120113



hej! nu var det ett tag sen igen.. egentligen mest varit med mina kompisar det senaste, försökt att inte tänka på så mycket annat förutom lite träning fram tills att jag lyckades dra på mig något virus, så nu ligger jag här med feber och ont i halsen och öronen och gör absolut ingenting. känns bra. varit feberfri hela dagen så skulle gått ut och käkat med tjejerna ikväll men så kom det tillbakal, jippie.. hoppas det är borta imorogn, orkar inte ligga hemma en dag till..

hoppas allt är bra med er och att ni fortfarande kikar in lite då och då! min uppdatering ska bli bättre, vore roligt om ni kunde komma med önskemål vad ni vill läsa om osv.. ge mig lite inspiration! i mitt huvud står det still just nu. godnatt, puss och kram

titanium

ligger i sängen och tycker synd om mig själv, dricker cola med ont i magen och full av en jävla massa hormoner, så skickar jossa denna låten till mig. jag gråter ännu. kan inte göra annat än att skratta åt mig själv, måste se så fruktansvärt sorligt ut haha. åhh herregud jag behöver en kram.

nu måste jag försöka somna, upp tidigt och träna imorgon. godnatt, puss

new years eve



hej! hade ni en bra nyårsafton allihopa? min kväll började först med middag hemma hos stina och maja, där bjöds det på bästa sällskapet, massa mat och alkohol.
runt 10 tiden fortsatte vi mot harrys och dansade ända in på små timmarna. det ska tilläggat att jag hade ett par mördar klackar på mig så idag kan jag knappt röra fötterna. men vill man vara fin..
nu ska jag hämta mig något mumsigt och kolla på film, ta hand om mitt bakis huvud. inte bara jag som har ont i huvudet idag kan jag tänka mig? haha. puss och kram