glad påsk

hej! förlåt för min dåliga uppdatering några dagar nu men det har varit alldeles för bra väder för att sitta vid datan! har ni haft en bra påsk? det har jag! varit ute i solen och haft det gott större delen av tiden. i fredags träffade jag matilda och tog det lugnt och i lördags mötte vi upp lite kompisar och grillade korv och drack lite gott, sedan drog vi vidare till robin och festade hela natten. söndagen spenderade vi hemma hos tobias och hade det super duper trevligt och som avslutning på lovet blev det filmkväll hemma hos jon.

näe nu väntar sängen! puss på er.
ps, ber om ursäkt för bildernas kvalitet, försökt rädda dem så gott jag kan. fick låna några av matilda med som tur är!



transparent efterlyses



jag har sprungit runt överallt och letat efter en svart och en vit transparent skjorta, eller transparent överhuvudtaget (behöver inte vara just skjorta), men utan framgång.. så nu undrar jag om ni vet något ställe det finns på? måste väl finnas någonstan, eller? blir galen.. ut i solen med er! nu sticker jag till sportlife. puss

ps, vet att ni har lov och är ute och lever loppan men vad har hänt med era kommentarer?

mys

hej alla vakna! ligger i sängen med nallebus bredvid mig och lyssnar på musik, tror inte att det finns något som är underbarare än när han kryper tätt intill.. myspys.
imorogn blir det träning och sedan hade jag tänkt att sätta mig och sola lite för det behövs. lovat matilda att följa med och kolla balklänning också. 
herregud va klockan är mycket! nu måste jag verkligen försöka somna så jag orkar upp imorogn. hoppas ni har haft en bra dag! kram, godnatt


bästis

nytt



söt blus från gina tricot, ljusa jeans från gina och svarta från cheap monday, tröja från monki, kort tröja h&m, kjol från h&m och en mascara från dior. köpte även en jätte söt klänning men den lyckades jag inte alls få lika söt på bild och en vit bh.

nu ska jag ut i solen en stund sedan kommer mina syskon hit och firar mig. puss och kram

birthday



hej! det har varit kass uppdatering några dagar nu men idag det är ju faktisikt min födelsedag så jag har haft fullt upp! :) vaknade imorse av att mamma och nalle kom in och sjöng för mig och så fick jag lite paket, pappa var på jobbet så han sjöng sedan. efter det åkte jag in till gymmet och tränade sedan var det raka vägen in i duschen och sen vidare till göteborg så hann knappt ta på mig kläder, där spenderade jag iaf hela dagen tillsammans med mamma och pappa.
visar er imorogn vad jag köpte för nu stupar jag snart, godnatt allihopa. puss 


110414



hej allihopa! hoppas ni har haft en bra dag ute i solen. jag skulle gentligen gått till skolan i dag men mådde inte hundra i morse så hoppade över det. när jag sedan började känna mig bättre på eftermiddagen åkte jag in till gymmet, sedan när jag kom hem satte jag mig ute i en solstol på altanen. helt underbart väder!
mamma och pappa kom hem med räkor förut så det har jag suttit och mumsat på ikväll, nu tänkte jag bädda rent i sängen och sen sätta på en bra film att somna till. godnatt puss

five days

nu är det bara några dagar kvar tills jag fyller så tänkte att jag slänger upp en liten sista minuten önskelista. den 18 april smäller det! vart tog tiden vägen egentligen? känns som jag nyss fyllde 16.  men men.. skorna är skrämmande lika dem på nelly eller hur? sen har vi en snygg enkel klänning från bikok och under den en snygg kort topp även den från bikbok. smycken i alla former behövs alltid. väska från balenciaga, iphone 4 skal från marc by marc jacobs, och till sist en liten nallekrull bebis och en tårta så klart! pusss

godmorgon !


hej! fick lite tid över här på morgonkvisten så tänkte säga hej innan jag sticker iväg och hämtar elin (som har försovit sig). efter skolan blir det träning och sedan vet jag inte rikrigt vad som händer, mamma och pappa har lämnt mig och nalle ensamma här hemma tills imorogn så något mys lär det blir.
ha en bra dag ! puss och kram

söndag



hallå där! har ni haft en bra dag? själv har jag bara legat och vilat sen jag kom hem, gick upp för att äta förut och fick i mig lite skinka men annars har jag bara legat i soffan med nallis.. skulle åkt in till stan igen för att träffa matilda och erica men verkar inte bli något med det så får se om jag kanske tar mig en sväng till gymmet istället. behöver komma ut lite iaf. 
någon som känner för att hitta på något? så en pling vet ja !
 puss och kram

