100225



halloj. idag är de synd om mig, bara suttit hemma hela dagen. är fortfarande förklyld, näsan rinner och jag hostar fortfarande, de suger. va grymt taggad på att träna i dag men så blev så klart inte. jag hatar att vara sjuk, hatar hatar hatar de! skulle ha gått på bio med matilda också men så blev de inte heller.. blää

näj nu orkar inte jag sitta upp länge, ska bädda ner mig i soffan och vänta på att mina föräldrar kommer hem. lägger till bild senare för jag döör snart.´PUSS


bästis


heej. de har varit en lugn dag i dag, har inte alls mått prima skinka. sov i soffan i nästan två timmar och jag hade antgaligen legat kvar längre om de inte va för att min mage skrek hysteriskt efter mat. som tur är blev de bättre efter lite tacos och nässpray så jag och tistin följde med mamma och pappa till torp. fikade och hade de trevligt. fick köpt mig nya träningsskor, vilket var behövligt. så nu ska de tränas! ska bara bli frisk först...

nu ska jag lägga mig i sängen och satsa på att bli frisk. sweet dreams


system professional

anonym: gör du slut på ditt studiebidrag varje månad ? tkr föresstem du har skitfint hår, något tips på bra shampoo, balsam, hårvårdsprodukt ? ha de :)
svar: oj de är olika, oftast gör jag nog de men de är som sagt olika.
tack så mycket :) just nu använder jag wella system professional som är helt grymma! jag har rätt tjockt och mycket hår och de är inte helt lätt att hålla ordning på så jag måste vara noga med att använda "rätt" produkter, och dessa tycker jag är hela fantastiska! speciellt den lilla tuben som man lägger i efter man har duschat (i torrt hår?) som liksom klistrar ihop topparna och gör de mjukt och fint.


house of harlow

 

 

gokväll allihopa. sitter i soffan med nalle bus och har precis mumsat i mig macka och varm oboy, gottigottgott. träningen gick bra, de va inte lika jobbigt som förra gången men jobbigt va de. på torsdag kör vi igen! 

tyvärr har de inte blivit så rolig uppdatering från min sida dom sista dagarna (eller jag vet inte vad ni säger men jag tycker allt att jag kan bättre) men de beror på att vi har haft kristin ellen och pär hos oss i tre nätter. måste passa på att umgås med dom, men jag kommer tillbaka!

nu ska jag bege mig in i mitt rum och sätta på baksmällan tillsammans med kristin och pellen ellen. hört att den är grymt rolig så nu har jag jätte höga förväntningar.
hoppas ni har haft en bra dag! (ni glömmer väl inte att kommentera? tss..) PUSS OCH KRAM

100222

hejhopp! sitter och spelar super mario med kristin, bokade nyss in oss på bodystep ikväll. jag är fortfarande rätt förkyld och de blev inte bättre av att jag tränade igår men vi hoppas på att de går bra ändå.
vi hörs senare! puss puss


i.d. bareMinerales


eftersom att de är rätt många av er som har frågat så tänkte jag slänga upp bild på två av min basic stuff från i.d, en fondation och en concealer.  
på fondationen använder jag färgen SPF 15 sunscreen medium tan, och på sommaren när man har lite färg, tan. på concealern har jag summer bisqe SPF 20 sunscreen.

jag har använt i.d i 3-4 år nu och jag förstår inte hur jag någonsin har kunnat använda annat.

tjing tjong


hej! jag hade fullt upp med att umgås med kristin ellen och pär igår så de blev ingen uppdatering. vi kollade melodifestivalen och mumsade gotta. men nu är jag här. ska in på body vive sen med kristin och mamma, är rätt sugen på att gymma så får se om jag hoppar de och kör stenhårt på gymmet istället. sen kan jag berätta att den där jävla bodystepen fortfarande gör sig påmind i mina vader, kan knappt gå! aj.. 

