it's friday tomorrow

hej igen! det blev inget möte i dag utan vi har flyttat fram det till fredag nästa vecka istället så jag har mest tagit det lugnt här hemma, har fortfarande sådär ont i magen.. ikväll har jag suttit och myst i soffan tsm med mamma pappa och nalle, kollat lite på tv och käkat lite popcorn.
tänkte försöka lägga mig i tid så jag orkar in till gymmet imorgon. ska svara på resten av era frågor med, men jag tror nog att vi avslutar frågestunden nu annars kommer jag aldrig hinna svara klart. hoppas det är okej med er. det är ju bara att fråga om det är något ni undrar så svarar jag så gott jag kan :)
nu ska jag tvätta mig och krypa ner i sängen. puss och godnatt


eleven

beställde nyss lite grejer från eleven. ett stärkande nagellack så är rikrigt bra om man har dåliga naglar som jag, speciellt så här under vinterhalvåret. snyggt ljusrosa läppglans från clarins i färgen 02, primer från smashbox i en reseförpackning (vilket var billigare än den vanliga) och ett ett läppglans med plump effekt från too face.

110127



hej! slängde precis i mig lite lite sallad som jag köpte med hem efter träningen förut. jag och mamma var nämligen så hurtiga att vi åkte in till gymmet redan vid 8 i morse. rikrigt skönt att komma igång på morgonen måste jag säga.
nu ska jag rocka sedan fixa iordning mig lite och åka iväg och kolla på en praktikplats. ha de bra så länge! kram


svaren del 2.

Anonym: Vad har du haft på dig idag? :) (ha lite fler bilder på dig oftare!) kramis
Svar: idag har jag gått runt och myst i ett par tights, en svart stickad tröja och ett par gosiga tofflor.  Jag ska tänka på det!  :) kraam

Anonym: hur skulle du hantera en otrohet? har du svårt att lita på din kille? tacksam för svar =)
Svar: det är svårt att sätta sig in i en sådan situation men jag hoppas jag att jag hade varit stark nog att göra slut och aldrig mer se tillbaka, men om jag mot all förmodan hade valt att stanna kvar tror jag inte att det någonsin hade kunnat bli som förr. Jag tror dessutom inte att jag hade klarat av att förlåta det och gå vidare.. men som sagt man vet aldrig, det är svårt att sätta sig in i en sådan situation. Sen beror det väl kanske på hur långt det har gått osv..
ja det har jag men jag önskar att jag inte hade det.  Kraam :)

Anonym: Vill bara säga att du är sjukt fin !! :) tänker du mycket på att se bra ut jämt o ta hand om ditt utseende? puss!
Svar: tack så mycket! :) njee eller jag vet inte, lite kanske. Jag är inte hyper men jo lite gör jag väl det hehe. Puss och kram

L: Vad tycker du om den röda bikinin på hm:s hemsida med volanger på? :) (duvet säkert vilken jag menar hehe) ska du köpa en sån till sommaren ? kram http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BEACH_BATH&shoptype=S
Svar:  jag tycker den är jätte fin! :)  men jag tror att jag ska satsa på en vanlig svart trekantsmodell. Men vi får se. kraam

Melina: Haaaaaalo ;) kan du inte säga 4 låtar du lyssnar på just nu? behöver lite tips:)
Svar: tjeena! Svåårt.. jag skulle verkligen behöva uppdatera min musik lite men.. california king bed med rihanna, även S&M, walkin alone - jay sean, the time (dirty bit) - black eyed peas, without you - chris brown är alltid fin, grenade - bruno mars.. hmm beror på vilket humör man är på :)  

Anonym: har du någon svart kavaj? isf hur ser den ut o var har du köpt den? sett många som har de o de e snyggt på till fest o sådär ju. Puss
Svar: ja jag har en svart kavaj, jag brukar dock inte använda den, varför vet jag inte..  den ser väl rätt vanlig ut. Köpte den på veromoda för något år sedan.  Ja det är väldigt snyggt : ) puss

