100128


borde man göra sig lite mat kanske? ska man ta 15.30 bussen in till stan för att sedan vandra bort mot gymmet? orkar man de tro? man blir väl så illa tvungen..

 
varit ensam hemma från igår till idag, de va en jäkla tur att stina och maja kom och gjorde mig och nalle sällskap ska jag tala om för er! annars hade jag antagligen tillbringat hela natten tillsammans med en ficklampa..
men vi hade väldigt trevligt tycker jag, gjorde tacos och mumsade i oss popcorn och massa andra gottigheter. de va skööj.

idag har jag faktiskt varit riktigt redig, städat och stått i. är inte rikrigt klar än men mina föräldrar kommer inte hem rikrigt än så jag har tid på mig.
kan tillägga att jag är på ett strålande humör idag! MEN EN SAK STÖR MIG NÅGOT FÖRBASKAT, jag va hur taggad som helst på att gå ut och ta lite kort och fixa lite outfit biler osv. men tror ni att kameran gjorde något av de jag ville? NEJ de gjorde den inte, inte ens nästan! så jag sket i de. de får bli en annan dag.. 

ojojoj va klockan springer iväg, nu hinner jag ju ingenting! ha de bra så hörs vi kanske senare. PUSS  

vill ha vill ha vill ha

herrejäävlar säger jag bara.. enkelt men jädrar va snyggt!!
nej men ärligt talat, ge mig alltihopa.

that's a promise!

nej jag har inte tröttnat på nitar, inte än..

hmm varför ska blogg.se sega ärnet just idag, just idag när jag har världens insperation!? jag blir så arg..
nä jag går och duschar istället, kommer tillbaka senare. that's a promise!

modekungen


hur söt va inte den här klänningen från modekungen då? LOVE IT! längtar extremt mycket efter sommaren nu, är jädrigt trött på all snö.. hmm, men först blir det 18 års kalas!
 

imorgon blir de först en sväng till fabro doktorn och efter de träning. sedan bär det av till göteborg, ska kolla avatar 3D och käka räkmacka! kommer hem i rimlig tid för att hitta på något efter men så långt har jag inte kommit i planeringen än.

när jag ändå sitter här och skriver tänkte jag be om ursäkt för att jag är så dålig på att lägga ut egen tagna bilder. har inte blivit så mycket kort de sista. ska försöka bättra mig.
men nu är det bedtime, godnatt allihopa. PUSS


100121



hej hopp.. nu är jag helt slut, känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. suttit på biblioteket större delen av dagen, försökte plugga lite men kom dessvärre inte så långt.. elin och stina kom och joina mig vid 3 tiden och när vi va klara där gick vi och kollade upp lite olika saker. sedan bar det av till gymmet. åkte hem vid 7 tiden och gjorde tacos till mina kära föräldrar. och ja, nu sitter jag här och mumsar på lite marabou. mmums vad gott!


100120

hej! va på bio med mamma och pappa ikväll, snabba cash. förutom att joel kinnaman är helt gorgeous och spelar som en gud så va filmen helt okej. lite knepig tyckte jag nog, men kort sagt så va den bra.
kom hem för en liten stund sen, tror nog att jag ska lägga mig ganska snart så jag orkar upp imorgon. ska till läkaren tidigt och efter de ska jag plugga på biblioteket och så blir de träning när jag är klar med de.
men innan jag ska krypa ner under täcket så tänkte jag ladda ipoden med lite ny music.. natti natti


kissingfeet

 

hmm jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva.. 
behöver nog en kram.

100118


hej! kom nyss hem från stan, va i skolan en sväng och luchade även med mamma på cactuz. prövade kycklingsalladen, är så förbaskat trött på räksalladen nu. och jaa joo den va god. men de är något med de där stället, jag får alltid ont imagen efter jag har ätit där. hmm men men nog om de.
om en stund blir de träning, ska ta bussen in vid halv 4 så jag är i stan 4, då ska jag väl möta upp elin tror jag och sedan vandra bort mot gymmet.
nu ska jag kolla köping eftersom att jag inte fick se de går. kram på er


rubriker är svåra..


tjenixen. skrev ett inlägg tidigare men de verkar inte ha funkat.
sitter och försöker klämma i mig lite nyttomat, pizza. tyckte jag va värd de som jag har tränat som en dåre hela veckan. skulle egentligen på bodybalance med stina och elin förut men min kropp orkade inte, laddar batterierna för ett träningspass imorogn istället!

helgen har varit lugn, va ute på lite äventyr igår men annars har de varit rätt lugnt för min del.
om en stund blir de köping och tobbe! sedan känner jag för ett varmt långt bad. PUSS

 


heej!

ni får förlåta min frånvaro de senaste dagarna, men de blir så ibland.
kom precis från gymmet, tror ni jag är slut i musklerna eller!? tränat stenhårt hela veckan! men de är skönt, så länge jag tycker att de är kul så.

fick brev hem ifrån skolan i förrgår, dm tror sig ha hittat en praktikplats som ska passa mig. ska dit på måndag och se vad de kan vara, spännande.

förövrigt känner jag för lite vårvärme snart, trött på allt slask..
men nu är de dags för mig att hoppa in i duschen och sedan göra mig lite mat. puss på er!