i fredags blev de thai med maja stina och albertina, jätte mys va de! efter de pulsade vi hem till robin och kollade lite ishockey och sådär. nice friday..
nu ska jag spela tv spel med min syster yster! 

nam nam


hello! pappa överraskade nyss med jordgubbar och glass, muums va de va gottans.
fast man blir ju inte midre sugen på sommar. blä vad jag är trött på detta vädret nu!
förövrigt så har jag stadat mitt rum hela morgonen, rensat garderober osv. eller hela och hela, har fått pausa rätt många gånger så jag är inte klar på långa vägar. men ska snart fortsätta, tänkte bara såga hej först.

senare blir de antagligen thai med tjejerna, ska bli mys. stina elin maja och erica åker till fjällen imorgon så man måste ta vara på dom små liven medans man kan! förutom de så har jag inte planerat någonting. skulle ha tränat men jag har sån jäävla huvudvärk och min träningsvärk i vaderna ska vi inte ens prata om.. lite massage skulle inte skada.
nä men nu måste jag göra lite nytta. PUSS

BODYSTEP

heej! tror ni att jag är trött nu eller.. de va de jobbigaste jag har varit med om, känner mig helt förlamad. men kul va de, ska faktiskt boka mig nästa gång också! 
nu ska jag bege mig ut i köket och göra mig en macka eller något. puss på er

jag har en liten fråga till er;
är det bäst om jag svarar här eller om jag kommenterar själva inlägget tycker ni? har gjort lite både och nu.

anonym: shit fin bild, vad har du för något på läpparma på den här bilden ? skitsnyggt rosa!
svar: tackar :) Clarins, instant light natural lip protector 02.

100218

 
nu är jag lite trött på all snö, vill ha sommar. funderar nästan på att färga håret mörkt igen också men näe..

kom hem från körskolan för en stund sen, eller jag körde vid 3 så de är ett bra tag sedan. ska åka in till gymmet om en stund. jag mamma och krstin har bokat in oss på bodystep, har aldrig testat de förr så de ska bli kul. kan tänka mig att de kommer gå åt pipsvängen efterson att jag har noll kordination, men vi får väl se. 

måste säga att de är så himla roligt när ni kommenterar, blir jätte mycket roligare att skriva när ni kommer med önskemål eller när man vet att ni tycker om de. fortsätt med de :)


anonym: är det kläderna du köpt som är pådenhär bilden ? skriv gärna vart dom är ifrån osv (: bra blogg!!
svar: nä om de ändå vore så väl.. hehe nej det är kläderna i inlägget under som jag köpte. visst, jag skriver till de när jag kommer hem från träningen. tack så mycket! :)

Lello: Hej ! tänkte bara säga att du e väldans fin=) har några snabba frågor om du har lust att svara:
1 Vad har du för ögonfärg ? använder du bruna linser ? (ser ut så på vissa bilder)
2. Hur ofta äter du onottygheter som godis, chips, fika mm ?
3. Har du något tips på en bra bodylotion ? (;
svar: hej! nämen hehe tack så mycket :) sure.
1. jag har bruna ögon
2. hmm jadu, jag försöker väl hålla mig till helgerna men de är jätte olika.
3. jag använder en hudlotion från apoteket som jag tycker är helt okej, vet inte vad den heter men den rosa du vet? annars så är marja entrich hudlotion helt underbar, dock är den väldigt dyr..

angånde frågorna om jackan så köpte jag min på pondus. tror tyärr inte att den finns kvar nu men jag kan tänka mig att de finns att köpa på internet :) annars kommer den helt säkert komma in till vintern igen.

