life as we know it



godkväll alla vakna. kom nyss hem från stina och maja, varit ett gäng och kollat film och myst hela kvällen. åkte och hyrde film och köpte popcon fem minuter innan hemmakväll stängde, life as we know it blev det. har ni sett den? en riktig tjejfilm, och josh duhamel.. mums mums!
nu slocknar jag snart, imorogn är det bara träning planerat. belv grymt taggad i dag när det gick så bra för mig. varit ganska slarvig det sista men ändå kunde jag lägga på vikter?? sån gillar vi! puss och kram


zippers


dom här grymma byxorna fick följa med mig hem från överby häromdagen. love them! ni hittar dom på gina tricot, men skynda er, dom verkar vara rikrigt populära. finns även med guld detaljer.

har en rikrigt tung dag i dag så borde egentlgen ta och föröska hitta på något för att muntra upp mig. men vad ska man göra? hjälp mig... kramis

26e december



hej. idag vill jag bara dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen.. var ute igår och inte nog med att det hände massa dumt så blev jag av med jackan också. visste att jag skulle stannat hemma. kände mig inte hundra från början och gör det verkligen inte nu.. alltid ska det hända något.
men det var kul att träffa tjejorna och förfesten hemma hos jossa blev grym. rökte vattenpipa och alkoholen flöda. hoppas att ni hade en grym kväll i alla fall. nu ska jag gräva ner mig med lite musik. kram


I must have been good this year



måste ha varit rikrigt snäll iår för tomten kom med inget mindre än en macbook pro till mig igår! det var i rättan tid för min andra går på lånad tid just nu. tack tomten, den stod högt upp på min önskelista.  förutom den fick jag just dance till wii så här ska det dansas, skor och lita annat smått och gott.
vad fick ni i julklapp i år? nu måste jag hoppa in i duschen för snart kommer jossa så ska vi planera kvällen. puss och kram  

ps, såg igen att inlägg kommer upp först när jag har publicerat något nytt, hur skumt? märkte även att vissa va borta. vad händer?

GOD JUL

hej allihopa! har ni haft en bra julafton? det har jag, ätit hur mycket god mat som helst och myst massa med min fina familj. visar er imorogn vad jag fick (bla något jag använder nu, kan ni gissa vad?) för nu ska jag kika på några avsnitt av game of thrones och mumsa i mig min julomte.puss och godnatt!

tomtepirr

godmorgon alla fina! tomtepirr nu eller? jag vaknade redan vid 6-7 tiden i morse och om det var tomtepirret eller för att ellen var pigg som en mört det vet jag inte, antagligen lite av båda. haft en jtte mysig morgon med min fina syster ellen och pär. puss på er!
kom precis till mormor och morfar och sitter i soffan och kikar kalle tillammans med mina kusiner, efter det blir det massa mat och sedan kommer tomten! ha en fin julafton, GOD JUL! kramar på er

the perfect dress



hittade denna underbara klänningen inne på zara i stockholm förra helgen. bilderna gör varken skorna eller den till rättvisa, men det är ett glittrigt tight fodral med ganska djup urringning i ryggen, love it! dessvärre är den egentligen lite för stor så jag har inte bestämt om den ska få stanna kvar..
skorna fick jag på posten idag och dom kommer från nelly. tänkte packa in dom i ett fint paket och lägga under granen hihi. kram på er

jeffrey campbell


det är väl ingen som har missat jeffrey campbells underbara skapelser? didnt think so..
ett par lita black black suede eller ett par lita black distressed leather står högt upp på min önskelista i år och jag skulle antagligen ha på mig dom dygnet runt om tomten kom med ett par. puss på dom!

summer love

hejsan! vet att min uppdateringen är kass för tillfället men jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om? det är helt stopp i huvudet. har inte gjort mycket alls sista veckan iofs, legat hemma sjuk och knappt varit utanför dörren försen igår. då var jag och köpte lite julklappar och så blev det en väldigt spontan utgång senare på kvällen. helt underbart skönt att komma ut från hemmet och träffa kompisarna! 

imorogn startar mitt nya liv, som alla måndagar.men säger jag det här kanske jag blir med sporrad? vad tror ni? ska börja med ett lugnt träningspass (vill ju inte riskera att bli sjuk igen) och sedan åka till torp och fixa dom sista julklapparna och även lämna in min kamera som jag har lyckats förstöra.. herregud det är snart jul!! och vart är snön? och vad hände med sommaren egentligen? jag saknar varma sommar kvällar... får man göra de när det är julafton om mindre än en vecka?? kramisar


kiss me at midnight


godkväll alla vakna. kan som vanligt inte somna så ligger i sängen och lyssnar på lite musik istället. kom att tänka på nyår och jag vet inte alls vad jag ska göra. tycker alltid att man överplanerar det så och då brukar det aldrig sluta bra men det är klart, hade varit skönt att ha några planer.
förra året slutade det trots många om och men rikrigt bra, eller bra och bra, det slutade med att jag åt en snus.. ja jag åt en snus... en använd snus.... tror ni jag mådde bra sedan eller ? hahah det gjorde jag inte om ni tror något annat, men förutom snusen så var det en rikrigt rolig kväll. hade jag fått välja hade jag gjort om det. nej inte snusen.