100113


godkväll. sitter för tillfället i min säng iklädd myskläder ndå upp till halsen. va och tränade förut så känner mig helt död nu. går knappt att vara där när de är så mycket folk. de har bara exploderat med folk nu efter nyår! kan tänka mig att det är alla nyårslöften, undra hur länge de kommer att hålla.. 

stoppade i mig en sån där nutrilett bar ganska nyss, men magen ropar fortfarande efter mat. ska jag orka ta mig upp härifrån och ta mig en macka? de känns väldigt jobbigt just nu..


LÄSARFRÅGA

Almina: Hej ! måste bara säga att du sminkar dig så grymt fint, va använder du för läppglans ? jättebra blogg kram :)

Hej! tack så mycket :) jag använder Clarins, instant light natural lip protector 02. kram


jatack.


jag som trodde jag skulle lägga mig tidigt idag, men ändå sitter jag här.. 

hittade denna bilden hos caroline. är de bara jag som tycker att den här tatueringen är hur fin som helst? har varit sugen på en egen länge nu. kanske kan önska mig en i 18 års present, på tal om de så är de inte långt kvar nu. den 18 april smäller de!
näe nu är de dags för mig at runda av här, måste försöka vända rätt på dygnet igen. godnatt gullegrisar.

100112


heejhej. allt bra med er idag? själv är jag helt slut i kroppen efter träningen. va så sjukt mycke folk där så man fick knappt luft. hade även träningsvärk sen igår så de va lite trögt.

jag måste säga de, alltså blogg.se i all ära men de tar sådan jädra lång tid att ladda upp bilder. satt i en evighet för att få upp bilderna från hamburgsund. men nu är dem ppe, som lovat! nyårs picsen får komma lite senare, nu är jag död...

 


HAMBURGSUND


JUST TO LOVE!

ja jag är väldigt efter med de här men alltså dem här skorna, JUST TO LOVE!
men då va de de här med pengar, dem växer ju inte på träd och min ekonomi är inte den stadigaste just nu. (måste ha ett jobb) ska spara till resa med girlsen i sommar också.

nu tänkte jag krypa ner i sängen och sätta på en film. är jätte trött så jag lägger upp bilderna imorgon istället. kanske även slänger upp dem från nyår.
godnatt allihopa. PUSS


i'm back!

hej hej! nu är jag hemma från hamburgsund. riktigt kul har vi haft de. tagit massa bilder så jag tänkte låta dem tala för sig själva senare. men nu blire mat för min del. puss


BYE BYE.


godmorgon. hur står de till mer er idag? själv är jag jäkligt stressad, tåget går klockan 13.56 och innan dess ska jag hinna packa och handla mat och allt sånt där.
tänkte mest säga hej innan jag åker. ha en bra helg! vi hörs när jag kommer hem om inte tidigare, men antagligen på söndag . puss och kram

100107


tjena tjena. snabbt inlägg innan jag ska bege mig ut till soffan och äta bacon pasta framför brasan.
idag har de varit lugnt, pluggade lite förut och kom nyss från träningen men förutom de har jag mest legat i soffan. vaknade iofs inte försen 1- halv 2, lyckats vända på dygnet nu de senaste och de kommer antagligen inte vändas tillbaka den här helgen. ska till hamburgsund med tjejerna! de ska bli skoj! dessvärre kommer de nog inte bli någon uppdatering från min sida försen på söndag. men man vet aldrig.
nu ropar min mage efter mat, puss puss.

FASHION KING


hur sugen blev inte jag på de här handsmycket nu då?


-


lite sommar och sol hade inte varit fel nu.. verkligen inte
men nu är de dags för mig att åka in till gymmet och svettas! puss på er ♥

100106



nu har jag precis gjort mig lite halft om halft i ordning. vad jag ska hitta på har jag ingen aning om men kände för att rycka upp mig lite. senare blir de träning, ska försöka få med maja och stina. hoppas hoppas.
nu måste jag putsa datan. den är huuur tallig som helst! PUSS 


AVATAR

hejhej. de fanns ingen tid för mig att uppdatera igår. åkte till trollhättan strax efter att jag vaknade, hittade en mysdress och ett par skor men annars va de rätt dött.
efter de åkte jag direkt in till stan för att boka biljetter till avatar. jag och matilda gick på den tidiga föreställningen och herrejävlar va bra den va! vi satt och vred oss under hela filmen. riktigt bra va den! har ni inte sett den ska ni ABSOLUT göra de.  
efter filmen åkte jag till min mormor och morfar tillsammans med mamma pappa och nalle, åt lite och hade de trevligt. när jag väl kom hem kollade jag fotbollen och efter de va klockan miljarders så jag orkade inte slå på datan.