-



sådär, här är lite av de jag köpte sist. de följde även med ett armband och ett skärp från zoul hem men de glömde jag tyvärr att ta kort på. jeansen är dock lite för stora så får se om jag behåller dem..


love love love


jeans från J Brand, skor Sergio Rossi, topp från Alexander Wang, Cats Necklace och väska från Balenciaga

hejsan. dagen blev inte alls som de va tänkt, åkte varken in till stan eller någon av de jag sa förut. suttit hemma och mått skit hela dagen istället. vet inte vad de har varit med mig de sista men jag har inte mått hundra..
ska försöka få med mig mamma ut och övningsköra nu, måste verkligen! ska till körskolan imorogn och de är ju pinsamt om jag inte har kört någonting..
har tagit bilderna på kläderna så dom är ready to go, jag slänger upp dom senare eller imorgon. PUSS OCH KRAM


på begäran


här har ni min alldeles underbara svea jacka som har hållt mig varm många kalla vinder dagar. tyvärr så fick jag inte rikrigt till bilderna men de duger.
nu ska jag bege mig ut på vägarna! ni år ha en fortsatt bra dag. lägger ut bilder på kläderna senare.. KÖSS

ALEXANDRA


idag är det ingen vanlig dag för idag är det alexandras namnsdag!
pappsen var iväg och köpte semla och kinderägg till mig imorse som en liten nansdagspresent. jag blev jätte glad eftersom att de inte blev någon semla igår! tyvärr visste han inte att jag inte gillar de där göjset som är i mitten så jag fick äta runt.. men de va gott för de!

nu ska jag göra mig iordning lite, ta på mig kläder och sådär. ska in till biblioteket om en stund och träffa min nya lärare. måste övningsköra lite! sen ska jag antagligen följa med mamma och handla lite mat.
men vi hörs senare! PUSS

ps, vad har hänt med era kommentarer? ds.

pancakes


tänkte bara säga hej snabbt innan jag sticker ut i köket och käkar pannkakor.

känts som om mitt huvud ska sprängas hela dagen så de har varit rätt tungt. åkte in till gymmet vid 12 tiden och gick på pass, s core, med mamma och kristin. efter lite lätt konditionsträning bastade jag och mamma sedan drog vi och köpte sallad. stupade i soffan med en gång när vi kom hem och har legat där större delan av dagen.. puss

100215


hello!  hoppas ni har haft en bra dag allihopa. själv fick jag reda på att min lärare hade fått en liten bebis i morse så de blev inget möte med henne. åkte till emaus med en gång istället. när jag va klar där drog jag faktiskt hem. kristin och ellen har nämligen varit här hela dagen. blev så mys sugen så jag åkte hem och myste med dom! 
vid 3 tiden åkte jag in till körskolan, gissa om jag va nervös!? jag höll ärligt talat på att skita ner mig.. men de gick bra, haha rätt bra i alla fall.
efter de blev de hårdträning, elin va med en sväng. men hon va rätt mör efter förra helgens bravader.. 

känner mig rätt dassig nu så de kanske får bli en tidig kväll, vi får se. kanske sätter på en film eller något.. puss
 
Anonym
: Hej! kan du inte slänga upp en bild på din svarta sveajacka ? ((:
svar: självklart de kan jag göra! fixar de så fort jag får tillfälle :)

anonym: när fick du glasögon?
svar: de har jag haft länge. dock använder jag dom knappt, vilket jag egentligen borde göra eftersom att jag ser som en kratta..

we are the world


jag ryser i hela kroppen..


de blir ett sent inlägg idag, har inte varit hemma sen igår och när jag väl kom hem satte jag mig ner och svarade på era frågor. hoppas att svaren duger? gjorde mitt bästa..

imorogn ska jag vara på skolan kl 9 och efter de, tro det eller ej, ska jag raka vägen till emaus. klockan tre ska jag på min första lör lektion, wish me luck, de kan behövas.. hade även tänkt att träna, eller jag ska träna! får se ifall det blir någon tid över till biblioteket.
men nä, det är väl bäst att jag lägger mig nu. godnatt PUSS


SVAREN!

anonym: Är du på g med nån just nu? eller nån du snackar mycket med o så? :)
svar: hehe maybe.. maybe not