the party ain't jumpin' like it used to

hejsan! ska snart ta mig något att äta för det har jag inte gjort än. är liksom helt bedövad i hela kroppen. varit det några dagar nu, känner inte igen mig själv.. kan vara att det är mycket upp och ner nu..
åkte iaf in till stan väldigt spontant igår och mötte upp lite kompisar och drack lite. var inte rikrigt på g så jag ber om ursäkt för att jag inte var på rikrigt samma nivå som ni andra. samma idag, varit som i en dimma. men jag tar igen det en annan gång!  
nu blir det käk. hoppas ni är bakis som bare den! puss


GRILL



hej igen! hoppas ni sitter ute i solen och gottar er. jag gick ut och satte mig med åsa efter jag hade ätit förut och solen verkligen hettade mot huden. helt underbart. fick till och med sträck efter mitt linne.. vi fick sånna härliga sommarkänslor så vi bestämde oss för att sätta på grillen och mums va det var gott!
nu ska slänga på mig träningskläderna och åka in och träna lite. vi hörs. puss och kram


trevlig fredag

hej! jag hade bestämt mig för att sitta hemma igår men ändå blev det utgång. åkte hem till stina och maja vid 8 tiden och sedan vidare till harrys och dansade hela natten så nu värker mina fötter. sedan avslutade vi kvällen på pingvin med lite fyllekäk. hade ni en trevlig fredagskväll?

trots utgången igår så känner jag mig pigg i dag, vaknade vid 9 redan och var pigg som en mört. sedan har jag iofs bara legat och snozat i sängen fram till nu.
men men nu ska jag gå och göra mig lite mat sedan sätta mig ute i solen lite tänkte jag. ska försöka ta mig till gymmet också men vet inte om min träningsvärk tillåter mig att ens komma upp ur sängen...  puss på er!
 

first day of school



hejsan! det blåser verkligen storm ute, höll på att blåsa bort när jag gick in från bilen för en stund sedan och då överdriver jag inte, helt galet.. men men kom som sagt hem för en liten stund sen. åkte bort till sportlife en snabbis efter skolan, elin följde med som sällskap. första skoldagen, det gick jätte bra tycker jag. rikrigt skönt att få aktivera hjärnan igen.
nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan försöka få lite mat i magen. puss puss

ny design


godkväll allihopa. idag har det varit en hektisik dag, åkte in till vårdcentralen vid 10 tiden och sedan direkt in till gymmet. efter det var det raka vägen hem och snabbt in i duschen och sedan vidare till bäckefors till ortopeden där. vet inte om jag har berättat att jag har problem med knät ? men det har jag iaf och har haft det i några år nu. tack och lov var det inget allvarligt utan en sena som sitter fel vilket gör att det bildas brosk och konstigheter. enda jag kan göra åt det är att  tejpa knäskålen, använda skydd och lära mig att leva med det..

vad tycker ni om den nya designen förresten? var sugen på något ljus nu efter att ha haft den svarta så länge. hoppas verkligen att ni gillar den! :) 
nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorogn. hoppas ni har haft en bra dag! godnatt vänner. pussis

svaren

gjorde så att jag svarade på era frågor redan nu eftersom att det var en del, hoppas att jag fått med allt och det var okej för er. är det något ni undrar är det bara att fråga som ni vet så svarar jag så gott jag kan.

anonym:Jag har några frågor om ditt hår:
1. Hur ofta går du till frissan och lägger i slingor? För man ser ju att du har lite mörk utväxt så borde ju bli rätt ofta(?)
2. Vad kostar det varje gång ungefär?
3. Vilken frisör går du oftast till?
svar: 1. hmm 2 månader ungefär, lite mer ibland.
2. dryga 1000 lappen.
3. klipper mig på city spa hos min kusin marielle.