även om jag inte har planerat vad jag ska göra så vet jag precis vad jag vill ha på mig, ska bara fixa det först. hittade den perfekta klänningen i stockholm och den ligger och glänser i stolen bredvid mig nu. är dock väldigt osäker på storleken så ska testa den igen imorgon för att vara på den säkra sidan. om jag äter några extra lussebullar så ska den kanske passa.... har ni några nyårs planer? puss och godnatt

stockholm



hej alihopa! känns som det först är nu som jag riktigt har kunnat sätta mig ner och andas efter helgen i stockholm tillsammans med maja stina och elin. åkte i väg nästan med en gång jag kom hem och väl hemma har det varit mycket. men vi hade en kanon helg, det blev många timmar på stan, god mat och en del drinkar. passade även på att hälsa på erica och robin när vi ändå var uppe. kort sagt har vi haft en kanon helg! man borde göra sånt oftare.. bara åka iväg över en helg och njuta!
nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon! puss och kram  

love the blue



hej! var på torp med pappsen och min syster igår, det var tomtar och julmusik och massa bra erbjudanden överallt så jag sprang på en del kap faktisikt. dock fick jag hålla mig i skinnet eftersom att vi drar till huvudstaden imorgon och det lär bli en del shopping där. men bla dessa två skönheter fick ändå följa med hem. älskar den blåa färgen! både klänningen och tröjan kommer från jc och kostade runt 200 kr. puss och kram!

glitter



det är väl ingen frågan om att det är glitter i alla fomer som gäller i år. och jag tackar och bugar, älskart!
visst har det varit med ett tag men hur snyggt är det inte? vem vill inte gå runt i ett par glittriga klackar eller dansa runt i ett glittrig fodral lixom? jag tänkte fösöka hitta mig något till nyår för det finns väl ingen gång som det passa bättre med lite extra glitter? åker till stockholm i helgen med min fina vänner så det är något jag ska kika lite extra efter. kram

måndagssyssla

hej! såg ni att vissa inlägg inte komma upp med en gång?? hur skumt är inte det.. märker ni också av det?
aja förhoppingsvis är det bara tillfälligt.
än så länge har dagen varit super lugn för min del, bara läs lite bok och skissat hela dagen, jag är ingen mästare men tycker att det är skön avkoppling ibland. orkade inte laga någon mat här förut heller så det blev en macka, lingongrova med kyckling och massa paprika och gurka. mumsmums.

kan fortfarande knappt gå och är lite raslig i halsen men funderar ändå på att åka in och köra lite styrka på gymmet sedan. bara för att få komma ut lite.  puss på er!


stylebytyra



mycket prata om tyras klädkollektion och det är inte för inte, mycket snygga kläder. dessa två linnen är mina favoriter, älskar den öppna ryggen. 349 kr ligger som på. kanske något att lägga till på önskelistan? godnatt goingar!

111204



hejsan hoppsan! ligger avdäckad i soffan med min lilla nalle och har precis avnjutit en gorme måltid bestående av köttbullar och makaroner.. bästa bakis maten! det blev nämligen utgång igår och jag mår som jag förtjänar idag kan man säga. men det var grymt roligt! dock så lyckades jag vricka foten så jag kan knappt gå och den bultar konstant av smärta. det är officiellt, jag är världens störta klantskalle.. men jag är glad ändå, förvånadsvärt glad faktisikt!

nu hade jag egentligen tänkt baka lussebullar men ärligt talat känns det bättre att ligga och nosa på nallis. kanske om en stund. puss på er

saturday night



hej! ska alldeles stax åka ut till torp och plocka upp någa kompisar för att sedan åka hit igen och ta några för drinkar innan vi beger oss in till stan och utgång. hade bestämt mig för en lugn helg egentligen men känner att jag kan behöva en rejäl utgång ikväll. lite dans och några drinkar med goa vänner kan ju inte skada!
vad ska ni göra ikväll? ses vi ute? puss och kram

dreambag



hej hopp allihopa! allt bra med er? jag har varit lite halvt hängig hela veckan så det är väl något i luften. förhoppningsvis blir det inte mer än så! tänkte åka och träna nu men man kanske ska hoppa över det då? jag vet inte, något ska här göras i alla fall, är sjuukt rastlös..

senare idag ska jag hem till min mormor och morfar och fira lilla mormor som fyller år, äta massa god mat och mysa. efter det vet jag inte alls vad det blir. tar det lite som det kommer, brukar bli bäst så! right?
hoppas ni får en super bra fredag! kramisar på er!