Anonym: tjena! använder du fortfarande SP proffessionals produkter till håret? isåfall vad heter dem du har? (alltså mer än "Sp") lägg gärna upp en bild hur dem ser ut exakt som du använder.
Svar: yees det gör jag, kolla inlägget hair care :) kraam

Anonym: Vad heter din sort på p-piller? (om du har de vill säga) funkar dem bra? :) vill prova de men är lite orolig därför jag undrade kram.
Svar: yasmin 28 heter mina. jag är jätte nöjd, haft dem i flera år nu. men sånt där är väldigt individuellt, mina första som jag prövade funkar bra för många men för mig funkade dem inte alls. kramis :) 

Jessie: Kan du inte lägga upp en bild på senaste underkläderna du köpt? kanske låter dumt men tycker verkligen de e kul med inspiration o älskar snygga underkäder !:)
svar: jag tycker det är jätte kul med underkläder och tycker inte alls att det låter dumt. Har dessvärre inte köpt några roliga det sista men när jag gör det lägger jag ut! : ) kraam

Anonym: hur såg dem senaste jeansen du köpte ut o vart käpte du dem?
Svar:  då får jag säga dem jag köpte på bikbok här om dagen, svarta med hög midja. : )

Anonym: Helo =) vad brukar du ha för lipsyl till läpparna?? o vad heter färgen o märket på ditt läppglans du avänder allra mest just nu? Pusspuss
Svar: hej :) försvarets hudsalva. Det är nog ett transparent ”Lips Plumper” från i.d som jag använder mest just nu.  Puss puss

anonym: brukar du ha platt-tångat eller lockad hår oftast? lockar du alltid med plattången eller har du en locktång också? Kramis
svar: jag har en locktång men anväder den i princip aldrig utan använder min plattång till allt :) kraam

anonym: Gillar du saft? Brukar du köpa saft? Hur ofta dricker du saft? Om du brukar köpa saft köper du stor eller liten flaska? Vad är bäst gul eller röd saft?
Svar: hahah… joaaakiiim!! ;)

Malin: Kan du beskriva/visa hur du sminkar dina ögon? Dom är alltid så sjukt fina!
Svar: jo det kan jag visa någon gång : ) tack så mycket! Kraam

Anonym:vart är tröjan köpt (ser typ brun ut) som du har på inlägget ("torsdag")? har du köpt den nyss?`? alltså de nyaste inlägget just nu. fin bild föressten :)
Svar: den köpte jag på h&m när vi var i stockholm. Det är en svart ganska kort tunn kofta. Tack så mycket :) kram

Anonym:har du några ljusrosa underkläder? :)
Svar: jag har ljusrosa trosr men ingen bh. Kram : )

Anonym: använder du bara din boots från bianco just nu??
Svar: nej det gör jag inte, kan försöka få uppe n bild på dem jag använder mest just nu. Dock måste jag tvätta dom först :p

Anonym: vilket läppglans använder du just nu? nummer/färg och märke på de?? har du mac läppstiftet under jämt?psus
Svar: just nu använder jag mest ett transparent från i.d. nej det har jag inte men ibland. Kolla inlägget ”FINALLY!” eller ”svaren del 1” så ser du vad jag använder annars. Dock är inte några läppglans med där. Puss

Anonym:Lägg upp på lite grejer du köpt de seanste? alltså om inte räknar med de du köpte i sthlm:)
Svar: ska se vad jag kan fixa  : ) kram

Anonym: Hittade du något på torp idag? isåfall vad o var? :D
Svar: hehe hmm igår när jag var på torp köpte jag en rockring med tyngder och ett helt vanligt svart linne från bikbok. : )

Anonym: använder du fortfarande lift define eller vad den hette till ögonbrynen? fyller du alltid i dem??
Svar: ibland använder jag den. Nej verkligen inte, det går lite i perioder. Just nu gör jag det inte. Kram

