare.
hann knappt hälsa på krullis när jag kom hem för jag hade så brottom in i duschen.
men men nog om de, nu är jag ny duschad och go och har hunnit hälsa på den lille massa gånger, så nu är han nöjd, ligger och myser vid mina fötter.

nu ska jag gå och smörja kroppen och ta på mig lite mys kläder. hörs sen.
förresten för er som hann läsa mitt förra inlägg, som jag skrev igår/natt. kände att de blev lite väl aggresivt så tog bort de,


mumsfillibabba



de blev ingen fotboll för mig och lina i dag eftersom att att när jag vaknade upp imorse och vänder mig om; ser jag ingen lina. och ungen har ingen mobil så fick jag ju inte tag på henne heller. inte fått de än, jag hoppas du lever! om du ser detta kan du väl höra av dig.
vakade vid 11 och skickade sms till mamma att komma nästan med en gång, försökte väcka nisse och dem men näpp dem va dööa så jag smög så försiktigt ut och ner till mamma.
när jag kom hem va kristin och pär hemma, vi va ute och gottade oss lite, de va ju härligt väder idag. pappsen åkte till torp vid 4tiden och köpte räkor och kräftor till oss. MUMS! jag och kristin fick var sin låda med kräftor, helt underbart. så de va min kvällsmat.
sedan blev de allsång på skansen, och efter de blev jag sur och gick in i mitt rum, smsade och blev ännu mer ledsen sur och allt! och jaa nu sitter jag här och babblar på.
hoppas ni har haft en bra dag!

hemma hos nisse

hej! vet inte riktigt om jag vågar skriva här nu med tanke på att jag får väl bara skit för de med.. men iaf, man ska ju stå på sig. eller hur..
igår, haha ni har säkert läst linas lilla inlägg redan men vi va hos nils iaf. jag lina nils och granit, oscar kom efter en liten stund också.
från början va de meningen att jag skulle hem, mamma kunde hämta mig. men kl blev så jävla mycke så jag skrev att jag sover hos lina istället, men de slutade med att jag och lina hamnade i nils föräldras säng. jäävligt go kväll måste jag säga, gillade speciellt nils tal haha.. de va så här att nils kom på mitt upp i vårat kortspel tror jag de va, att han skulle hålla tal. de varade en stund  om man säger så, eftersom att de skulle vara knäppt tyst annars va han tvungen att ta om hela skiten. haha, va han kom fram till kommer jag inte rikrigt ihåg, omd e ens va något.  
men iaf, hmm ja vi satt för de mesta och spelade kort och drack, åt lite korv mitt i allt och lyssnade på musik hela natta.
vi va väl uppe till 4 eller något, sen orkade jag och lina inte mer, granit hade redan däckat för länge sen då.






jag med mina favorit brills under kvällen

hittade en del kort på granit så jag utgick från att han tyckte att han va extra snygg just ikväll.

så jävla vidrig bild på mig, ser smutsig ut. men jag bjuder på de, man ska ju göra de




L**A och NÌLS HÄÄR LOOOOL

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!! fan va kul vi har nu vill ja!!! ALKOHOOOOOOOOOOOL I KROPPEN SÖÖRDUUU ;)
vi kör ölspelet, fiiifan kul asså!!!! GÖTEBORG IMN MED ALEXANDRA :D:D  gooothia sördö ;) NILS HÄÄLSAR!!! alexandras kameraligger vid mina fötter. nils håller i våran sprit, och fanta flaskan, vi ska snart hä,ta tecuila WOHUUUU :D granit är papparazziii tonaaajt, han är grym ;)  nu drar oscar o graniiiit för o hämta tecuila flaskan, dom vill bli fulla ::O:O:O:O:O:O:o jsg ringdfe nyss taxi för dom, nils betalar!!! PAY UP! alex o nils sitter o stirrar på vad ja skriver o käkar krov så länge, snart är vi igång igen ;);););) AHAHAHHAAH!!!!! nils säger '' PUTA MADRID OCH PUTA BARCA !!!! SOOo long suckeeerrsssss, BYYEEE ;)

te amo

 

aldrig hört den med rihanna förr, visste inte ens att den fanns med henne. antog att det va en demo, så jag kollade upp de, mycke rikrigt, en demo av james fauntleroy till rihanna. även om hans version är bra så tror jag han gör rätt i att ge den till henne, låten får mer uppmärksamhet då. fast jag tycker de blir lite knas när hon sjunger "she", men å andra sidan kanske de bara är jag. go låt iaf.


asos

ärligt talat, hur snygg va inte denna klänningen?
kollat runt lite på internet och hittat massa snyggt, fastnade lite extra för denna från asos, älskar ryggen med dragkedjan och den snygga öppningen. gillart! 482 kr. får nog ta en beställning där ifrån snart skulle jag tro.

j-vla internet!!!

jävla internet!!! ååh jag blir så sur när de bråkar. inte kunnat skriva på en evighet! ussschh..
måste säga att jag har kommit fram till en del under den tiden. men då är de ju så att man kanske inte ska ta allt här så vi skippar de och pratar om något roligt istället - grebbestad iförrgår blir de nu..
 mamma och pappa va snälla och körde ut mig när jag missade tåget. skulle åkt med penny och några av hennes vänner, men nä de hann inte alexandra. blev bil istället.
när jag kom fram mötte jag penny, satt en stund och pratade ute på bryggan vid en båt. sedan bar det av in på toaletten. jaa hmm.. sen gick vi runt där, som alla andra. träffade folk och roade oss.
men de roligaste va ju bussen hem. som jag förresten spenderade med jacob och emelie. haha grymmaste bussisen jag har åkt med! nästan med en gång vi hade kommit in i bussen tog han upp mikrofonen (eller va man kallar de) och sa något i stil med "festen är väl inte redan slut? ska vi ta och sätta på lite musik?" tror ni alla skrek eller vad. galet. sen sjöng vi och skrek hela vägen hem till en massa gamla godingar.

