22.20

nu är jag ännu mättare än va jag va sisst, marabou schweizernöt äär dangerous! jag bara äter och äter. lyckades få i mig fyra eller fem rader. ojoj, där va dagens träning. men livet ska väl levas, va är de för liv om man inte ska få njuta.
imorogn ska jag på möte i skolan klockan 8, ska bli skönt att förhoppningsvis få lite ordning på vardagen. efter de ska vi till trollhättan och köpa vagn till kristins bebis SOM SNART KOMMER! hihi jag längtar, de gör mig inget om den lille filuren kommer lite tidigare. ska handla så mycke fint!
sen har pappa lovat mig jobb. i trädgården.. men money always feels good och de behövs verkligen. måste ta och sätta mig och göra ett cv här någon dag. får be åsa om hjälp.


demin.

missselfridge.com aaaoouch


de va gott


nu behöver jag antagligen inte äta på en vecka framöver. herregud va mätt jag är. men jädrans va gott de va, hade de inte varit för att magen är fylld till max nu så hade jag gärna stoppat i mig lite mer.
förövrigt har jag konstaterat att de börjar bli kallt på riktigt nu, är frost på rutorna på morgonen. sitter här i mina tjocka mjukisbrallor, tjocktröja och strålkastar lampan på men ändå fryser jag. inatt får de bli extra filtar. 

put a ring on it


läget? jag är helt slut. de blev inte rikrigt saom planerat med träningen idag, pappa väckte mig inte. eller jo de gjorde han men jag kommer inte ihåg att han gjorde de, va antagligen väldigt väldigt trött. så jag åkte in och tränade själv vid 2 tiden. va där till 4 och sedan åkte jag och Kristin till torp och handlade mat. tacos ikväll.
sen när vi kom hem gick jag ut med nalle på en 20 minuters promenad, i ganska rask takt. och sedan bums in i duschen och nu sitter jag här. ska alldeles strax gå och hjälpa till med maten. tänkte bara berätta att jag lever. puss

snygga lårhöga


gött snygga lårhöga! it's topshop baby.
njaa men nu va de ju de att jag är pank och utan jobb, attans! annars skulle man ju kunna investera sig ett par. vet att jag skrev senast igår att de kanske inte riktigt skulle vara min grej. men jag vill iaf se hur de skulle se ut på, who knows, de kanske är nice på. dock tror jag att de krävs ett par jäkligt snygga ben för att bära upp dem. långa och smala. vet ju inte rikrigt om jag  uppfyller dem kraven, men som sagt jag vill pröva. måste klura ut hur man beställer därifrån också. va ju ingen av er som svarade på de.. men de är tur att man har en syster som är en rikrigt firre på sånt där.
fast jag tror som sagt inte att jag ska hoppas på för mycket, är de inte de ena så är de det andra. jag är ju ganska lång, och dessa ser ut att vara ganska så väldigt mycket höga. man vill ju inte bli längre än killarna liksom. vilket jag redan är om jag inte vandrar runt i platta skor och jag gillar ju klackar, känner sig mer ready for long nights då.  jaja man kan ju drömma, önsketankade funkar alltid. snygga är dem iaf! synd bara att man aldrig vinner på någon lott.

och med detta säger jag godnatt. sweet dreams.


visually appealing

jag har kommit in i en period där de bara är hur kul som helst att blogga. inspereras av allt! kul är de. men som med alla upp och nedgångar går de ju just ned igen. kul så länge de varar. skulle ju kunna bero på hösten och allt va den för med sig. bara älskar höstkläder, alla färger och halsdukar. like it. tycker de är så gosigt att ta på sig lite mer kläder nu efter sommaren. och det finns ju så mycket snyggt ialla affärer! hade tänkt att jaga me mamma och pappa till gbg någon dag. eller jaga och jaga, de va faktiskt pappas idé.  har ändrat lite "taktik" i skrivandet också, tycker de är skoj, hope you like it! även om ni kanske inte märker av så himla mycket av de.

när vi kom hem från IKEA förut gick jag raka vägen in och la mig i soffan, hann bara ta av mig skorna. men västen va på, mina extremt tighta jeanstights stannade kvar, trots de lyckades jag stensomna. och där låg jag fram till någon gång vid 7 tiden då jag gick och satte mig här och skrev en snabbis innan idol och allt annat som ska ses.
skulle ju ha tränat i dag också men de hann jag inte med tanke på att jag somnade och om jag ska vara rikrigt ärlig så orkade jag inte. är helt död, sticker sådär konstigt i ögonen och huvudet känns som om de ska spricka. fast bara på vissa ställen, hel konstigt är de. men efter gårdagens spinning gjorde de kanske inte så mycket att jag stannade hemma och åt choklad istället.
imorgon blir de andra bullar! ska åka in med pappa till gymmet vid 8! då jädrar ska vi träna, måste få igång honom nu så jag kan få skjuts in till gymmet, hehe..

hann inte fixa rummet idag heller men de tar vi morogn, mamma har lovat att hon ska hjälpa mig. så då är tanken att de ska bli lite mysigare i rummet.