Amina: Vad använder du för fondation, mascara, puder osv ? o vilka märken på hudvårdsprodukter, har du nån favorit? Jättebra blogg kram!
svar: som fondation använder jag i.d bare minerals. jag har en vattenfast mascara från clinic. puder använder jag inte direkt men har nästan alltid elizabeth ardens Finish Mineral Powder i väskan för att kunna bättra på. ögonskugga och eyeliner från isadora, har även ett rouge därifrån. har också ett solpuder men jag vet inte va de är för märke på de. hudvårdsprodukter från marja enrich och biotherm. dm är bra tycker jag. tack så jätte mycket, kul att höra! :) kram  

Anonym: vad ska du göra på alla hjärtans dag?
svar: hade förträngt de fram tills i morse, då jag blev påmind skulle man väl kunna säga.. sov borta och sedan raka vägen till gymmet, efter de övningskörde jag.

Anonym: varför tog de slut mellan dig å lavdim ? pratar ni aldrig nuförtiden ? kram :)
svar: de funkade helt enkelt inte.. näe de kan jag väl inte säga att vi göra direkt. kram

Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg: Vilken sorts musik gillar du :)?
svar: oj allt möjligt, de mesta skulle jag vilja säga. förutom hårdrock och jazz, de är väl inte något för mig kanske. men annars de mesta. mest blir det rnb och soul :)
 
anonym: vem är din bästa killkompis? =)
svar: jag har många bra kill kompisar :)

Anonym: vart brukar du köpa dina kläder? något favorit ställe? :)

svar: de är olika, uddevalla är ju inte speciellt stort så det finns inte så mycket att välja mellan. de blir mycket h&m. topshop fullkomligt älskar jag, har dock inte så mycket där ifrån även om jag skulle vilja ha allt! monki är också lite av en favorit..  svårt att säga, jag har väl egentligen inget ställe som jag alltid går till..  

Karolina: vad går du för linje? bra blogg btw, uppdatera mer :)
svar: just nu läser jag hemma (biblioteket) så jag går ingen linje även om jag läser och gör de uppgifter som jag skulle ha gjort på öppna/samhäll fast i ett helt annat tempo. jaa jag vet, ska bättra mig :)

Besa: vad är ditt favoritgodis å vilken chipssort ? :D
svar: hmm svårt. jag gillar de mesta, beror lite på vilket hurmör jag är på. choklad funkar nästan alltid. annars surt och salt. grill eller dill! :)

Vilka märken på smink använder du ? :)

svar: i.d, elizabeth arden, isadora, clinic.. :)

anonym: hur lång e du? hur mkt väger du? o vad tränar du för något, pass eller gym ? :D

svar: jag är 1.73-72 och väger ca 59. det blir mest gym även om jag gärna skulle vilja gå på massa olika pass.

anonym: Hur många seriösa förhållanden har du haft ? brablogg förövrig, uppdatera mer bara ;)

svar: alla har väl varit seriösa även om inte alla har varat lika länge, 4. tack så mycket :)

anonym:Hur blev du modell för short cut? :)

svar: hehe jag är väl inte direkt modell för dom. men jag klipper mig hos en av tjejerna där och så stoppade hon och hennes kompis (som är fotograf, K design) mig på cactuz en dag och frågade om jag ville ställa upp och modella lite, och de ville jag såklart! de ena ledde till de andra helt enkelt :)  

anonym:Får du studiebidrag även om du inte går i skolan? eller jobbar du för att få pengar ? :)

svar: jag är fortfarande inskriven så får jag studiebidrag som alla andra som går i skolan :) 

bella: Vem var din första kärlek ? :D
svar: förutom alla hemliga förälskelser man hade när man va liten fis så johan som även va min första riktiga
pojkvän :) 

anonym: vf går du inte i skolan

svar: jag är som sagt fortfarande inskriven men läser hemifrån

Postat av:vilken parfym använder du ?? (:
svar: hugo boss - femme, Eau de Parfum som är helt fabulous!