Anonym: vad ska du göra i helgen? :) hur lång tid som längst som du o joakim inte ses??
Svar: joakim och hans kompisar ska spela fotboll i trollhättan så ska med och kolla på dom både fredag och lördag. Sedan på lördag kväll blir det utgång eller något annat kul : )
hmm det är nog den veckan jag var i rhodos.. så en vecka blir det. Kraam

Anonym: vad åt du senast? vad drack du senast? :D
Svar: salt kött morötter och mos, till det drack jag mjölk :p

Anonym:har någon ny hudvårdsprodukt sedan du la upp bilden i inlägget "cleaning products" eller använder du alla dem fortfarande?
Svar: jag använder fortfarande dem : ) kram

Anonym: Vad har du för duschtvål, bodylotion, deo just nu :D
Svar: duschtvål från natusan, vanlig bodylotion som finns på apoteket och deo från barnängen : )´

Anonym: I inlägget "21 september" september 2010 (i din blogg alltså) har du typ en svart stickad tunn tröja, har du kvar den? isf vart är den köpt o använder du den fortfarande eller har du ngn ny likanande? :) den va fin letat länge efter den. puss!
Svar: den köpte jag på monki förra sommaren och den har jag kvar och använder ofta : ) letar också efter en för min är rätt sleten, så hittar du någon får du gärna hojta till ;) hehe.. puss och kram

Anonym:brukar du va hos joakim på dagarna eller sover han hos dej? :)
Svar: det är olika, det sista har vi mest varit här. :)

anonym: har du din sminkväska med ditt smink i, i ditt rum eller i badrummet ? :)
Svar: badrummet : )


dream outfit



hej igen! nu vill jag ha vår och sol på mina kinder.. idag lyser iofs solen men vart är värmen? jag ber inte om högsommar värme men bara så att man kan lägga undan vinterjackan och slänga på sig en snygg skinn jacka istället. vill sitta på en uteservering i solen med en cola i handen i denna outfiten! jag fullkomligt älskar balenciagas väskor! och acnes skor.. ge mig!

26e januari



skrev ett inlägg igår men verkar inte som det har publicerats.. irriterande..
men hej på er! hoppas att ni har haft en bra dag hitills, själv körde jag joakim till jobbet tidigt imorse men annars har jag bara tagit det lugnt fram till nu förutom en go promenad med nallis.
har så konstigt ont i magen, liksom krampar och håller på så det blir nog lugnt resten av dagen också om jag inte orkar in en sväng till gymmet. ska montera ihop min rockring som fick följa med hem igår också! spännande..
nu kom morfar. puss och kraaam

rubrik

kom precis hem från gymmet så ska snart hoppa in i duschen och sedan käka lite wok som min snälla mamma står och lagar. senare kanske morfar kommer på besök och så ska jag och mamma ta oss en sväng till torp och kolla träningskläder. tänkte kolla på en sån där rockring med tyngder i, va grym på det när jag var liten och det ska ju vara bra träning så detta måste kollas upp.
hörs senare! puss och kram


110124



godkväll allesammans. ska snart krypa ner under täcket och kolla lite på tv, har så jäkla ont i magen så ska försöka somna innan 12 för en gång skull..
imorgon blir det träning och sedan på kvällen ska jag förmodligen träffa joakim. ska försöka svara på några fler frågor imorogn också. puss och godnatt

when you're not looking


varför är det så att man alltid hittar allt när man inte letar, och dessutom inte har några pengar...
hmm här har vi alla fall grymma klackar, just dessa kommer från topshop om jag inte har fel, jätte söt jumsuit från asos, ugglehalsband topshop, härlig tröja från nastygal, skinn byxor bikbok, plånbok marc by marc jacobs och en skjorta från topshop.
är det någon som känner för att överraska skulle det uppskattas. puss och kram på er


svaren del 1.