__________


come to me.



 oj oj, den här kavajen skulle verkligen inte sitta fel. den finns här för er som känner för att klicka hem den. tyvärr har jag inte pengarna som behövs just nu..


090929




tröja - monki
pälsväst - lindex
jeanstights - gina tricot
stövlar - scorett, D for dasia 
armband - diddi, gina tricot
klocka - disel

ursäkta röran, de togs i all hast.
när äre idol! puss.


IKEA

Godkväll. idag har jag varit på IKEA. jag och Kristin åkte runt halv 10 imorse och gick lite för oss själva när vi kom fram. sedan mötte vi upp mamma och pappa ock käkade lite. köttbullar, potatis, sås och lingon blev det för min del. underbart. ännu goare än sist.
efter vi hade ätit fick jag världens flimmer framför ögonen och kände mig helt död, som tur va hade store sörran med sig alvedon som jag fick. när de hade börjat värka gick jag kristin och mamma vidare, pappa skulle på något möte. hittade en del saker till mitt rum faktist. tycker de är så kalt även om det är massa färger och grejer. köpte iaf en matta, gardiner och lakan. köpte även en tavla sist vi va där som jag inte har hängt upp ännu.


nytt från chicy





i höst tycker jag att de smyckade axlarna är super heta! älskar dem, tror jag kommer inskaffa något sånt inom en snar framtid, men absolut inte för mycket 80 tal. less is more som man säger. vet inte rikrigt om jag gillar de där med armpuffar eller vad de heter, njaa. men smyckade axlar är helt rätt enligt mig!


mini me

tja! idag gick jag upp vid halv 3, känn på den ni. men jag somnade inte försen runt fem och när jag vaknade hade jag så jädrans ont bakom ögonen (lite creepy) så jag va tvungen att blunda lite till.
när jag väl hade varit vaken en stund va de raka vägen in till gymmet för att möta upp stina och elin. riktigt hurtiga måste jag säga att vi va, först 20 minuter på den där gå grejen, sen en halvtimmas gym och efter de RPM! är helt sanslöst slut i bena nu. när jag kom hem va de raka vägen in i duschen och sedan blev det pannkakor, idol, hoolywood fruar och ncsi. så ganska go dag har de varit i dag. dock längtar jag efter att få göra mig iordning. haha, frågan är om jag ens kan sminka mig nu? känns som om de va en evighet sen. tycker de blir så svårt när man har varit ifrån de. men de sla nog lösa sig, brukar ju göra de.

imrogn är det IKEA som gäller, jag och kristin ska dit en sväng och kolla lite till deras hus. köpa lite bebis saker, typ skötbort och sånt tror jag hon pratade på också. jag däremot ska bara köpa värmeljus till mamma. 
så då ska jag få ta på mig riktiga kläder och festa till de med lite smink - längtar! 
en annan sak jag längtar efter är IKEAs köttbullar och potatis, brun sås och lingon, yummi! verkligen de bästa som finns, kan tänka mig att de blir dagens höjdpunkt, och jag kommer antagligen äta tills jag spricker. 
efter IKEA, som nog inte blir så långvarigt med tanke på att Kristin snart ska få en liten bebis och är stor som en luftbalong och då blir de ju lite jobbigt att gå runt på IKEA hela dagen. som annars har en stor förmåga att dra ut på tiden.  ialla fall, efter de blir de raka vägen till gymmet och efter de (om jag orkar) vidare till stallet.

Peace out!



overknee

overkneestövlar är ju så jäkla snyggt. dock tror jag inte att jag skulle använda de så överdrivet mycket och eftersom att dem kostar en del vet jag inte om jag känner för att lägga så mycket på ett par skor jag kanske inte skulle använda. tror också att jag skulle tröttna, men så säger jag nu. vem vet jag kanske stört förälskar mig i dem om ett tag. jag har ju trots allt aldrig prövat några så jag har ingen aning om hur de skulle se ut på.  dem på bilden ovan är från chicy, snygga men jag gillar däremot inte klacken. 


gårdagen

fick sällskap av min lilla kusin Lisa till stallet igår. jätte mysigt va de. tänkte slänga upp lite bilder på de snabbt.


sovit gott?

hej! sovit gott? de har jag gjort, riktigt gott. tyvärr har jag någon jobbig känsla i bröstet idag, not good.
men nu är det snart dags för mig att åka till stallet, men tror jag hoppar över ridningen idag eftersom att sadeln förstörde min undre del sist om man säger så..  men så är det.
efter jag har varit där, tror inte de blir så långvarigt i dag, ska jag och kristin antagligen hyra film. vi e sugna på casper, men den verkar tyvärr inte finnas någonstans. tråkigt..
sen va de en sak jag tänkte fråga er, guldkompassen. kommer det någon två eller? någon som vet? personligen så älskade jag ettan och de skulle va jäkligt tråkigt om de inte kom en uppföjlare.
nej nu ska jag slänga på mig kläder och hoppa in i bilen. Later!