anonym: Är du kär i någogn just nu? :)
svar: nix det är jag inte.

anonym: Jättebra blogg, synd att du inte uppdaterar lika mycket nuförtiden :) vad säger dina föräldrar om att du inte går i skolan?
svar: tack så mycket, rolrigt att höra! ska bättra mig :) mina föräldrar stöttar mig i allt jag gör och de är ett beslut somv i har tagit tillsammans. fast jag läser ju fortfarande, bara att jag inte går i skolan 8-4 varje dag utan jag läser på biblioteket. 

anonym:är du nöjd md din kropp?? ((:
svar: hmm hehe näe egentligen inte

anonym: De 5 bäst låtarna just nu enligt dig ??
svar: oj omöjlig att svar på.. hehe jag lyssnar på så himla mycket, men rihannas skiva spelar jag en del. R Kellys, the worlds greatest är goo.. men som sagt, mycket rnb & soul :)

anonym: hur måmga har du haft sex med

svar: inte många

Emina K: Vad har du för mobil märke/färg ? och vilken kamera anänder du ? tar superfina bilder ! :))

svar: jag hade en röd sony ericsson w995 fram tills nyår då jag tappade den i badkaret och kom på de 5 minuter för sent.. nu har jag en gammal skruttig sak. tack! :) en Nikon D60.

anonym: vad är ditt nummer
svar: haha de skulle du allt bra gärna vilja veta..

anonym: 1. bästa minnet?
2. hur många har du "vart" med? ;)
3. hur får du pengar när du inte går i skolan?
svar: 1. svårt.. men beyonces konsert i göteborg va grym och är något jag aldrig kommer att glömma! sen alla underbara resor jag har varit på :)
2. not many.
3. jag får mitt studibedrag eftersom att jag fortfarande läser.

anonym: hur va din uppväxt?

svar: oj de tar nog ett tag att berätta om den. men kort sagt bra :)

anonym: vem brukar du träna med ? följer du någon spec "diet" ? (:

svar: jag tränar själv eller med någon av mina kompisar som går på samma gym :) nej de gör jag inte, men jag brukar tänka på vad jag stoppar i mig..  

anonym: Vad har du för bh stl ? :D ser oliak ut på varje bild..

svar: haha.. 70 C, 75 funkar också.

anonym: hur mkt kosta nalle ? vad e han för ras ? o vart köpte ni honom ? SÅ SÖT (;

svar: hehe gullig du är.. han är en dvärg pudel. 8000 och vi köpte honom i gråbo utanför göteborg.  

anonym: vad har du gjort idag ? :)
svar: jag sov borta och vid 4 tiden åkte jag direkt och tränade, sedan efter de övningskörde jag med mamma. och nu sitter jag bara här, ska snart kolla köping! :)

anonym:vilka är dina närmaste vänner? vilka tycker du mest om osv
svar: jag tycker om alla mina vänner :)

florentina: vad använder du för något till läpparna och vilken mascara e bäst enligt dig?:D
svar: Clarins, instant light natural lip protector 02, och har nästan alltid försvarets hudsalva. jag använder en vattenfast mascara från clinic som är hur bra som helst. vet dock inte vad den heter..

anonym:vem av dina pojkvänner va din största kärlek ? ;P

svar: hehe johan.

anonym: Bästa hudvårdsprodukten enligt diG??

svar: jag är inte så bra på sånt där. men jag använder produker fråm marja entrich som är väldigt goa.

anonym: vad är det "olagligaste" du nånsin gjort? haha
svar: haha, hmm.. druckigt alkohol som minderårig kanske?

anonym: Är du intresserad av någon just nu ? :))
svar: hehe kanske..

anonym: Vad ska du göra i sommar??
svar: i sommar ska jag sola bada och leva livet! åker till rhodos med tejerna 8 augusti, ska bli grymt!

anonym:hur gammal är nalle?
svar: han fyllde 8 i november.

