shopping

hej! vag gör ni goingar en fedagskväll som denna? jag skulle egentligen vart ute på äventyr ikväll men känt mig lite risig hela dagen så valde att stanna hemma med en godispåse i knät framför idol istället. jag och mamma satt i varsin ände av soffan och grina till moa och robin. herregud va dom är bra!


var på torp en stund förut, skulle egentligen bara köpa en ansiktskräm och luncha men jag och mamma lyckades bränna av 4 timmar med en del shopping. hittade bla den underbara glittriga toppen (som jag har en likadan i silver) och underkläderna från h&m nedan.
nu ska jag gå och tvätta mig och sedan krypa ner i sängen och sätta på någon bra film. försöka somna i tid för en gångs skull för gissa när jag somnade inatt? 6 i morse.. ajaj.. kram på er !


vill ha


kuvertväska i ormskinnsmöster från zara 679:-. love.


with or without you


om det är pga av att jag somnade framför bjönböder eller om det bara är för att det snurrar runt i mitt huvud som aldrig förr det vet jag inte men jag kan verkligen inte somna.
 är hur trött som helst men ändå bankar hjärtat ur kroppen och det känns nästan som jag skulle kunna springa en mil. tack och lov för att det är fredag imorgon säger jag bara.
tänkte börja dagen med ett träningspass och sedan möta upp stina en sväng. vad för bus som händer på kvällen får vi se.
näe dags för ett nytt försök. natti puss

höstig outfit


       skjorta zara/tröja ginatricot/jacka topshop/halsduk h&m/byxor topshop/boots acne/väska hermes

gokväll allihopa! suttit och vägt fram och tillbaka på om jag ska orka åka in och träna ikväll, men beslutade för en stund sedan att det var goare att sitta hemma och mysa. så det är vad jag har gjort hela kvällen. stina och elin kom förbi och hälsade på förut, vi käkade tacos och kollade disney filmer. planerade en tripp till stockholm innn kort också så ska kolla upp boende imorogn tänkte jag. har ni några heta tips kanske?

nu blir det snart sängen för mig så att jag orkar upp och träna imorogn istället. puss och godnatt


late breakfast

hejsan! idag är ingen bra dag alls. mått apilla sen jag vaknade och det är först nu som jag har fått i mig något att äta och jag sitter fortfarande i pyjamas.. finns det något värre än att må illa? bläää. tänkte gå och försöka lägga mig och vila en liten stund innan jag ska iväg sen vid 2 igen. ska in till stan för att fixa lite saker och så tänkte jag träna men det ser rätt mörkt ut just nu. kram på er!

jag har varit snäll i år



eftersom att julen börjar närma sig kan det väl inte skada med en liten önskelista..
en ny data eftersom att min börjar närma sig slutet, sorgligt men sant. armband hermes, klocka michael kors, en nallebebis (hur kan man motstå undrar jag?), jeffery cambell till fossingarna och ett par stövlar från hunter. sist men inte minst en resa till new york. puss

dreaming

hej allihopa! vet att uppdateringen inte rikrigt är igång än men det kommer, och ni ska veta att era kommentarer hjälper till en massa. mycket roligare när man får respons av er! :)

sitter i soffan med nallebus i famnen och drömmer mig bort till värmen. skulle ge mycket för att komma iväg ett tag, bara få ladda batterierna med mina vänner i något varmt land. någon som känner sig sugen? 
ska fösöka ta mig till gymmet här om en stund men oj vad det känns trögt. orkar verkligen inte, vill hellre stanna kvar och mysa med mina lillkille. men är sjukt sugen på film och popcorn ikväll så jag antar att  jag måste.
hoppas allt är bra med er! kram kram  





bilder från magaluf och turkiet i somras.