090926

halloj. tänkte skriva något, men just nu är det för mycket som snurrar runt i mitt huvud. hittar ingen insperatrion alls.
men hoppas alla är ute och har kul nu! själv sitter jag här i mina mjukis kläder och lyssnar på musik, nynnar lite för mig själv.
nu ska jag ta tag i detta och gå och sätta på Bolt. puss

 


you always miss a best friend

hallå! snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. hur har eran dag varit?
själv har jag bara varit hemma och kollat på the hills hela dagen. dem nya avsnitten började idag vid 18! tror nu inte att jag missade de, jag som såg fram emot de så.. ajaj.
skulle ju egnetligen ha tränat och ridit idag men jag är så förbaskat öm i hela kroppen efter all träing och ridning. tyckte att jag va värd en dags paus. men imrogn är det nya tag. kan ju inte slappa ihop nu när jag är igång.
nu tror jag baskemej att jag ska ta med nallekrullen ner i badet, han luktar så himlans konstigt. hehe jaja vi får se, de blir svårt när jag inte har någon som kan ta emot honom.
puss puss


slow love




hoppas ni har haft en awesome kväll!
tänkte bara säga godnatt innan jag lägger mig, natti natti


ERIK LJUNG

jag hittade en del musik efter att ha suttit och letat sen senaste inlägget, där med blev de ingen Bolt så jag får spara den till imrogn. kanske till och med någon som vill kolla med mig? vet vem, alltid mycket trevligare att slippa vara ensam.

låg vaken här någon natt och tänkte lite för mig själv, erik ljung. han va min favorit i förra säsongen idol men kom aldrig hela vägen, han sökte även detta året och jag hoppades på att han skulle gå längre, men nä. jag har haft hans version av I'm yours på ipoden ända sedan dess, älskar den! men jag kanske måste släppa de där första intrycket och ta in de han har gjort de senaste - vilket tyvärr inte har varit lika bra..



men jo, han va ju så himla bra....


090925

tjenamoss! rikrigt tråkig fredagskväll måste jag säga, fast rätt gott att bara vara hemma också. kollat på idol och käkat en halv pizza, efter idol när kristin och pär hade kommit hem satte vi på den nya wallander.

hmm, idag åkte jag till stallet vid 1 och va där ett bra tag. kan meddela att jag höll på att bryta varje ben i hela kroppen när hästan ställde sig på frambena och sparkade världens spark och fortsatte att stuttsa runt så jag tappade stigbyglarna, och sedan satte full fart, då menar jag verkligen full fart rätt ut på gärdet. men som tur är satt jag kvar och fick stopp på henne. 
men men annars har jag bara varit hemma och tagit de lugnt, badat och myspyst. tänkte ta en prommenad med nalle förut men de är ju så jädrans mörkt ute och jag fick inte direkt tag på någon som ville följa med.

imorogn hade jag tänkt att gå upp i ganska vettig tid och åka in till gymmet och sedan hem och ta en snabb dusch och vidare till stallet. vi får se hur de går med de, jag är ju inte direkt morgonpigg av mig.
sedan på kvällen tror jag att jag är ensam hemma så då  får vi se vad jag hittar på för något hyss. nej från och med nu ska jag ta det lugnt med kalasandet, speciellt här hemma. efter förra helgen har huset stått upp och ner.

nu ska jag se ifall jag kan hitta lite bra musik och om jag inte gör de ska jag kolla på Bolt! puss och kram


want it, need it


tänkte precis gå och lägga mig men tänkte bara slänga upp en bild på dessa godingar från nelly snabbt. sjukt snygga! och för bara 399 så är dem ju perfekta nu när vi börjar gå mot kallare tider också. dessvärre ser det ut som om klacken är klädd och med tanke på att jag river upp mina skor med en gång så kommer dem väl antagligen inte hålla så länge. men önsketänkande funkar alltid.
vad hade ni valt gråa eller svarta? svart håller ju i längden och passar till allt, men de gråa liksom sticker ut vilket jag gillar. who knows, kanske beställer hem dem.
men nu ska jag krypa till kojs, är som sagt helt slut efter all träning. sweet dreams


hola amigos!