anonym:Älskar ditt hår! Har du något leave-in balsam eller värmeskydd du lägger i efter du tvättat det isåfall vilka sådana produkter använder du just nu? kramkram!
svar:hihi tack! har ett balsam från vision haircare och ett värmeskydd från lanza, kolla in kategorin frågor&svar så står allt en bit ner :) kraam

anonym: Vart har du köpt din miumiu väska och vad kostade den? finns den modellen kvar tror du? :)
svar: hur mycket jag än önskar att det är äkta så är den ju inte det, köpte den i turkiet förra året och den kostade ungefär 2000 svenska kr tror jag så det räckte allt till. dem gör ska "äkta kopior" på vissa ställen och denna var precis som den äkta så därför kostade den lite mer. ja men det borde den finnas tycker jag. :)

anonym:  1. vilken väska använder du mest just nu? :)
2. vad ska du satsa på för jacka i vår/sommar? köpt ngn ny?
3. har du börjat använda converse ännu? vad tycker du om röda? :)
kraam
svar: 1.jag använder mest min miumiu och min jimmy choo (som desvärre är sönder nu, ska lämna in den hos skomakaren och hoppas på att han kan laga den) och så använder jag en gammal från gina tricot. väntar på att vi ska ut och resa på att köpa en ny för det behövs!
2.jag har min skinnjacka även denna vår/sommaren, är sugen på en ny men tycker den fortfarande är lika snygg och det finns saker jag behöver före, sedan har jag mina jeansjackor och så har jag köpt en militärgrön jacka från h&m. :)
3.nej jag har inte börjat använda mina än, väntar lite lite till. så blött och äckligt ute nu. jag tycker det är snyggt med röda ! =)

anonym: Vilket shampoo och balsam och hårinpackning använder du just nu? :) nåt nytt tips kanske ?
svar: jag använder fortfarande shampoo och balsam från wella system professional, SP.även samma inpackning från Paul Mitchell Awapuhi (den är grym!) kolla ategorin frågor&svar så finns det bilder på allt.  kram

anonym: Vad brukar du ha på läpparna till vardags? märke/nr :)
Vad brukar du ha på läpparna till fest? märke/nr :)
svar: till vardags brukar det bara bli försvarets hudsalva, ibland även ett läppstift från mac i färgen myth eller läppstift från make up store, Sheer.
till fest blir det samma läppstift eller läppglans från Clarins, instant light natural lip protector 02, eller läppglans med plump effekt från too face.

anonym: har du och joakim gjort slut eller nåt? hörde att ni inte ses lika ofta nu förtiden :p
svar: nej vi har inte gjort slut :)

anonym: Hej! jag har länge letat efter ett ljust rosa läppglans utan glitter i.. har du något bra tips kanske ? :)
svar: jag har ett ljusrosa från make up store som inte är glittrigt (inte vad jag vet iaf) kolla kategorin frågor&svar så finns det bild. :)

anonym:Vad ska du hitta på i helgen då ? :)
svar: hörde något om utgång men jag får se på det, blev ju rätt hårt denna helgen.. annars bara ta det lugnt :)

A: Om du skulle vara otrogen mot din kille skulle du beräta det då? Har du ngn gång varit det eller varit nära? ;D kram!
svar: vilken fråga. är man otrogen så är det något som inte är rätt i ens förhållande så förr eller senare hade man blivit tvungen. kram

anonym: 1. ska du och joakim åka någonstans i sommar eller så?
2. vad är det bästa till kille sagt till dig? :)
svar: 1. ja vi har pratat om det i alla fall.
2. .. "jag älskar dig" och att jag är fin och sånt =)

anonym: har du något tips på ett bra leave-in till håret när man tvättat det som inte gör håret fett eller stelt? vore jättetacksam för svar! :)
svar: jag använder ett från  vision haircare som jag tycker är rikrigt bra :)

anonym: Har du beställt eller har du tänt att beställa någon bikini från h&m? isåfall vilken? :)
svar: hade tänkt att beställa en men såg att den är slut nu så vi får se. sugen på en svart trkants bikini i år faktsikt. eller trekants bikinis överhuvudtaget :)

anonym: vad ska du satsa på för bikini till sommaren? har du redan köpt isåfall hur ser den ut? :)
svar: jag är faktisikt sugen på en helt vanlig svart trekants bikini, sen har jag förälskat mig i en på h&m, eller några stycken faktsikts dock har jag sett att det är många som har gjort det så får se på det.. men än jag har inte köpt någon :)

anonym: vad ska du ha för jacka i vår/sommar? tips på någon snygg? =)kram på dig!
svar: jag använder min skinnjacka flitigt även denna säsongen, sen har jag mina jeansjackor och så har jag köpt en militärgrön jacka på h&m, en sådan som finns i massa färger för 399 eller något sånt ni vet. kramis
 