Hej! ville bara säga att du har så fantastiskt fint, välvårdat hår jämt fast det är långt :) så jag undrar.. skulle du kunna ta en bild (eller bara skriva ett litet inlägg) vad du använder för shampoo, balsam, hårinpackning, och om du tar i något efter du tvättat de? vore jättetacksam! puss
Svar: hej! Tack så mycket :) kolla inlägget haircare om du har missat det. Puss

Anonym: Jag har några frågor! :)
1. Vad använder du för hårprodukter just nu? (shampoo,balsam, hårinpacking, efteråt)2
2. Använder du alltid något dyrt (typ sp) märke eller har du ngt lite billigare till "vardags" ?
3. Vad har du för mjukiskläder oftast? har du några svarta adidas med vita ränder på sidorna?
4. har du kvar alla dina converse?
Svar:  1. Kolla inlägget haircare
2. nej det gör jag absolut inte men det brukar inte hålla i längden,  ialla fall inte för mig men det är ju väldigt olika vad man har för hår :)
3. hmm oftast använder tråkiga gråa ADIDAS, jaa det har jag faktisikt.
4, yes alla förutom ett par vita som fick säga adjö.

Egzona:hur är ditt och joakims förhållande? är du fortfarande lika kär som i början? :) ser du någon framtid med honom? Kramis
svar: hehe jo det är bra, alla har väl sina upp och ned gångar. hihi vi får se :) kram kram

anonym: 1. vem av dig och joakim är mest "på" så att säga? :) 2. pratar ni varje dag, smsar och så?
3. hur blev ni tsm och var?
kramkram ps ni är söta tsm =) da
svar: 1. haha vem som är mest på.. lika mycket kanske? :)
2. det gör vi, vi har faktiskt pratat varje dag sedan första gången vi pratade =)
3. hmm det var väl ingen speciell händelse som gjorde att vi blev ihop tror jag.. vi hade pratat länge och träffats och sådär och så vet jag att jag och mina kompisar satt på thai och käkade lite så fick jag ett sms att det skulle vara våran dag i dag och så blev det så :)
Hehe tack så mycket:) kramis

Anonym: har du något jobb just nu eller går du bara i skolan? :) har du haft jobb ngn gång och isåfall var ngnstans? :)
Svar: just nu pluggar jag bara, väntar på praktik som troligen kommer att bli på ett dagis. Jag har haft lite extrajobb på länsförsäkringar i trollhättan och sådär men inget under längre tid. Börjar bli dags för det. :)

amina :Ska du ta studenten nu till sommaren ? :) hur ser dina betyg ut ? :) kramkram
svar: nej troligen kommer jag inte att göra det. svårt att säga eftersom att jag inte vet hur jag ska fortsätta framöver, finns många alternativ.  Dom ser bra ut :) kram kram

anonym: Vad funderar du på att göra efter skolan? åka ngnstans, läsa, jobba? vet du ungefär vad du vill bli i framtiden?? :)
svar: jag har länge sagt att jag vill läsa juridik och bli åklagare men det är svårt, finns för och nackdelar med allt. Antar att man hinner ändra sig hundra gånger. Men jag vill hjälpa folk som har det svårt av någon anledning. Har dock inte listat ut vad det skulle kunna vara än. Sen finns det ju andra yrken som också finns med på listan, inredningsarkitekt eller fotograf eller något hade varit grymt.
jag vet faktisikt inte vad jag ska göra direkt efter jag har läst klart, vet för det första inte ens när det blir. men kan hända att det blir någon resa, kanske jobba utomlands? ingen aning. vi får se :)

Anonym: Vart jobbar din kille ngnstans? bor han själv eller? =)
Svar: elevassistent/fritidspedagog. jaa han bor själv:) kram  