sitter här mätt pch go, ny duschad och lyssnar på musik. tänkte skriva lite snabbt innan jag återvänder ut till tvn och kollar på navy csi.
jag måste säga att jag är helt fantastisk stolt över mig själv, tränade i två timmar förut och efter de åkte jag direkt till stallet och storstädade. sen åkte jag mamma och kristin raka vägen och kollade kakel. lite halft pinsamt att gå in i ridkläder men va tusan man måste ju ställa upp för store sörran. och nu sitter jag här, helt slut. har trots allt bara varit hemma i någon timma så har inte rikrigt hunnit slappna av än.
nu måste jag skynda mig till tvn. puss!


TOPSHOP baby

de blir ingen bodyjam ikväll, matilda har ont i axeln och jag är på ett sjuhelsikes humör. men jag hade tänkt att åka in en sväng till gymmet själv om en liten stund och så får jag isf åka till stallet en snabbis efter de.

men först har jag en fråga,  hur beställer man från topshop?
alla gör de men jag har ingen aning om hur man gör, vad ligger frakten på? hur funkar det överhuvud taget?
jag trodde inte att dem fraktade till sverige, det framkommer ju inte riktigt på sidan. om det är någon som vet hur man gör vore de helt underbart om ni kunde svara. jag älskar deras kläder, men man har ju inte lust att åka till göteborg eller stockholm varje gång man har hittat något.

jag gillar deras lingerie and nightwear, hittar inte orden på svenska. men underkläder och "nattkläder". det va förresten där jag köpte mitt super söta nattlinne med elefanter på för er som undrar de.
skorna fullkomligt älskar jag! synd bara att dem är så höga.. man vill ju kunna gå i dem.

 




morning sunshines!

Godmorgon!
det blir ett kort inlägg nu, vill mest säga att fuktionsmaterial kan ta sig någonstans, och att jag lämnade tillbaka träningskläderna..
nu ska jag antingen till stallet eller om jag åker och tränar, ska höra med matilda. annars blir det bodyjam ikväll! kram


the girl who played with fire

sådär, vad har jag gjort den sista veckan? tränat något redigt måste jag säga och varit en del i stallet, varit lite med kompisar, inget så speciellt, de vanliga.  
minns ni att jag sa att jag ville till torp, de va väl de sista jag skrev. men iaf jag åkte till torp med mamma och hittade mig en del kan man säga. bla ett par nya stövlar och kängor, bestämde mig idag för att bara behålla stövlarna. ni får väl helt enkelt se allt när jag har på mig de, har liksom inte fått tummen ur och tagit några kort.

va på torp en sväng idag också, hittade lite då med. fast vi åkte mest dit för att lämna tillbaka lite saker och sådär. men jag inköpte ett par nya svarta jeans tights och lite träningskläder. även lite underkläder och en ny fuskpäls, jag lämnade förresten tillbaka den  från mq och även den jag köpte senare på pondus. hittade en på lindex idag istället, lite kortare.
sen efter torp hade jag planerat in att träna men de blev inte av eftersom att vi skulle på bio, flickan som lekte med elden, kl 6 så jag hann inte de. kristin och pär bjöd mig mamma pappa linn tony och yvonne så de va mysigt. blev lite besviken på slutet men blev lättad när mamma sa att nästa film kommer redan i november så då ska jag väl kunna hålla mig. men jäklar va läskig den va! rikrigt bra, gillade ni den första filmen måste ni se denna med.


bilder från lördags

nu har jag fått skäll för att jag inte uppdaterar, inte minst från penny. men de har liksom inte blivit så.
tänkte lägga upp lite bilder från i lördags, som man säger, bättre sent än aldrig. 



 

 


Stop the track

godmorgon, eller godmorgon och godmorgon. klockan är 3. men för mig är det lite halft morgon eller vad man ska säga. legat och dragit mig och myspyst i soffan med nalle hela morgonen.
men nu är jag här, och vet ni vad. haha jag har försökt att videoblogga, men tyvärr tror jag faktist att jag hoppar över de. jag gav det ett värdigt försök men nej, det är inget för mig. jag överlåter de till tjejer (och killar) som tex Mogi - hon vet vad hon gör.

nu är jag rikrigt trött på att sitta hemma, har inte varit i skolan på år och dar. försökte få med matilda till torp förut men hon va redan där med sina föräldrar och skulle vidare till gbg. så jag ringde min mamma men näpp, inte hon heller. får väl åka själv, men de är inte kul. de är väl okej när man väl är där men att ta sig dit, ta sig ut från huset och dit är inte alls kul om man är själv. tycker jag iaf. vi får se om jag hittar på något.