jackson

suttit och kollat på en konsert med MJ på 4an med mamma nu. kan inte säga mer än att han är grym!
mamma berättade att när jag va liten och fick mitt första 'michael jockson' band va jag helt besatt. haha, frågade någon mig vilken som va min favorit låt så svarade jag 'michael jockson', hittade jag inte mitt band så gick jag raka vägen och frågade vart mitt ''michael jockson' band var. 




usch grinar lika mycke varje gång jag ser detta..

ibland önskar man..

prövade skorna från melba förut, de stod att klackens kulle vara 8,5 men den är liksom minst 12 cm! är lite skeptisk nu ifall jag ska behålla dem eller inte. dem är grymt snygga. men är redan ganska lång, blev fan ett huvud längre än mamma. jag får fundera på de, åååh ibland önskar man att man vore kort..
nu ska jag ut med krullis och lufta mig. puss 

minnesstund

nu får det vara färdig gråtigt tycker jag. suttit och kollat på minnestunden för michael jackson på tv 4. hela hans familj, vänner och mängder av fans  va där. vackert.
nu i slutet höll några av bröderna tal, och när sedan dottern ville säga ett par ord så sprutade verkligen tårarna från mig. mamma och pappa kom in rusandes och undrade vad som hade hänt.. usch, de va rikrigt hemskt att se.

'smile, though your heart is breaking'




-

ville bara tala om att jag har världens bästa vän.
han håller alltid ett öga på mig och om jag är ledsen kommer han med en gång och tårkar tårarna och stannar tills jag är glad igen.


f-n

om man är kär, jag menar om man älskar en person på riktigt.. vill man inte bara hennes bästa då? vill man inte bara krama henne när hon är ledsen då, ta hand om henne och göra henne glad. inte stampa på henne när hon redan ligger.
jag fattar inte hur man kan bara kan vända så snabbt! från att ena stunden vara världens bästa till att nästa vara ett riktigt svin.  
trodde inte att man kunde vara så förbannad och sårad på samma gång.

update:
..... jag har ingenting att säga.
trodde jag betydde mer.
tänker inte lägga ner mer energi på dig.

melba shoes

känner mig hemsk som inte har uppdaterat på så länge, men de är lite av personliga skäl som jag inte kan ta här. ska försöka komma igång nu igen, de lovar jag! 

idag kom mina super delux snyggas kor från melba hem!
får ta kort på dem vid ett senare tillfälle, inte ens prövat dem än, haha känns som om jag borde slänga mig på dem.  men snygga är dem, de kan jag inte säga annat om! love it!














tänk rosa, plast..

tänk rosa, plast, peruk och en jääävla massa godsaker - TÄNK GALET! det va ungefär va jag va med om i går på fotograferingen.
haha herregud, jaa de va en upplevelse. men kul va de!
ni får se bilderna när dem kommer, men jag tror att dem blev grymt fräcka! hoppas de iaf så som jag slet. haha..

lördag

lördagen började med att jag och angelica drog till glimmingen och svettades. sedan bar det av hem till mig med jacob jocob och christoffer. det blev en kväll fylld med tårar, skratt och kallebalik.










sminkmodell torsdag



här är två av dem mängd olika sminkningarna jag fick, fräckt va.

de va upp med tuppen som gällde, redan vid 9 skulle jag vara inne på K design. och i samma stund som jag kom hade kristin och jessica dukat upp med frukost. sedan demade emelie på mig fram till lunch och sedan va de jessicas tur att expremitera på mig. gööör kul va de! även om jag fortfarande har lite värk i ryggen efter allt sittande.

K design

ska snart åka in till k design så kan inte skriva så mycket men jag berättar sen
 puss och kram

reeeemix

jag vet att man inte ska säga så här men, de är nästan lite för varm! min svenska kropp är liksom inte van vid denna värmen, iaf inte i sverige. de är en annan femma om man tex åker utomlands, då har ju man ju ställt in sig på att de ska vara varmt. nej fy jag tar tillbaka de där, det är underbart! de är de ju de, men bak på våran altan kokar de. va sugen på att dra till mollön idag men så blev de inte. 
satt modell igår, gööör skoj men tror ni jag har ont i ryggen idag eller! haha. jag berättar sen eller nåt för nu ska jag ut och sola och pumpa muusik! 
puss och kram  


fuuuck you

nu är jag sur, riktigt förbannad faktiskt! jäävlar va arg jag är..
bäst jag går och lägger mig. godnatt
peace and love

junkyard


okej jag vet att i princip hela uddevalla har t-shirten och allt de där, men jag gillar den. gott  med över oversize t-shirtar så här på sommaren. och eftersom att det inte alls är min stil på långa vägar så har jag ingen snygg, kanske ska investera mig en...
pappa och jag har pratat på att åka till junkyard ett tag nu men de har aldrig rikrigt blivit av så nu får vi ta tag i detta. kollat in detta men man vet ju aldrig. skorna har jag velat ha ett jävla tag så dem har jag bestämt mig för. klockan tycker jag är skit fräsch och speciellt till bruna armar. har redan en vit klocka, inte alls i den stilen men den är fortfarande vit och eftersom att jag inte är gjord av pengar så vet jag inte. den finns i andra färger iofs men vi får helt enkelt se.

www.junkyard.se