20 oktober



hej! vet ni vad det är för datum i dag? den 20 oktober och det betyder att jag har varit hos tandläkaren och borrat samt prövat lustgas.. ärligt talat är tandläkaren något av de värsta jag vet och även om de var fruktansvärt i dag med så var det en stund som allt blev lite smått rolig och jag blev helt varm i hela kroppen. kom på mig själv med att ligga och skratta åt borren liksom haha.. lustgas is the shit.
förutom tandis har jag varit och lunchat med mina föräldrar och varit ute och på den värsta cykelturen någonsin (påminn mig om att jag måste byta sadel!). vad har ni gjort i dag ?
nu ska jag sätta mig och börja svara på era frågor! puss och kram

someone like you

       
                                    
nu vet jag inte hur många rader jag har suddat ut om och om igen.. haft en riktigt tung dag idag, inte kunnat slappna av ordentligt en sekund. känns som om allt jag gör bara blir fel. har ni sånna dagar ibland? förlåt mig känns egentligen så tråkigt att skriva när jag inte har något bättre att säga..
ska gå och lägga mig nu istället. men först måste jag ge er ett stort plus i kaneten för era frågot hitills! roligt att läsa. hoppas att ni har haft en kanon dag! vi hörs imorgon. puss 

avslutad


då kör vi frågestund, hoppas att ni har laddat med massa roliga frågor!

sorry



hej! förlåt nu har det varit dålig uppdatering ett par dagar. men ny vecka och nya tag, det var några som ville ha en frågestund så tänkte att vi startar upp en imorogn. låter de bra?
jag och nalle är själva i natt så vi ligger ute i soffan och myser, ska sätta på någon bra film att somna till här strax. vi hörs imorgon, ladda med frågor! sov gott kram på er 

hallå där!



suttit och pluggat i några timmar här men nu är mitt huvud helt slut och om sanningen ska fram så har jag fastnat.
ska käka lite mat snart medan jag väntar på pappa, vi ska in och köra ett pass på gymmet och jag ska soooola för det känner jag att jag kan behöva..

nu får jag slänga på min träningskläderna så pappsi inte behöver vänta.  vi hörs senare!
ps, jag blir sååå glad när ni kommenterar, får rus i hela kroppen haha. frågestund va de? jaa det kan vi absolut köra på snart. puss

chanel nails

härliga lack från chanel. tre färger som jag personligen tycker känns helt rätt nu. har aldrig varit så mycket för starka färger, inte för att det inte är snyggt utan enbart för att jag inte trivs i de, så dessa nude aktiga passar mig perfekt!
nu ska jag gå och måla mina egna naglar i någon härlig färg, det behövs kan jag lova. puss


måndag



idag känner jag verkligen inte för att göra någonting, bara ligga i sängen hela dagen. haft en riktig skit natt, skulle gissa på att jag fått absolut max en timmas ordentlig sömn, resterande har jag bara halsovit sådär oroligt eller legat vaken. varför blir det sådär? man är helt slut men kan ändå inte somna.  - bra start på veckan.
jaja, hoppas att ni har sovit bättre än mig och har det kanon bra nu! jag måste väl ta tag i mitt liv trots att jag är död och sätta mig och plugga lite. men lite mat i magen så blir det nog bra.
kramisar


111008



hej! först måste jag be om ursäkt för föregående inlägg, det var inte riktigt meningen att det skulle publiceras och mer finns det egentligen inte att säga om den saken..
så med det ur välden.. allt bra med er? jag är såå död efter igår men det var det värt, vi hade en rikrigt grym kväll. haha jag och stina hade rejält med flyt och drinkarna flöda så idag mår man som sagt som man förtjänar.

skulle egentligen gått ut i trollhättan idag men jag ska bara dö i soffan hela kvällen, käka tacos och mängder med godis. ha en awsome lördags kväll nu! kram

ysl



4 riktigt snygga ringar från yves saint laurent, dom har förföljt mig länge nu och jag skulle kunna göra väldigt mycket för att få ha dom hemma i min samling.

nu ska jag ta mig en dusch och fixa mig snabbt innan jag sticker in till stan och möter upp mina fina vänner. ikväll lutar det nämligen åt utgång. vi hörs! puss

black and white

morning
morning sunshines! sovit gott?
idag är det plugg plugg plugg, träning och trollhättan som står på agendan. jag och mamma ska åka och luncha med pappa, på briggen om jag får bestämma (dom har världens bästa ceacarsallad), och så hade jag tänkt att kolla på tapeter.
ikväll är planen att ta det som det kommer, ingenting bestämt med andra ord. vad har ni tänkt er? kram kram kram


tomorrow is friday



godkväll. kom precis upp från badet, tände ljus i hela badrummet och låg under vattnet i säkert en timma, det behövdes verkligen, super skönt.
nu ligger jag i sängen och äter lite popcorn med minst lika mycket ljus här. underbart.