A: bråkar du o din kille mycket? litar du på honom osv :) ?
svar: ibland. vet att jag har sagt förr att jag har extremt svårt för att lita på folk. men kan man säga sådär, att jag borde göra det och jag vill göra det och vi är en bit på vägen? :) 

aleks: Hej :) lite nyfiken bara, har ni väldigt gott om pengar? för du jobbar ju inte (?) utan får bara studiebidrag så du måste ju får en hel del av dina föräldrar sen så reser ni ju en del, har båt osv.. :) hur mkt får du i månaden ungefär utöver studiebidraget ? vore kul om du svara pussis
Svar: hej! :) hehe hur ska man svara på detta utan att det låter dumt.. alltså, vi har väl så att vi klarar oss men absolut inte utan att jobba.  Som många andra, skillnaden är väl vad man väljer att lägga pengarna på.  
oj vad dumt detta låter men jag vet faktsikt inte. grejen är att nödvändigheter så som jacka, jeans, vanliga skor, hårvårdsproduker, mat  osv brukar jag få hjälp med men allt sånt där som jag egentligen inte behöver får jag stå för själv.
hoppas att det duger hehe. puss

anonym: Vad använder du för kropsprodukter just nu? duschtvål, peeling, bodylotion osv?? :)
svar: har en duschtvål från natusan, en sån baby mild care top to toe wash haha... bodylotion har jag en vanlig som finns på apoteket. kram :)

tinaa:hejsan :) bråkar du och dina föräldrar aldrig om ngt? isf va handlar de oftast om? gillar dom joakim? :D kram!
svar: hej! hehe jo det gör vi allt och det är olika vad det handlar om. ja det gör dom :) kraam

anonym: hur lång är du och hur mkt väger du? =)
svar: det var länge sen jag vägde och mtte mig men 1.72-73 och väger väl runt 60 skulle jag gissa på.

anonym: 5 snabba! :)
- chips eller godis??
- myskväll eller utekväll??
- blondin eller brunett??
- sprit eller vin??
- vindruvor eller melon??
Svar: kul!
- svååårt…haha beror helt på humöret
- samma där..
- brunett!
- vin
- vindruvor helt klart

Anonym: vilket är ditt allra bästa minne med Joakim? :P säger han ofta hur mkt han älskar dig osv? hihi kram
Svar:  hehe hmm finns många bra.. måste nog säga första gången vi gick på bio, andra gången vi träffades om jag inte minns fel.. kan inte förklara det mer än att det var helt magiskt :)
Sen minns jag när jag och några kompisar satt och åt så fick jag ett sms av honom där han skrev att han hade köpt en rosa tandborste till mig och en blå till honom (detta var ganska tidigt) tyckte att det var jätte gulligt : )
Men det är bara två av d första som jag kommer att tänka på men det finns som sagt många.
jaa det säger han många gånger varje dag :) Kraam

S: på bilderna från nyår hade du väldigt fin sminking och vet att du sagt vad du använder förr, men jag undrar verkligen vad du hade för läppstift o läppglans på de bilderna?? vad heter märkena och färgen på dem?? sååååå grymt tacksam för svar! puss o kram
svar:  taack :) jag hade ett ljusrosa läppstift från make up store och om det inte heter exit sheer så vet jag inte. Sist jag skrev det så sa någon att det inte hette så nämligen men kolla i alla fall. Hade en läppenna även den från makeup store i färgen  Sauvage (även där sa någon att den inte hette så men det kollade jag faktiskt upp inne på makeup store och så heter den) Sedan hade jag bara ett transparent läppglans från i.d. puss och kram

Anonym: Vad har du för märke och färg på läppstift och läppglans? (bilderna från nyår)
Svar: kolla svaret ovan.  kram

Anonym: Vad heter din foundationborste från Id? på ena sidan sidan står de ju id bare minerals ngnting men på andra sidan står de antingen "handy buki" eller "full flawless foundation brush" vad heter din? kram!
svar: min heter full flawless face :) kram kram

