måndag

hej! väntar ivrigt på att jag ska få alla bilderna från i helgen så att jag kan visa er. vi hade det super trevligt hemma hos stina och maja, dock var jag och anna något sena men vi kom allt ikapp! 

ska alldeles strax åka till torp med mamma, väntar bara på att hon ska komma hem. är nämligen i desperat behov av kläder! eller egentligen är jag väl inte det, men ni vet hur det är? måste kika lite iaf.
efter vi har varit där tänkte jag åka in och träna om inte klockan springer iväg allt för mycket, måste plugga en del också.

men nu måste jag stoppa i mig något, håller på att dö av hunger. puss och kram



sweet eighteen

hej! måste börja med att säga grattis till stina och maja som fyller 18 år idag! skulle egentligen ut med dem i trollhättan ikväll men jag mår lite halv risigt så kan hända att jag sparar mig till imorgon istället. ska nämligen träffas hemma hos tvillingarna klockan 7 och sedan när klockan är framme bege oss vidare ut i natten. and I promise you, its gonna be a looong night.
men vi får se, finns fortfarande tid för mig att dra på mig något nice och följa med dem ut i kväll. men nu blir det mat, puss och kram


21 september


och internet funkarar fortfarande. nu håller vi tummarna för att det ska fortsätta så!

ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på idol och myst med räkor tillsammans med kristin, hehe stackarn opererade ögonen förut så vi fick sitta och mata henne..  skulle egentligen åkt hem till joakim men eftersom att mitt körkort, eller mitt körkortsintyg, ligger i mammas bil som är inne på lagning så stannade jag hemma istället.
nu ska jag krypa ner under täcket och invänta john blund. sweet dreams

aquasource skin perfection

mitt internet har tappat hoppet om livet eller något åt det hållet men nu verkar det som om det ska hålla en stund så jag passar på skriva här snabbt.


det är många som har frågat om min ansiktskräm från biotherm, den heter aquasource skin perfection och är fantastisk! slänger upp en bild på den när jag ändå är i gång.
nu ska jag hoppa in i duschen. puss och kram


miss you

mm finns det något bättre än en nybäddad säng? tror inte det. jag kan inte ta mig upp här i från..  vaknade med svin ont i örat i morse och nu har det vandrat sig ner i halsen också så känner att jag kan få ligga en stund till.

senare blir det träning hade jag tänkt, ska försöka få tag på alla tjejerna också. inte blivit så mycket nu eftersom att alla går i skolan osv men det ska det bli ändring på!  
nu blir det frukost. puss


några av puddingarna

tjena


 
med risk för att låta negativ nu.. men det är strålande solsken ute och vad gör jag när jag kunde varit ute i skogen med tjejerna? jo jag sitter inne och pluggar historia, medeltiden... skit kul verkligen, inte. tyvärr har jag inte så mycket att välja på eftersom smart som jag är börjar jag inte försen sista dagen. ska skicka in uppgiften imorogn vid 10 och jag har gjort två frågor. ska på score 17.40 och efter det rpm också, kanske lika bra att inse att jag inte kommer hinna det...  

nog om det, jag måste bara säga att jag inte har glömt av er, tvärt om. jag vill vill vill vill blogga men uppenbarligen gör jag det inte, varför? jag vet inte.. håller på att renovera hemma och det är alltid fullt ös här, plus att jag har en inre strid med mig själv eller något åt det hållet så jag har varken haft tiden eller orkat.
har lite nytt jag ska visa er någon dag så hoppas att ni är med mig. jag SKA komma igång. promise. puss och kram på er.