vet ni vad? jag slapp att borra förut, gissa om jag blev glad. dock ska jag göra det på sjukhuset med lustgas (?) den 20e istället. inte mig emot att skjuta på det men kunde dom inte gjort det ordentligt, typ nästa år eller något..
förutom att jag slapp borra har jag rent ut sagt haft en helvetes dag, inte gjort mycket förutom att träna. men men, imorgon är det fredag och nya tag. godnatt. puss

6 oktober



hello! hur är det med er? jag är svin nervös, ska till tandläkaren om mindre än en timma.
tror det måste vara något av de värsta som finns. det är illa nog att bara gå dit men nu ska jag borra också.. åå usch och fy..
efter, om jag överlever och är i fas, så ska jag träna. bakade hur mycket som helst igår och då blev det en del smet och kakor kan man säga så lite träning behövs idag.
håll tummarna för mig nu... kram

ett smycke som gör skillnad



köpte detta fina armbandet som stöttar rosa bandet och bröstcancerfonden häromdagen. ni hittar det på lindex för 79 kr. en liten peng som gör stor skillnad.

kanelbullens dag



heej! jag stannade hemma i dag trots allt, faktisikt så om man inte räknar med att äta bulle och några små pepparkakor och mest ligga i sängen har jag inte gjort någonting alls idag. men jag antar att man behöver sånna dagar ibland.
nu ska ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen tror jag. imorogn, hör och häpna, satsar jag på plugg och ett rikgt hårt pass på gymmet. godnatt goingar


news


armband gina tricot, askar från chilli, vit blus från lindex, halsband veromoda, två mysiga tröjor den svarta från lindex och den rosa från h&m (färgen gör sig inte tillrätta men den är riktigt härlig) och tröja lindex.

finns en del till som jag inte riktigt har bestämt mig om jag ska behålla, bla två par jeans från gina tricot för bara 199 kr styck! ni vet säkert vilka jag menar. ha en fortsatt bra dag!

good looking



godmorgon! skulle utan tvekan kunna ligga kvar här hela dagen, som vanligt tänker ni då men idag är det rikrigt trögt. funderar på att ta en huvudvärkstablett och lägga mig under täcket igen.. 
men vad ska ni göra idag? om jag blir piggare här är det plugg och träning som gäller (börjar komma in i det där nu), borde kanske städa garderoben idag också.. ha en bra dag! kram

spontanshopping

hallå där! tog precis en paus från städandet av mina garderober. eller jaa om sanningen ska fram har jag bara slängt in allt som låg på golvet haha. men tanken fanns där i alla fall. nä men jag skulle verkligen behöva städa, får ta det imorgon.. eller någon annan dag..


vad har ni gjort i dag? efter skolan tog jag mig en tur till torp, skulle byta storlek på ett par jeans jag köpte igår men jag sprang på så mycket snyggt så det fick följa med massa hem. spontanshopping gillar vi! sedan körde jag kondition på gymmet och nu ikväll har jag käkat lax och bara chillat. 
är helt slut så ska snart lägga mig och läsa lite bok. ska försöka visa er all shopping imorogn, försökte ta kort förut men det var alldeles för mörkt. sov gott. puss



tänk om man kunde haft lite av denna ordningen..

i bilen

Hej! Sitter i bilen och väntar på mamma och pappa så passade på att testa den nya blogg.se appen och än så länge verkar det funka som det ska. Härligt!
Fast vi bara hade knappt 2 timmar på oss i stan förut så hittade jag ändå en del snyggt, bla en super go rosa tröja från hm för bara 99 kr! Visar er senare. Nu ska jag läsa tidning och äta choklad. Kram på er


göteborg



hej! det blev spontan utgång för mig igår, behövde komma ut så det var inte mig emot. åkte hem till robin vid 6 tiden och drack lite dinkar och spelade spel fram till 9 då åkte vi vidare till förfest och sedan utgång. trevligt trevligt, sjöng (skrek) lejonkungen för fulla muggar hela kvällen.

nu ska jag snart iväg till göteborg en sväng, mamma och pappa ska jobba så då passar jag på att följa med och kolla lite på stan så länge. ha en fin söndag! kramar