igår satt och och pappa och kollade på fotboll hela kvällen, innan de va de idol med räkor. annars va jag bara hemma hela dagen och hade allmänt tråkigt. skulle ha skickat in en uppgift men jag kom på att jag inte har något internet på skoldatan så de va ju typiskt nä jag hade varit så duktigt och blivit klar med den i tid..

idag måste jag verkligen till gymmet, ska tvinga med mamma ikväll. de blev ju en del godis och skitmat igår framför fotbollen med pappa om man säger så.
men nu ska jag gå och ta på mig lite ordentliga kläder och göra mig iordning ifall jag får rycket och åker iväg någonstans.. pusspuss puss

090915

                                                                      min favorit nalle


tänkte bara säga godnatt och berätta lite snabbt om min dag innan jag lägger mig.
det blev ingen skola för mig pga av den jädrans magen. men jag kände mig bättre senare mot eftermiddagen så jag åkte in till gymmet och tränade en stund med matilda. efter de åkte jag till kristins och pärs hus och kollade lite, sen hem och åt skrammlat ägg. kollat på idol och the mentalist. så det är kort och gott  vad jag har gjort i dag.
men nu ska jag krypa till kojs. laddade förresten upp lite bilder från i fredags, finns massa mer men jag chansar på att de räcker så. ni får förlåta mig för att jag inte har orkat lägga upp dem från i lördags än men jag är helt slut, skolan hänger över mig och är allmänt låg. men jag lägger upp dem så fort jag får tid och ork.
godnatt, dröm sött. puss

 


bilder från i fredags, grillkväll i matildas sjöbod





day n night

godkväll. nu har jag fått in alla bilderna, både från i lördags och i fredags. orkar lägga ut alla nu, med tanke på att de är över 1000. nä jag får ta de imorgon är jätte trött nu.
men inna jag lägger mig ska jag visa vad jag shoppade förut när jag och mamma va på torp en snabbis. 



svart halsduk från gina och super snygga armband, även dessa från gina.


lite olika hudvårdsprodukter från kicks,  och en puskpäls från MQ soul.



jag köpte även lite mallar till naglarna, och bodylotion. hämtade ut lite recept osv. det blev en snabb tur för jag hade så jäkla ont i magen, kunde inte gå sista lektionen för jag hade så ont. men nu är det bättre, hoppas att jag får sova i natt så jag kan gå på studiebesöket imorgon. som förresten inte va förra tisdagen som jag trodde. lite tur i oturen där.
imorgon måste jag träna, fast jag har rikrigt mycket att plugga på också men jag måste faktist klämma in ett träningspass. skulle egentligen behövt åka till stallet också men vi får se vad jag hinner med.

men jag lovar er att imorgon ska jag lägga ut bilderna från i helgen, lovat de några gånger nu så imrogn ska jag ta tag i de. godnatt allihopa. puss och kram

090914

hörrini ni.. hej! hur står det till i dag?
sitter i skolan och har precis ätit min macka och druckigt min smil. mycket godare i dag än va den va sist, fast mackan va grov i dag. inte någon favorit hos mig, nää vitt ska de vara.

ska ha gjort klart uppgiften i samhällskunskapen på onsdag och jag har inte ens kommit halvvägs så tänkte att jag ska slipa lite på den innan jag går och äter. därför skriver jag bara snabbt här nu.
bilderna från helgen laddar jag upp när jag kommer hem sen, dåå jäklar ska ni få er några goa skratt. de fick iaf jag när jag kollade igenom dem kan jag ju säga.

ojdå såg att jag inta hade laddat upp de jag skrev i morse, men då kör vi en dubbel nu.
förökt lägga in massa bilder på datan ett jädra tag men de funkar inte. så man kan säga att jag är lite sur nu.
ska försöka om en stund igen. för övrigt kan jag berätta att jag åt på pingvin med mamma idag, och jag har hittat min webb camera. ska se ifall jag kan installera den sen, de va ju ett tag sen. men jag berättar mer sen, ska umgås med min gravida syster nu! puss och hej




så här snygg har jag varit i dag. checka halsbandet! snyggt va? gillar att det är ganska enkelt.
fast jag har så klart inte gått runt i sockar, haft mina vita converse. som iofs inte är så vita längre. ska se ifall jag kan hitta sån där spray grej eftersom att man inte ska tvätta dem.


hej

nu är det dags för uppdatering..
igår va vi ute hos matilda i deras lilla sjöbod, gu va mysigt de va. tog en massa kort så de kommer sen.
idag kommer alla brudarna hit och så får vi se vart de leder om man säger så. blir nog lite galej här om jag inte har fel. så nu har jag suttit och laddat ipoden med beställd musik.