anonym:1. vad använder du för värmeskydd?
2. tips på en rikitght bra hårinpackning?
svar: 1. jag har ett värmeskydd från lanza
2. jag använder en inpackning från Paul Mitchell Awapuhi och den är rikrigt grym ! den kostar en del men man tar så väldigt lite och använder den bara en gång i veckan plus attd en är rikrigt bra så tycker absolut den är värd pengarna :)

anonym:Vad heter mascaran du använder mest just nu och vilken färg? =)
svar: har en svart vattenfast mascara från maxfactor =)

anonym: har du några ljusblå stuprörs jeans? :) isf vart har du köpt dem? det är ju assnyggt på sommaren!
svar: det beror på vad du menar med ljusblå. inga superljusa men dem är fortfarande ljusa. köpte ett par inne på pondus förra sommaren och så har jag några från året innan och så. kram

anonym:  använder du fortfarande smashbox primern ? :)
svar: ja det gör jag, förstår inte hur jag någonsin har kunnat vara utan den :)

anonym: Vad heter din ansiktsrengöring du har just nu? =)är ute efter en som inte torkar ut huden..
svar: jag har en från Lancome som jag har haft länge, och jag tycker den är bra. fast man får ju så klart inte glömma att smörja sig efter :)

anonym: skulle du kunna tänka dig att sälja din ljusa jeansjacka från gina tricor för 500 kr? (A) :D
svar: haha oj.. hmm jaa det kanske, är du sugen? ;)
 
anonym:anänder du bara converse skor på våren? vilka färger har du? några nya på g kanske? :)
svar: jag har inte köpt några nya sen förra året, men har vita både låga och höga sen har jag ett par svarta låga ett par blåa med fast dem har mamma tagit över. skulle vilja ha ett par vinröda och ett par höga svarta! :) kram

anonym:slänger du saker och kläder du inte använder ? :)
svar: nej det gör jag inte, tänkte rensa här någon dag och försöka sälja lite :) kan lägga upp här isf om ni är intresserade!
 
anonym: har du något nytt tips på smink eller produkter?
svar: jag använder samma smink och produkter som jag har gjort ett tag :) allt finns i kategorin frågor&svar. kram

Ida: Hur många besökare har du ungefär varje dag? :)
svar: hmm inte så många, runt 80-100 ungefär. det är väldigt upp och ner vilket jag förstår eftersom att min uppdatering är lite sådär.  kram
 
anonym: tappade inte du bort din systemkamera på rhodos? :) hur mkt kosta denhär nya lilla då och hur fick du pengar tiill den? :) puss
savr: nej tack och lov så tog jag inte med min systemkamera dit, fick låna med mamma och pappas och det var den som försvann (a). den kostade 3000 och jag köpte den för mian egna pengar :) puss och kram

anonym: Vad har du för färg/tapeter på din väggar i ditt rum? :)
svar: jag har vitt på en vägg, svart på två andra och så har jag en fondvägg som är i vitt svart och rosa/rött. fast ska snart tapetsera om :)

anonym: brukar din kille gå ut utan dig o tvärtom? :)
svar: det är mest jag som går ut själv så, han har nog knappt varit ute själv sedan vi träffades. kram

anonym: vad önskar du dig när du fyller år? :)
svar: oj mycket.. hehe nej men mest önskar jag mig personlig träning, har en tjej nu som jag tränar med men det är inte gratis och har bara några gånger kvar så det önskar jag mig. sen så klart en till liten pudel och penagr och sådär, kläder och så, det vanliga.. :)

anonym: vad har du för bh storlek? för du sa en gng 70c har jag för mig men det finns sällan mer än 70b(?).
savr: jag har 70 c, finns sällan i den storleken men ibland så. kan gå med 75 också. sist köpte jag till och med 75 d men det känns som det måste varit feltryck eller något :p

anonym: vad brukar du "ha till" alltså tillbehör när du äter skaldjur? =)
svar: avokado, vitlöksbröd, creme fraiche och vitlökar (sällan allt på en gång) men det är bara till räkor, kräftor och sånt äter jag som det är. det skulle vara något bröd annars.  mums sugen jag blev nu! :)

anonym: vad köpte du senast på gina? :) lägg gärna upp lite bilder på dina senaste klädinköp i detta inlägget!=)
svar: en svart klänning :) finns bild på den lite längre ner.