93a: Hej fina du! :) har du blivit riktigt sårad någon gång? har du något tips på hur man går vidare om man fortfarande verkligen tycker om killen men inte kan vara tsm med honom för sitt eget bästa? vad ska man tänka på för att inte deppa ihop helt o hållet? vore gulligt om du svara.. puss
svar: hejsan! Jaa det har jag blivit, även av vänner osv.
hmm men jag tror på att det är viktigt att ha sina nära och kära runt sig, försöka hålla sig sysselsatt även om det är svårt. För mig är det så i alla fall att om jag sitter hemma och inte gör någonting så är det så lätt att deppa ihop helt och hållet, eller att falla tillbaka. Men om jag är med mina kompisar eller om jag hittar på någonting roligt, något som jag tycker om att göra så känns allt genast mycket bättre.  Så mitt tips är nog det, att göra saker man tycker om och vara med människor som bryr sig om dig, låt dem påminna dig om vad som är viktigt och hur roligt du kan ha det.
 Nu vet inte jag hur det är men om den här killen får dig att må dåligt på något sätt, om det så bara är att ni bråkar mycket eller om det helt enkelt inte funkar så är det absolut inte värt det. Gör saker ochomge dig med människor som får dig att må bra.
jag är kanske inte rätta personen att svara på detta, hoppas att det var lite till hjälp. Puss och kram

sådär nu har jag svarat på några av era frågor, hoppas att ni är nöjda med svaren. resten får ni senare. puss


bikbok


dessa skönheter + ett par höga svarta jeans fick följa med mig hem från torp här om dagen. dock är det lite för stort  så jag har inte bestämt mig 100 för om det ska få stanna kvar. tröjan måste jag dock ha en storlek mindre på om den ska få stanna..

today is monday



hej! har ni haft en bra helg? jag har tagit det hur lugnt som helst, skulle ha åkt till ishallen men det kom saker ivägen så jag satsar på det en annan dag. 
det har dock varit kass uppdatering men några av svaren på era frågor kommer senare så hoppas att ni kan förlåta mig.  
väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan käka lite, skulle åkt in och tränat nu när kristin slutar men vi tar det ikväll istället. annars blir det nog lugnt i dag, borde kanske plugga lite.. vi hörs senare. puss

hair care



fått många frågor om vad jag använder till mitt hår så tänkte att jag gör ett snabbt inlägg om det.

jag varierar mig rätt mycket men dessa produkter använder jag nu och jag tycker att dem är rikrigt bra.
shampoo och balsam wella system professional, SP.
inpackning Paul Mitchell Awapuhi. (ungefär en gång i veckan) efter jag jag har shamponerat håret handukstorkar jag lite snabbt och lägger i inpackningen som jag låter verka i c 5 minuter. efter det sköljer jag och lägger i balsam.
spray balsam vision haircare.
värmeskydd från LANZA 
när håret sedan är torrt avslutar jag med lite silikondroppar från matrix.

är det någor mer ni undrar är det bara att fråga. puss

yours to keep

hej! har precis ställt in alla mat i kylskåpet och ska snart sätta mig när och läsa klick, ta det lugnt i några minuter.
varit full rulle hela dagen, först möte med skolan sedan veterinären och till sist har jag och mamma bränt av några timmar på torp. fick med mig några godbitar hem, dock vet jag inte om jag ska behålla allt och om jag ska det måste jag byta storlekar så jag visar er vid ett senare tillfälle.

ikväll blir det mys med joakim, köpt räkor och vitlöksbröd och massa gottigt som vi ska mumsa på.
nu väntar soffan och klick! puss och kram


110120


godkväll. joakim kommer ut ur duschen vilken sekund som helst och då blir det kvällsmat och sedan är det min tur att hoppa in i duschen. ska försöka lägga mig tidigt eftersom att jag ska på möte med skolan i morgon och veterinären med nallebus, sedan torp (hann inte med det idag) och så ska jag ta mig till gymmet också.
men vi hörs imorogn, då ska jag försöka börja med frågorna också. hoppas ni har haft en bra dag. puss

torsdag

hejhej! sitter och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi käka och sedan ta en snabbis till torp. håller på att dö av hunger så vet dessvärre inte om jag kan vänta..
intresse klubben.. nej men jag tänkte bara säga hej, ni kan väl hojta till om ni känner er nöjda med frågorna och jag inte redan har svarat. hörs sen. puss