vet ni vad! jag va på torp förut en snabbis för att köpa godis och sånt där, men när jag trippade förbi glitter skymtade jag något som såg ut att vara ett sånt där halsband jag ville ha, och de va de! så jag släppte alla tankarna och köpte de, 199 kr. och de va allt jag hade, haha så de blev inget godis. de är inte rikrigt likadant som de jag ville ha, inte lika mycke kedjor utan ganska enkelt. men jag känner mig mycket nöjd måste jag säga. tänkte ha de ikväll och kommer säkerligen ta lite kort så då får ni se de.

nu ska jag duscha så jag har gjort de, sen städa de sista och fixa allt annat som skas göra.
ha en bra kväll! tror inte jag skriver mer i dag men vi hörs imroogn. puss och kram

pälsa mig!

har precis haft samhällskunskap och jag blir galen på den uppgiften vi har nu. kan aldrig anpassa mig, de funkar inte att skriva ett helt arbete på två sidor! nää de här får faktist mamma hjälpa mig med sen.
sitter och dricker smil festis, första gången jag lägger märke till att den helter smil, oj. ni vet den med den lilla söta gubben på, rund med glasögon och går på någon lina eller något. min favorit är apelsin. är mycket besviken på min frukost macka, dem brukar vara så där lagom hård och krispiga men den här va bara mjuk och nästan blöt. de gillar vi inte.
tänkte festa till de med lite klackar i dag, men de skulle jag inte ha gjort. skulle inte heller ha tagit på mig världens lägsta brallor. dem åker ner när jag går och de blir intebättre med klackar. får be mamma ta med mina kära converse sen när hon åker till jobbet.

nu ska jag fortsätta med de jag höll på med och snaska lite mer på min äckliga macka och smil.
kössar

måste bara säga de att jag blev så sugen på en pälsväst i år när jag såg anna nere i cafeterian förut, de såg mysigt ut, plus att hennes va jätte fin!
kolla in den här snygga som Rachel Zoe har! kan tänka mig att den kostar lite mer än vad jag är villiga att lägga ut men den va annars väldigt snygg.

 


090908

eftersom att de flesta som läser min blogg är från uddevalla och med tanke på att alla tror sig veta allt om alla här, tänkte jag börja med att säga att man inte ska tro på allt man hör. speciellt inte om de har gått runt. har man lite innanför pannbenet så vet man att från varje mun en sak går så förvärras de 10 gånger.  ta inte allt ni hör på största allvar, om de inte kommer från personen själv så klart. oftast ligger de ju ingen sanning i de.
sen för er som har arit angagerade i allt de här med lavdim och mig.allt jag har berättat om de är sant men ni ska också komma ihåg att de är min version av de hela, även om jag alltid har berättat vad båda har gjort.
och sist men inte minst, för mig behöver inte ett slag vara en knytnäve. och oftast är ord värre än ett slag. de där är en tolkningsfråga, men de är hur jag ser på saken.

sådär, förstod ni inget utav de där va de inte menignen att ni skulle de.
hur är de med er förresten? med mig är det hyffast. ätit räkor och kollat på idol! blev innan de va jag på gymmet och tränade, de va helt underbart att få röra på sig efter att bara ha legat i två dagar.

lovade att berätta om min tur till akuten. fick massa sms från kompisar som blev helt till sig av oro. men ta de lugnt, de är inte så illa som de låter.
jag åkte in för att jag har haft förjävliga buksmärtor och natten till måndag hade jag så ont så jag låg och vek mig. när jag väl hade somnat vakade jag igen av att jag hade så jäkla ont. då ringde mamma sjukhuset och talade om hur de låg till, och med tanke på att de inte gick över och blev allt värre hela tiden så tyckte dem att vi skulle komma in med en gång. när klockan va 5 satte vi oss i bilen och körde mot näl.
väl framme fick vi bara vänta i 5 minuter sen kom en läkare och undersökte mig.
de slutade med att jag fick åka hem vid 9 tiden och provena visade inget fel. men kommer de tillbaka igen måste ja komma in med en gång.

mitt tangentbord är hel konstigt så de hackar sig lite då och då, jätte jobbigt att skriva när de blir så.
men vi hörs imrogn. ska försöka bli bättre på att uppdatera.
nighty nihty
love.

godnatt

hej. tänkte skriva lite snabbt innan jag lägger mig. låg på akuten halva natten i natt, så jag har varit helt slut i dag, därför jag inte har uppdaterat. men jag berättar mer om de imrogn. men jag kan säga de att jag har gjort de flesta undersökningarna som finns nu. men som sagt vi tar de mer imrogn.
måste lägga mig nu, ska försöka komma upp till skolan imrogn. så nu ska jag ta min lille bus under armen och gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen.
godnatt allihopa. puss