ánonym:vem är kristin ? är det din syster ? har du fler syskoan än en syster ? kram
svar:  jag har två systrar och kristin är min näst äldsta :)

:D: va är du mest nöjd med din kropp resp minst nöjd med ?
svar: hmm hmm.. minst nöjd är nog benen kanske. mest nöjd.. skulle nog vara att jag har en "kvinnlig" kropp, dvs att jag inte är något sträck ;)
 
anonym: vad har du för jacka ? märke/färg, alltså som du använder för de mesta just nu :)
svar: jag har en svart svea jacka som jag lever i nu när de är så himla kallt :)

anonym: man kanske ska skriva här istället. vad använder du för kamera? du tar väldigt fina bilder. har du gått någon kurs?
svar: jag har en Nikon D60 som jag är jätte nöjd med. tack så mycket! nope jag är självlärd.

Jenna: När färga du håret ljust igen ? isf vilken färg använde du eller gjorde du hos frisör ? fint iaf :)
svar: jag började i sommras med att göra ljusa slingor och så har jag fortsatt med de. så de har tagit ett bra tag att bli så ljus som jag är nu från de mörka. har gjort de hos frisör. tack :)

anonym: va de roligt på 18årfessteN ? hur tog ni er hem haha
svar: haha ja de va rikrigt kul! jag stannade i stan ;)

anonym: plockar du dina ögonbryn ? fyller du i dom ? isf med vad :)?
svar: ja jag plockar dom. vill inte veta hur de skulle se ut annars, skulle antagligen haft ett enda..  fyller i lite ibland, men inte mycket. och då använder jag isadora eyebrow lift & define :)

Nea: kan du inte ta lite bilder på ditt rum, din garderob, dina skönhetsprodukter osv? Kul med inspiratin (;
svar: självklart de kan jag fixa. men just nu är mitt rum ett bombnedslag och mina garderober funkar inte alls så vi sksa sätta in nya, så de får bli vid ett senare tillfälle :)

anonym: när fyller du 18?

svar: 18 april och då jääklar är det fest!

Ellen Kristina Andersson

tjenixen. skrev ett inlägg precis innan jag åkte förut men de verkar inte ha kommit upp. tröttsamt när de blir så, jag orkar inte skriva om allt..
vet inte om jag har sagt att jag skulle på dop idag men de har jag varit på, kom hem för en stund sen. ellen va så himla fin!


de lilla extra

halloj! sitter i ena ändan av soffan med mamma snarkandes i den andra. det blev tyvärr ingen träning för mig, slumrade till när vi kom hem så de blev lite för sent. får göra lite situps och göra så gott jag kan här hemma istället..
funderar på vad jag ska hitta på ikväll, kan inte rikrigt bestämma mig. men de lutar nog åt 18 års kalas. problmet är bara hur man ska ta sig hem och sådär då.. men men de fixar sig alltid.

nu ska jag väl hoppa in i duschen tror jag! men först ska jag pröva kläderna jag köpte igår (ni får få bilder på så fort jag får tid).
beroende på om jag sticker iväg sen eller inte så kanske jag får ta och svara på frågorna imorogn istället. får se vad jag hinner. nu ropar duschen! PUSS


right now


tjabba tjena! sitter just nu på stadsbiblioteket och pluggar lite. varit rätt så effektiv måste jag säga så tycker jag va värd en paus nu.
senare vet jag inte rikrigt vad som händer, beror lite på hur jag mår. är ju som sagt väldigt förkyld. hade fram tills nu planerat att träna när jag är klar här, men pappa va sten hård "det blir ingen träning för dig alexandra!". ska se om jag kan övertala honom över maten sen, ska nämligen snart sticka iväg och käka thai soon. 

måste sticka nu, bigogar bild sen.
svarar på era frågor senare ikväll också, så ös på med frågor nu.
PUSS


