hej allihopa!

förlåt för mig kassa uppdatering.. hur har ni det? jag har precis proppat i mig massa mat och är svin mätt så jag ska inte klaga. sitter och myser med nalle i sängen och funderar på vad jag ska hitta på ikväll.
jag och stina körde på en ganska spontan utgång utan några förväntningar igår, det brukar bli bäst så. och mycket riktigt, vi hade en stört skön kväll! idag mår man som man förtjänar och jag har varit väldigt inställd på att ta det lugnt ikväll fram tills för ungefär två sekunder sen (!?) jag blev helt plötsligt jäkligt sugen på att gå ut och dansa.. får se vart det bär av! vad gör ni ikväll? kanske ses vi! puss


prom night

heeej! allt bra med er? jag har en huvudvärk som inte verkar vilja släppa men annars är det fint med mig. åskan slog ner i huset när vi var borta så att internet total dog, därför jag varit borta så länge.. men nu har vi äntligen lyckats få igång det igen. 

nu har vi mycket att ta igen.. var på östrabos bal i fredags. hade ställt in mig på att inte gå tills för ungefär två veckor sedan då jag blev bjuden av daniel. gissa om jag blev glad! sprang runt som en dåre nere i turkiet och letade klänning och tillslut blev det den jag hittade första dagen, dock fick vi göra om den lite här hemma då det var lite detaljer jag inte tyckte om.
jag gör så att jag låter bilderna tala för sig själva. puss och kram på er!


godnatt

godkväll! vi kom nyss tillbaka till hotellet efter en trevlig kväll med mysig middag nere i hamnen, en pina colada och lite shopping. 
nu ska jag krypa ner i sängen och ladda inför sista dagen imorogn. förhoppingsvis tillbringas den på stranden. hoppas att ni är ute och dansar loppan av er, dansa lite åt mig isf, jag är super sugen. godnatt, kramis


happy



hejhopp! idag har det varit bättre väder så jag är mycket gladare än igår. dock var det grått och såg ut som om det skulle börja regna hela förmiddagen men vid ett vågade sig solen fram. så från ett till nu så har det varit lite växlande. håller tummarna för att vi får en hel dag med sol imorgon. åker från hotellet vid halv 6.  
nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, sedan ska vi ut och fira pappa som fyller år idag. hoppas allt är bra med er där hemma! puss

marc by jacobs


fick tröstshoppat lite här förut, detta snygga iphone 4 skalet från marc by jacobs är på väg hem till mig, kan knappt vänta! letat efter det sen vi var i stockholm och jag först fick se det. hade det inte varit för att det bara fanns kvar till trean då så hade det varit mitt för länge sedan. 

nu tänkte jag krypa ner i min stenhårda säng och dra täcket över huvudet, stoppa hörlurarna i öronen och kolla på någon film, är nämligen livrädd för åska och ni anar inte hur mycket det åskar här nu. helt galet.. hoppas verkligen på bättre väder imorogn.
godnatt allihopa. kraam på er

12 maj

hej! idag har regnet fullkomligt öst ner.. gissa om jag blev arg när jag vaknade i morse och upptäckte att himlen var helt svart! ..men vi sysselsatte oss så gott vi kunde, gick och handlade lite presenter och jag och mamma slingade håret. resten av dagen har jag mest suttit på rummet och tyckt synd om mig själv haha, kollat på film och sovit mest. har sån extrem hemlängtan så det finns inte! åå man vill inte ha regn och åska på semestern! jag blir galen! kommer antagligen vara så här resten av dagarna också.. aaarggh!

nä nu ska jag inte vara sån, förutom igår då det var rätt molnigt så har vi haft några kanon dagar här nere. alltid haft tur med vädret på våra resor så det var kanske våran tur nu.. även om jag inte gillar det! 
hoppas ni har det bra hemma! puss och kram 

  

turkey



hej! förlåt för min dåliga uppdatering, lovar att när jag kommer hem blir det ändring på det.
hur har ni det hemma? hörde att ni nästan hade det lika soligt som här. typiskt att man skulle åka iväg precis när sommarvärmen kom tillbaka. ännu värre är det att det tydligen ska vara regn resten av veckan här(?) hoppas jag verkligen inte!
jag vill bara säga hej och tala om att jag lever. försökt att skriva några inlägg här nere men det har inte funkat av någon anledning. 
vi hörs när jag kommer hem igen, åker på lördag och på söndag ska jag jobba hela dagen. ha det bra så länge! puss och kram