like mother, like daughter



heej! jätte kul att se att ni frågar så mycket, ska försöka svara så fort jag kan..
bara legat och slöat i soffan med nalle idag, ingen av oss mår speciellt bra. nalle fick medicin för sitt öga och krage i går och jag är skit konstig i magen. men efter en go promenad mår vi båda lite bättre.
ikväll blir det träning men innan det hade jag och mamma tänkte åka till torp, jag skulle nämligen behöva ett träningslinne.
ha en fortsatt bra dag allihopa. puss

question time



kolla gärna kategorin frågor&svar så kan ni se vad jag redan har svarat på. puss

tattoo

hej! sitter här och kollar på tatueringar.. har tänkt göra en länge men vill vara helt säker först. funderar på sidan av underarmen eller vad man ska säga, nacken eller sidan av ryggen. lutar åt armen men texten som jag känner mest för skulle inte få plats.. hmm, har mina funderingar... vad tycker ni?


Ikväll kör vi frågestund! sounds good?


layers



hej! ska alldeles strax ta en promenad ensam i det härliga vädret, nalle är nämligen hos veterinären, stackarn har fått ett otäckt sår i ögat...
men innan jag gör det borde jag väl kanske äta något. sedan blir det träning om min förkylning tillåter det. vi hörs. puss

some new

´

hann inte med så speciellt mycket shopping med tanke på att vi var ute hela nätterna plus att det var rätt dåligt utbud, mest massa rea kvar.. men detta plus lite till fick ändå följa med mig hem.


datafodral från marc by marc jacobs
söt klänning h&m
rouge i färgen sugarpink från make up store
snygg sminkväska make up store
ring gina tricot
klänning från h&m
bollmössa NK

vårkänsla

även om det kanske är ett tag kvar så fick sån underbar vårkänsla när jag var ute och gick med nalle, det luktade sådär grillad korv och solen kändes varm mot kinderna samtidigt som det fortfarande bet av kyla, kunde till och med skymta lite grönt.. 
lite små ledsen är jag eftersom att det inte har blivit någon pulka åkning för min del (än?) men jag tar igen det i helgen för då blir det ishallen med tjejerna. nu vill jag ha vår! puss


IPHONE 4



tjena! haft en hel galet grym helg i stockholm, kom hem i söndags kväll men har dock legat hel utslagen fram till i dag. men nu är jag på g igen. ska snart ut med nalle innan tänkte jag bara berätta att denna godingen har landat hemma hos mig, fråga mig inte hur jag ska klara av den men antar att man lär sig?
ska visa er lite av shoppingen senare tänkte jag. puss och kram!

GIVE ME

heej! kikade runt lite på internet och fastnade lite extra för bla dessa skönheter. ursnygg klänning med djup uringning i ryggen från topshop, örhängen från gina tricot, klackar från topshop, tröja gina, ring h&m, och och läckra underkläder från topshop. kanske till min födelsedag... om man vill vara ute i tid..

nu blir det packning, sedan torp och senare s core och rpm! puss snyggingar

the big city



sitter och funderar på vad jag ska packa med mig till stockholm, ska nämligen dit med nicole på fredag. det kommer bli grymt! jag får väl gå och ta mig en titt i garderoben. sedan blir det snabb dusch och efter det mys med min älskling! vi hörs imorgon, godnatt. puss

ps, ny design är på g! ds.

2011

heej!! jaa förlåt, jag lever har bara haft mycket det sista. förlåt mig, ni vet hur det är, det är mycket upp och ner.
hade i alla fall en grym nyår. jag och joakim fixade lite mat och så här innan vi tog en taxi till dom andra som hade hyrt en stuga ungefär vid blomsterlandet. det blev en grym kväll trots vissa små missöden.
nä nu ska jag och mamma äta lussebulle. puss och kram på er