101210



hej! orkar knappt trycka på tangenterna, känner mig helt död. gått och blivit hur förkyld som helst så här lagom till helgen och allt. nej nu ska jag dra täcket över huvudet och bli frisk! ska ju på 18 års kalas för erica ikväll.

jag ska svara på era frågor måste bara ta reda på dem själv först, men innan jag gör någonting ska jag sovaaa.. puss och kram


FINALLY!









concealer, summer bisque, från i.d samt en concealer bortste
fondation från i.d, medium tan.
fixering mineral veil, id.
solpuder från YSL (har även ett från isadora som jag brukar bära runt på)
vattenfast mascara från maxfactor, eyeliner från isadora dark brown, och en ögonfransböjare vilket är ett måste för mig!
grymma ögonskuggor från mac, från vänster, ricepaper frost, woodwinked veluxe pearl, embark matte.
läppstift, Sheer, och läppenna, Sauvage, från make up store. 
har ett läppstift från mac i färgen myth och så har jag även tusentals läppglans.

hoppas detta svarar på många av era frågor! såg att texten hamnade helt konstigt men det duger. nu ska jag mysa med min pojkvän. godnatt allihopa. puss.

101208

heej! vad har ni haft för er i dag? själv kom jag hem från stan vid ungefär halv 1 och sen dess har jag mest tagit det lugnt, suttit och fixat med lite bilder och sådär. ska visa er alla bilderna som togs senare men jag tänkte mest säga hej, för nu är tanken att jag ska gå och ta kort på allt smink! jippie..
hoppas ni har haft en bra dag! här kommer ett smakprov så länge. puss och kram
 


ps, vad har hänt med era kommentarer? :/


tisdag



tjena! hur är det? här är det kallt som aset och jag låter som en kråka som hostar om vart annat..  ska göra klart det sista på ett prov nu sedan om jag kanske åker till gymmet och tränar super lugnt? vågar man det tro? ska ta lite mer bilder för malin och 4 her imorogn så då måste jag vara frisk och kry som en lärka! men jag skulle verkligen behöva röra på mig lite, och en solning hade suttit fint. sedan ska jag ju hämta min kamera också.. hmm..

men nu får jag sätta fart. klockan är redan halv två, vart tog dagen vägen egentligen?
puss och kraam

wishlist


kunde inte sova så har legat och fixat ihop ännu en önskelista. frågan är om jag kan vänta med korsörhänget, det rikrigt kliar i fingrarna på mig...

här har vi i alla fall: snygga klackar (just dessa kommer ifrån topshop) korsörhänge cocoo, armband och ring från ewezi, underbar kofta från topshop (kan jag vänta?), ring från ewezi. och sist men absolut inte minst en balenciaga väska som jag länge drömt om..

nu är det bedtime.. puss och kram sötisar


no one ever said it would be this hard



hej! ligger i sängen med nalle och myser, borde egentligen plugga eftersom att jag har prov imorgon men jag orkar bara inte..
blev varken torp eller gymmet för min del i dag, haft ont i halsen och bara lyckats få i mig lite julskinka så har mest legat död i soffan. ingen bra dag med andra ord.
ska försöka lägga mig i tid så hörs vi inte mer i dag gör vi det imorgon. godnatt, puss och kram

take me away



ärlig talat, hur fantastiskt ser inte detta ut? jag älskar vintern och julen och allt men visst hade det varit underbart att få komma iväg lite.. håller tummarna för att det blir en resa i februari.
nu ska jag och nalle bege oss ut i vinterkylan igen. önska mig lycka till. kramis

ps, försökte ta kort med mobilen men det blev hur kasst som helst så ni får tyvärr vänta lite till. tycker det är så tråkigt utan bilder. ds.


congrats

hej! haft en bra helg? själv har jag spenderat hela helgen hemma hos joakim förutom en snabbis då jag var hemma och packade in paket, han fyllde nämligen 24 igår. det blev en super duper mysig dag med massor med paket och kakor.
(dessvärre glömde jag kameran hemma hos honom...)