100211


det var så himla fint ute i morse så jag va tvungen att passa på att ta några kort när jag va ute med nalle. 
är helt slut nu så de blir nog en tidig kväll för mig. har knappt varit hemma alls, åkte in till stan vid tio och kom hem nu ikväll. va på teori lektion med johanna för första gången, om jag lärde mig så mycket vet jag inte men jag fick i alla fall bokat min första körlektion, måndag kl 15.00. så här ska det ut och övningsköras i helgen!
förutom de så har jag som sagt varit på torp en sväng. orkar inte ta några kort nu så jag gör de imorgon istället. tänkte även svara på frågorna då så om ni har någon mer, fråga nu!

hoppas ni har haft en bra dag! kraam

Lindsay



hejhejhej! kom precis hem från torp, har varit och handlat mat med mamma. hittade även lite kläder, om jag hinner ta kort senare så slänger jag upp bild på de då annars tar vi de imorgon.
men nu blir det räkor, ska bli mums mums.
tänkte svara på frågorna när ni känner er nöjda.
PUSSPUSS

shouldersss


want want want want want..

hej allihopa! måste börja med att säga att ni är grymma på att ställa frågor!
hoppas ni har haft en bra dag, själv har jag haft de jäkligt tungt. träffade min lärare på biblioteket vid 3 tiden, efter de vandrade jag bort mot gymmet och jag trodde seriöst att jag skulle tappa huvudet, va nog inte så frisk som jag trodde att jag var.. men men jag tog de lugnt i alla fall och trots att jag flera gånger trodde att jag skulle ramla igenom golvet så lever jag.
men nu är det dags för makaroner och köttfärssås, yummie.. puss på er


100209


bara för mig som blogg.se knasar sönder? hmm störande.. men men, tänkte bara säga godnatt lite snabbt innan jag lägger mig. måste städa rummet först också, ni vill inte veta hur de ser ut där inne.. och eftersom att de kommer folk hit imrogn så måste, MÅSTE de städas.

imorgon hoppas vi på att jag är frisk för nu måste de tränas.. plus att jag ska in till biblioteket för att träffa min lärare så jag måste vara frisk! håller tummarna..

ska även passa på att säga att de är så himla mycket roligare när ni kommenterar. do it more often så lovar jag att min uppdatering ska bli den bästa! sen så verkar ni ju hittills grymma på att ställa frågor, fortsätt med de!

nu ska jag bege mig in i mitt rum, önska mig lycka till! PUSSPUSS

FRÅGESTUND!!


sådär nu har det vara så dålig uppdatering från min sidan så nu kör vi. nu har ni chansen, fråga mig vad ni vill!


C.


hej! jag har lyckats dra på mig världens förkylning, så min dag har tillbringats i soffan tillsammans med nalle. kollat på alvin och gänget, som förresten va rikrigt mysig tycker jag.
är jag fit for fight imrogn så drar jag nog in till biblioteket och pluggar lite och sedan tränar lite lugnt. kommer antgaligen inte att hända eftersom att jag hade pyttepytt feber förut och har varit helt förlamad hela dagen. men vi får se, skadar ju inte att hoppas!  
nu ska jag gå och krya på mig.. godnatt

förresten, fått frågan om jag ska ha frågestund. hmm imorgon maybee? LADDA MED FRÅGOR 


hejhejhej

hej.. nu va de ett bra tag sen, har haft världens bloggtorka. men nu är jag tillbaka med nya tag! får se hur länge de håller, men jag ska försöka. tycket de är grymt kul att blogga och att både få ge och få insperation och hela kittet.. men roligare om man får lite feedback och sådär. så allihopa, kan ni hjälpa mig kanske? blir roligare, inte bara för mig, utan för er också om ni får läsa om de ni vill! give it a try! jag är medveten om att statistiken är i bott just nu så jag får börja jobba på de om jag inte vill tappa er allihopa, vilket jag inte vill!


så fort jag har lagt in bilderna från kameran kommer jag tillbaka med lite pics från helgerna som varit här! don't miss