anonym: 4 bästa låtarna du lyssnar på just nu ?! :)
svar: svååårt.. men.. give me everything - pitbull feat ne-yo afrojack & nayer, california king bed - rihanna, i just had sex - akon michael jackson, hmm.. more - usher redone jimmy joker remix. :)

anonym: vilket solpuder och rouge använder du just nu? Märke och färg/nr! kramrkam
svar: solpuder från YSL (vet inte vilken färg dock) och rouge i färgen sugarpink från make up store. kramis

anonym: vad gör du på dagarna? går du i skolan? isånafall, vilket program? tar du studenten i år? :)
svar: jag tränar en del (när jag inte är sjuk) sedan brukar jag försöka sysselsätta mig någolunda. ska börja gå på lektioner 3 gånger i veckan nu istället för att träffa min lärare en gång i veckan. jag går på studieverkstaden. man tar inte studenten på samma sätt där. kram

anonym: - Vad är det absolut viktigaste i förhållande tkr du? (3 saker)
- Vad är det absolut värsta? (3 saker)
svar: att man kan lita på varandra och att man har roligt ihop, att man mår bra tillsammans
menar du vad det är det värsta med att ha ett förhållande eller vad som skulle vara det värsta? det värsta skulle vara att man inte har dem tre sakerna ovan antar jag. och det värsta med att ha ett förhållande.. hmm det skulle väl vara isf att man inte är med kompisarna lika mycket som man var innan. kram

anonym: hejhej :) jag skulle vilja ha ett tips på någon riktigt bra ansiktskräm som verkligen återfuktar huden utan att göra den alltför fet.. har du ngt tips? :) kramkram!!
svar: jag använder en ansiktskräm från  Biotherm som jag tycker är bra. det är så klart olika vad man har för hud, men i det stora hela tycker jag att dem har bra produkter :) kram!

anonym: vilken var den senaste sminkprodukten du köpte? :)
svar: var inne på h&m häromdagen och skulle köpa en ny mascara (samma som jag har) men den fanns inte kvar längre så det fick bli en annan också en vattenfast från maxfactor, false lash effect full lashes, natural look.

anonym: du har ju ganska ofta vita/ljusa toppar o svarta..sen säger du att du oftast har svarta leggins eller jeanstights..o om du har en svart kofta har du vitt topp under då oftast? har nämligen också mycke vitt. men tycker du inte att det blir så vitt och svart jämt? har du något tips på hur man kan bryta av det lite? :D
svar: ja det blir en del svart och vitt osv. visst är det tråkigt ibland men med ett par snygga smycken och accessoarer så brukar det bli bra tycker jag. svart är enligt mig alltid snygg och även vitt, det passar till allt och man trivs i det så varför inte köra på det? sen har jag annat också så klart men mest är det åt det svarta hållet. haha låter svin tråkigt bara för det men jag tycker det är snyggt :) 
 
anonym:vad kostade jeansshortsen och den vita tröjn med ryggen högst upp? :) tror du dessa finns kvar?! kram
svar: båda kostade 249 har jag för mig. ja det är jag nästan säker på :) om inte tröjan finns kvar i vitt finns den säkert i andra färger.  kram

anonym: nämn 5 saker som du INTE gillar (typ mat,dricka,frukt, godis tex)
och 4 saker som du älskar (mat,dricka,frukt,godis tex)
svar: hmm 5 saker jag inte gillar.. ärtsoppa, gröt, blodpudding, sånna där äckliga ägg som man brukar få i påskäggen och bönor.
och så fem saker jag älskar.. skaldjur är det bästa som finns, cola cero, choklad, bananer när dom är som finast (lika äckliga kan dom vara när dom är sådär bruna och äckliga) och biopopcorn.

anonym: Hur seriöst ser du på ditt o joakims förhållande, funderar ni på att flytta ihop eller så? pratat om sånt? :) finaast ihop!! kramiiiis
svar: hehe tack så mycket. ja det är klart att man pratar och drömmer. vi får se ! kram kram :)

anonym: vilken storlek köpte du på jeansshortsen o tröjan längst upp i inlägget "nytt"??
svar: 28 på shortsen. stod med en s i kassan men gick och bytte till en m eftersom att den såg ut att kunna krympa en del (vilken den gjorde).

anonym: Hej! Vilket solpuder använder du mest? märke/nr
svar: har ett solpuder från YSL, vet dock inte vilken färg.. kram

anonym:1. Använder du fortfarande ljusblåa biotherm skin perfection eller har du någon annan nu isåfall vilken?
svar: jag har fortfarande en från biotherm, men bytte till den som är lite ljusgrön som är lite fetare. kommer antagaligen att byta tillbaka när det börjar bli varmare igen.