EFTERLYSES

hej bloggen! jag är verkligen skit trött, ska nog lägga mig tidigt idag. fast de har man ju hört förr..
kollade på slutet av top model förut, efter de va de ensam mamma söker, och de är ju bara pinsamt. en 34 årig raggar brud (tycker jag) som har 10 ungar med OLIKA pappor. sitter i tv och kör "jag har aldrig" leken. "jag har aldrig haft trekant","jag har aldrig haft mys i sanden" va är de här? hon har barn i min ålder liksom? pinsamt. och uppe på detta väljer hon 22 åriga killar. egentligen är hela program idén löjlig tycker jag, fast ändå kollar jag. aa herregud vad jag och kristin skrattade förut. haha trots att jag nästan blir förbannad så är det så jäkla roligt.

imorogn är det upp med tuppen som gäller. börjar halv 9 och har mentortid i en halvtimma sen är jag ledig fram till sista lektionen. så då har jag planerat in att jag ska plugga tiden där emellan. efter skolan bär det av till gymmet med matilda. ska bli härligt! måste komma igång med de nu, speciellt när jag rider också. kan behövas lite muskler.  

jag har letat efter precis ett sånt här halsband överallt! någon som vet vart man kan få tag på ett, iaf ett liknande? eller någon som kanske har ett och skulle kunna tänka sig att sälja de? lovar att jag betalar bra. haha. just detta är från mq, bilden är lånad från kenza.  



de rosa linnet ska bli mitt en dag, kärlek vid första ögonkastet. kollat in de jätte länge så nu måste de väl snart vara dags? de är från hm och kostar 299. tyvärr finns de bara kvar i XL... typiskt min tur! 


nighty night, sweet dreams everyone.

om jag säger ja, menar jag ju inte nej? om jag säger höger, menar jag inte vänster. och om jag frågar, vill du vara lycklig? vill jag bara veta de. 
om en person säger till mig, vilken fin tröja du har och önskar att hon också hade en sån tröja. men sedan går och säger till andra att den va jätte ful och att hon hatar min tröja, skulle helst vilja förstöra den. hur ska jag tolka de då? tycker personen om min tröja men inte vågar erkänna de för andra, eller är det helt enkelt så att hon hatar min tröja? 
jag förstår mig inte på vissa människor, man kan vara hur tydlig som helst och säga precis de man vill, men ändå går de inte fram? är de någon slags spärr?
jag är trött på att bry mig, borde istället tänka lite på mig själv och vad som är bäst för mig. jag borde inte få dåligt samvete för att jag gör vad som är bäst för mig? det är egentligen precis de jag borde göra! men jag har levt med mig själv i snart 18 år, vet hur jag funkar vid det här laget.

ibland är det skönt att bara skriva av sig lite, få ut alla tankar som bubblar. och som ni säkert förstår syftar jag inte på min tröja.


jag hoppas verkligen att ni har haft en bättre kväll än vad jag har haft, suttit här och kollat på film och lyssnat på musik hela kvällen. de är rätt skönt de med men de va inte riktigt vad jag kände för ikväll.

tänkte gå och borsta tänderna nu sedan krypa ner i sängen. ska bara lägga in lite musik på mobilen först. måste upp imorgon i hyffsad tid. ska både hinna till stallet och plugga en massa. söndagar ska här med bli min studie dag. förresten på tisdag ska vi på studiebesök. haha är lite slut i huvudet just nu så jag har glömt bort vad de är vi ska göra men de kommer så småningom.
godnatt allesammans. hörs imorgon köss.




 


out of this world!



"what...the...fuck.. That was out of this world. I don't associate any particular sound with "girly" or "masculine", that's just a society norm. This a fine display of excellent technique and perfectly controlled dynamics. There's nothing girly about his voice, it takes great skill to be able to pull off a one-man duet such as this. His capacity to do this is about vocal strength and solid technique, not about femininity. Sounds brilliant too. 10 stars!"

there are no regrets in life, only lessons

fyy fabian va tråkigt jag har, de här är inte sant. de är lördag och klockan är snart 10 och här sitter jag, med blött hår och i t-shirt och trosor..
de va meningen att jag skulle hitta på något med matilda men de fanns inget så direkt så hon åkte till david istället. får se om jag kanske tar mig en sväng sen jag med men de tror jag inte. vi får se.
 
har hjälpt elvira med hennes blogg design den senaste timmen, de brukar inte vara så svårt men de krånglade jätte mycke med mig den här gången så de tog lite längre tid än vad jag trodde. ändrade bara bakgrunden och la dit en header, ändrade texten och länkarna líte - inget stort.
annars har jag bara varit istallet hela dagen idag, jätte härligt va de. efter de åkte jag och köpte hästskor och sedan raka vägen hem och i badet, sen blev de kötbullar, sås, lingon och potatis. MUMS. strax efter de däckade jag i fotöljen och nu sitter jag här.