nice legs


jag vill ha nya tights, de finns så himla mycke snygga. är sugen på massa nya grejor! fast de är man väl alltid antar jag. synd att inte pengar växer på träd.
jaha och vad gör jag öppe då? de går inte att somna! bara ligger och tänker på allt fram och tillbaka..
vad ska man göra imorgon då? göteborg maybe? vem vet. tråkigt att de bara är massa uplockade rea ställ överallt men. aja vi får se.   nää jag blir galen av de här. godnatt allihopa

lovely toga


godkväll.  kom inte hem med något som jag borde kommit hem med från torp, istället blev de en halsduk från h&m óch ett armband från MQ. hade ett likadant men de gick sönder på nyår och eftersom att de va halva priset nu så slog jag till på ett nytt.
efter träningen åkte jag och pappa och hyrde film, de blev massa goa disney filmer till mig! kanske ska vara ensam imorgon så då måste jag ju ha något att kika på..  
är rätt trött efter träningen och sådär så jag tänkte faktiskt lägga mig i sängen och kanske slå på en av fimerna redan nu.
vi hörs imorogn om inte tidigare. natti natti.

ARM IN ARM


hej! snabbt inlägg innan jag drar iväg till torp en sväng. behöver inhandla lite smått och gott, men framförallt så behöver jag komma hemmifrån. blir lätt att man fastnar hemma framför tv eller vid datan när de är lov. men inte alexandra inte, inte i dag i alla fall. senare blir de träning med maja och stina, ska bli skönt.
nu är de dags att åka. puss

skrivkramp

nu står de helt still i mitt huvud, har gjort de sen jag kom hem från träningen.
jag vill ha festis, de bara kom..
nej jag tror jag går och lägger mig och hoppas på bättre insperation imorgon istället. godnatt 


100103

hej! kom precis hem och gissa om jag fryser. varit och åkt pulka med töserna vid kappelle, oj oj oj de va rooligt! om en stund blir de träning men innan de blir de varm mat. puss och kram


sparkle.



godkväll kära läsare. tänkte titta in en sväng innan jag lägger mig och säga godnatt.
kikade klart på greveholm för en stund sen så jag bli nog tvungen att se om jag kan hitta någon annan gammal going imorgon. förövrigt har jag ganska så ont i min arm nu, spelat tennis på wii och man kan ju säga att jag går in för det med 110 procent..

imorogn blir det pulka med tjejerna, ska bli så himla kul! de blir även träning senare mot kvällen. de ska bli skönt, kan behövas efter all julmat.
men nu är de dags för mig att bädda sängen och ta på mig pyamasen. sweet dreams. 

 


GALENPANNA


herregud va mätt jag är.. kalkonen va så god så, tydligen har jag ätit de förr utan att veta om de. men jäädrar va mätt jag är, och så ska de snart bli efterrätt på de.. oj oj
nu blire GALENPANNA! köss

fuzzy


tjabba! har faktiskt precis gjort mig iordning, allt klart förutom håret.mamma har fått någon fixidé att hon ska göra kalkon så mormor morfar och mina små kusiner (osv) kommer hit runt fem. aldrig prövat de så de ska bli lite spännande. antagligen blir de så att jag stannar hemma med dem ikväll men inget är bestämt än.
 

....



godmorgon. eller jag vaknade egentligen för några timmar sen men de känns som om de va precis..
idag blir de nog bara till att ta de lugnt, kanske ska träna om en stund men får se hur de blir med de. ikväll kanske jag ska träffa tjejerna, vi får se. 
nä nu ska jag nöta av några avsnitt av mysteriet på greveholm. hörs senare!


en perfekt avslutning

kunde inte somna så jag tänkte berätta för er om igår. men bara för att jag hade skrivit klart allt så hängde sig datan så allt försvann.. jag blir så sur!
men kort sagt så va de en kväll fylld av goa skratt, härligt sällskap, god mat, dans i massor och karaoke! en perfekt avslutning på året och även den ultimata starten på de nya.

2010

hej! igår hann jag inte skriva någonting, de va fullt upp hela tiden. elin kom hit redan vid 3 tillsammans med nicole och matilda för att börja med maten. sedan droppade rsten av tjejerna in vid 6-7. helt underbart kväll, känner på mig att detta året kommer bli de bästa. eller jag vet att de kommer bli de bästa! känner de i hela kroppen.
de blev en del bilder igår som jag tänkte lägga upp, men de får bli imorgon istället tror jag. 
tänkte gå å lägga mig snart, har sjukt ont i magen efter alla palle kuling jag har proppat i mig i kväll.. myste till framför mysteriet på greveholm med massa ljus och mys för en stund sen.