anonym: har du mkt kläder o skor`??:)
svar: kläder har jag en del, skor har jag inte alls så många som jag skulle vilja ha. kram


balenciaga


hej! har ni haft en bra dag?
varit en lugn kväll för mig, mest suttit i soffan och kollat på tv. va inne på skolan förut med elin och kollade på ett gemensamt schema för oss, så nu ska vi ha lektioner onsdag torsdag fredag framöver. slipper jag gå och träffa min lärare på biblioteket en gång i veckan och kan komma igång lite mer. ska bli skönt. sedan åkte vi till torp och käkade på subway och efter det satt vi och snackade skit ett bra tag. sedan har det som sagt bara varit lugnt, suttit och svarat på alla era frågor nu också så dom svaren får ni imorogn :)
nu väntar sängen. pusss och godnatt

nytt

hej! tänkte visa er lite av vad som fått följa med mig hem under dem senaste veckorna men fick totalt hjärnsläpp när jag skulle fota, här är i alla fall vad jag fick med mig sist..



tröja med snygg rygg bikbok
jeansshorts från veromoda
söt tröja i en kortare modell från jc
klänning gina tricot
pilotbrillor bikbok

är man sjuk så är man

muuums, finns det något godare än daim glass? inte just nu i alla fall. åt aldrig det förr, gillade det inte ens. men så träffade jag joakim och då var det kört.. :)
tyckte jag va värd lite glass ikväll eftersom att jag bara legat hemma och snörvlat hela dagen. tror man blir frisk av glass, känner mig redan piggare! kanske är det sockerkicken.. en sak är säker iaf, gott är det!

fått lite hjälp med en ny design av en snäll tjej som heter malin så hoppas på att jag kan få upp den till imorogn. spännande. nu tänkte jag bädda ner mig och sätta på någon film. sov gott allesammans. puss och kram  

nice shoes



dog lite när jag hittade dessa inne på nelly.  men med min vanliga tur så fanns det så klart bara storlek 40 och 41 kvar.. funnits där ett tag så ni kanske redan har hunnit kolla in dem men om inte och om någon av er tycker att dessa är snygga och dessutom har 40/41 så tycker jag absolut att ni ska kika in på nelly.com. dem blir era för endast 599 eller om det till och med var 499 (?) riksdaler. sen om det är någon där ute som har ett par i storlek 37 eller 36 och vill sälja till mig så hör av er ! pussis 

Nikon coolpix s1900

den här lilla sköna krabaten fick följa med mig hem häromdagen. en nikon coolpix s1900.
älskar min systemkamera men det går inte att sticka under stolen med att den är lite stor så det kan bli jobbigt att ta med den överallt, när man går ut och reser osv, så kände att jag kunde behöva en mindre modell.
köpte den inne på expert där det var bäst pris, 3000 kr gick den på + minneskort och försäkring.

FRÅGESTUND avslutad

hejsan! mitt internet har krånglat hela förmiddagen men nu verkar det som jag fått kläm på det..  i alla fall, ska snart bege mig ut i regnet tillsammans med nalle, men först tänkte jag bara starta upp en frågestund här. tänkte att den får hålla på till ungefär fredag så passa på om ni undrar något :)
kram på er



110403

nu ger jag upp ! suttit och försökt fixa en ny design hela dagen men det funkar ju inte.. lyckades få upp en header men sen tog det stopp.. kunde inte ens byta färg på länkarna liksom.. så nu undrar jag om det är någon vänlig själ som har lust att hjälpa mig eller som kan komma med tips? :) denna är ju inte helt ny så att säga. hade blivit super duper glad!

ser att ni vill ha en ny frågestund, det skulle vi kunna fixa men då får vi sätta en deadline på några dagar som någon skrev :) vi tar det någon gång i veckan! kramis

äntligen !

nu har min data äntligen kommit tillbaka, och vet ni vad det bästa av allt är, dem lyckades rädda allt! mindre kul är det att installera om allting men jag ska inte klaga. ni förstår inte lättnaden när jag fick reda på att allt var kvar. underbart!
 
men men hej på er! hur mår ni? jag är snooor förkyld och lite trött i huvudet, blev nämligen lite kalas igår. ingen utgång för min del, hade fått några drinkar för mycket så kände att det var lika bra att åka hem innan det blev ännu fler. skulle egentligen jobbat på mässa i dag men är som sagt väldigt förkyld så får sitta hemma istället.
nu ska jag ta och städa upp lite här. puss på er

'