ärligt talat, vet att dem flesta redan känner till killen men; nick pitera! de är sjukt, lyssna bara. här gör  han en remix av beyonce "halo" och kelly Clarcson "already gone". första gången jag hörde honom höll jag nästan på att skita ner mig, haha, dock tyckte jag att han va bäst med "den ljusa rösten" men nu måste jag säga att han har riktigt go röst hela tiden.

ne nu ska jag höra om någon vill ta en prommenad eller vad som helst med mig, om inte ska jag leta upp någon bra film. för här kan jag inte sitta längre.
hoppas ni har en bra lördag kväll. puss och kram

run this town

hej! sitter och målar lite, va jätte länge sen sist. är inte rikrigt klar men ska visa en bild på hur de ser ut hitills hade jag tänkt.
fick mig en ny mobil förut förresten, en sony ericsson w995, blev en röd! ville egentligen ha den svarta för jag trodde inte att den röda skulle vara så snygg, men de va den minsann, gööör snygg. och om man ska lita på penny och matilda, så är rött snyggt- så då gör jag de. comviq abonnemanget är klart den 9e, så då jäklar blir de fart på grejerna!

va som sagt i stallet förut, men det blev ingen ridning pga av allt regn. fy på de. varför är de alltid så att om man vill att de ska vara sol och varmt så är det regn, och om man kan tänka sig regn eller iaf att de inte är så varmt (tex, när man är i skolan) så är det öken!? jag blir så trött på sverige ibland. vi kommer säkert inte få någon snö alls, nee hemska tanke.
sen efter de duschade jag och har suttit och pillat ihop mobilen, målat och softat sen dess.
nä nu ska jag ta mig en titt på nelly och asos, känner för lite nytt. puss hej leverpastej.  


som ni ser är inte allt klart, ganska mycket kvar faktist.


comviq

lääget? sitter här i skolan och plingar lite på datan, hade religion för en stund sen så har suttit och gjort klart lite med de.
mamma ringde, hon är på torp och kollar på ny mobil till mig! underbart, jag har pappas gamla skruttiga mobil för tillfället. min förra är helt kras och nu börjar även denna gå åt skogen. hoppas hon kommer fram till något. men vet ni vad de bästa är! JAG SKA FÅ COMVIQ! fantastiskt, haha. nästan alla mina kompisar har de så de är gött.
men nu ska jag dra mig hemmåt sen till stallet. puss och kram

moonlight

 hallå. hoppas eran dag har varit kanoners!
själv har jag bara haft en lektion idag och varit i stallet för första gången på nästan 4 månader och gosat med min tjej, plus att jag mumsade i mig en ost macka med varm oboy medan jag kollade på bones förut. jag borde vara glad, varför är jag inte de? jo de ska jag tala om för er. jag är så förbannat trött på mig, på alla idiotiska tankar. VARFÖR kan jag inte bara ta allt som de kommer som alla andra normala människor? jag bryr mig för mycket, jag bygger upp saker innan de ens är aktuellt, oroar mig alleles på tok för mycket!
nee fy på de, behöver en stor bamse famn att krypa upp i.. 
men nu ska vi inte vara så självnedlåtande. alla har vi våra dagar, bara att min råkar vara just i dag.

förövrigt hade jag de jätte mysigt istallet, saknat de så. lilla pluttan kom och mötte mig i hagen. iofs gick jag och letade i säkert 20 minuter innan jag hittade henne. jag blev så glad att sprang medan jag ropade, (vilket inte är helt lätt med stålhetta på fötterna plus att jag hade gått upp och ner för backar innan)  då flög öronen fram och hon kom trippandes. haha nu låter jag jätte fånig men så är det.  

      

annars har jag inte gjort så speciellt mycket i dag, hade samhällskunskap på morognkvisten. sen åkte jag ner till mammas kontor, där va Kristin. jag bytte om och vi åkte ut till granngården och köpte foder och sen mot stallet. när jag kom hem tog jag mig ett varmt och rikrigt långt bad med tanke på att jag somnade i säkert två timmar. sen gick jag upp och tog på mig mammas morgonrock och satte på tvn, och där har jag legat sen dess. kollat på disneychennel och myspysit med nallebus.
tänkte gå och lägga mig snart. börjar inte försen 12 imorgon, har bara en lektion så tror jag ska träna efter de sen åka raka vägen till stallet. får se om jag orkar båda.
godnatt alla goa, puss på er