idag blir det kanske torp och borde även ta en tur till gymmet, kan verkligen behövas!
ha en fortsatt bra måndag. kramis


grattis igen love


watchclaw



hej! kom precis hem från göteborg och ska väldigt snart åka in till stan igen. ska försöka hinna ta kort på lite av mina grejer sedan men har väldigt mycket plugg som ska göras till imorogn så inte säker att jag hinner, men isf tar vi det då. ha en bra kväll så hörs vi! puss

I've been good this year



tänkte visa er en del av min min önskelista, den är egentligen betydligt längre än denna men detta är en början.
skor från scorett, korsörhänge från cocoo, iphone 4 of, nalle bebis, mysig tröja från weekday (dock vill jag nog helst ha den svarta), ännu en mysig tröja från topshop, örhängen topshop, snyggt halsbad guldfynd by Kenza och till sist ett svart smycketsträd.


101202




hej! mötet med min lärare blev inställt i dag så istället ska jag åka iväg till göteborg med pappa en snabbis. ska alldeles strax åka men jag vill bara säga hej först. ha en fortsatt bra dag allihopa! puss och kram

you should lay here next to me



precis krypit ner under täcket och gissa om det är kallt.. saknar min joakim brevid mig.. ska försöka sova alldeles strax men ville bara säga godnatt först.

imorogn blir det råplugg fram till 12.30 för då ska jag in till biblioteket och träffa min lärare. efter det ska jag föröka hinna till torp och kika lite sedan någon gång efter klockan 18 ska jag in till 4 her och ta lite kort. sedan kan det hända att det blir lipz med matilda men vi får se på det. skulle behöva träna också men vet inte riktigt hur jag ska få in det, inte tränat på hela veckan så det kan behövas. det är en del som ska göras imorogn men något inlägg ska jag försöka få till.
nu slocknar jag snart. godnatt puss


cleaning products

hejsan. mamma och pappa har varit inne i stan och jobbat hela kvällen och snälla som dom är svängde dom förbi stina och maja och tog med min kamera hem. tänkte gå och lägga mig ganska snart så orkar inte ta kort på allt men hann knäppa en snabb bild på mina rengörningsprodukter så börjar med dem. hoppas det funkar.

till att börja med så tvättar jag ansiktet med en ansiktrengöring från Lancome, efter det tvättar jag ögonen med en ögonremover från Chanel och sedan använder jag ansiktsvatten från Biotherm, till sist återfuktar jag ansiktet med en fuktkräm även den från Biotherm.


101201




kul att se att ni inte helt har glömt av mig!
skulle precis resa mig upp och hämta kameran och ta kort på allt smink osv men så kom jag på att den ligger hemma hos stina och maja.. så tyvärr så blir det nog inte något sånt inlägg ikväll. satsar på det så fort jag får tillbaka kameran istället!


funderar på att ta mig en sväng till torp och se om jag kan hitta lite julklappar, eller ska jag kanske åka in till gymmet istället? eller varför inte sitta hemma och tröstshoppa lite på internet? skulle nämligen åkt till göteborg idag men pappa ändrade sig i sista sekund. men när maja sen sa att hon kunde följa med mig tändes hoppet för ett ögonblick, dock släcktes det lika snabbt när mamma och pappa inte lät mig ta bilen pga av all snö. cp snö. ärligt talat vi är typ insöade. nu ska jag inte klaga för jag är övelycklig över att vi har snö och jag älskar snö men det går ju inte att sticka under stolen med att man saknar värmen och solen en smula nu..

one more try

hej allihopa! det var inte igår. tänkte göra ett till försök att komma igång nu..
nu undrar ni säkert vad jag har haft för mig det sista. ledsen att behöva göra er besvikna men egentligen ingenting utöver det vanliga. förutom att mamma har brytit benet och jag har hjälpt henne lite extra och att ellen har fyllt ett plus att vi har bokat studentresa så har allt varit i princip som vanligt. haft grymma utgångar med tjejerna, myst med joakim, tränat, försökt pluggat så mycket som möjligt, tagit några trevliga tripper till gbg och shoppat, börjat lite smått med julhandligen osv.. 
vi hörs senare, thats a promise!

mys i hamburgsund

göteborg med stina maja och penny


ellen 1 år