lördagsmys



hejsan! hur är det med er? jag är rätt sliten faktisikt, var och firade matilda igår och det blev en del drinkar om man säger så. men det var kul! dansade som aldrig förr med mina fina vänner.
idag blir det bara soft hela kvällen, ska åka och köpa lite godis här om en stund och sedan åka iväg till en kompis och kolla film. vad ska ni hitta på ikväll? utgång kanske? dansa lite åt mig också isf!
nu väntar duschen. kram på er

breaking dawn



hej! kom hem för en liten stund sedan och har precis krypit ner i sängen efter en super tevlig kväll tillsammans med erica.  möttes upp runt 6 och gick till butlers  och käkade och köde lite music quiz, tryckte även ner var sin chokladfondant (mums!). sedan vid halv 9 gick vi bort till bion och köpte popcorn och kollade på breaking dawn. bästa filmen någonsin! skojar inte om jag säger att jag grinade från det att den började till det att den var slut. helt galet. den ska garanterat ses igen!
men nu somnar jag snart. hoppas att ni har haft en bra lillelördag! kramis, godnatt

onsdagsrensning

hej! spenderat någa timmar här på fömiddagen med att städa och sortera min garderober och lite smycken, har bestämt mig att ta tummen ur och lägga ut en del till försäljning. har så sjukt mycket grejer som jag inte använder och en del som till och med har prislappen kvar så det har jag pysslat med här någa timmar.

ska in och träna nu och senare ska jag möta upp erica som flyttar till stockholm på fredag. vi ska käka lite mat och gå och se nya twilight, längtar! kramis 


några av mina mest flitigt använda smycken, dom två stoa halsbanden är nya och kommer från bikbok så har dock inte hunnit använda dom så mycket än men känner på mig att dom kommer bli nya favoriter!

back on track

hej allihopa. vet inte hur jag ska börja.. men som ni vet har jag inte skrivit här på ett bra tag och jag ber tusen gånger om förlåtelse för de men det finns en anledning, och kort sagt så kan man säga att mitt liv är i väldig obalans just nu, det har varit väldigt väldigt mycket att tänka på och egentligen är det fortfarande de. dessutom så finns det personer som har valt att vända bloggen mot mig (kan man säga så?) i vilket fall så tar detta på krafterna och tillslut blev det bara för mycket och jag valde att ta en paus från skrivandet. dumt av mig att inte förklara detta tidigare men jag har som sagt inte orkat. tro mig det har inte gått en dag utan att jag har tänkt på de och jag hoppas verkligen att ni kan förlåta mig. 
jag älskar att skriva och inspirera och allt det där och nu känner jag att jag inte ska låta andra bestämma över mig och fortsätta med det jag tycker om. hoppas att ni fortfarande är med mig. kram på er

ps, hoppas att ni är nöjda med svaren.

svaren

anonym: vad har du på läpparna på senaste bilden på dig ? svar: läppstift från makeup store i färgen exit :)
 
anonym:säga några saker du stör dig på när det gäller tjejer? typ någon sminkmiss eller klädmiss? svar: hmm det skulle isf vara kort kort eller när man inte kan bära upp det om du förstår vad jag menar, och alldeles för mycket puder. hehe.

anonym: Annvänder du fortfarande Smashbox photofinish primer?? Har du "travelsize" eller orginal size?? dom är ju så dyra..kraam svar: ja det gör jag, förstpr inte hur jag har kunnat leva utan :) jag har passat på att köpa på flyg och sådär där dom brukar ha extra pris. annars så lönar det sig att köpa dom små (iaf sist jag kollade) kram på dig

anonym:Ser att du brukar resa till turkiet o du sa någon gång att du skulle vilja bo utanlands..så, skulle du kunna tänka dig att flytta till Turkiet? :):) (min mamma bor dar och är gift med en turk:D)svar: jaa vi har åkt dit rätt mycket det sista. hehe okej, jag har inte tänkt på det faktisikt, kanske över sommaren :)

anonym: 1. Använder du bara "Id bare minerals foundation?? aldrig någon annan?2. Hur får du din makeup så jämn? kan tycka att det är svårt med ids foundation, de blir lätt "fläckigt" under dagen o så håller det inte sålänge tycker jag. Har du något tips? Har du bara fuktkräm o primer o sen på med foundation?? tar du primer eller fuktkräm först?? kramkram tacksam för svar!svar: 1. yes, aldrig någon annan :) 2. jag har aldrig upplevt att det blir fläckligt och sådär. men runda rörelser och inte för mycket på borsten. jag har först ansiktskräm och sedan primer ( dock har jag inte alltid använt primer och tycker inte att det är något måste för att få det bra) krma kram

anonym:Tror du att du kommer bli brunett igen till sommaren ? :Dsvar: har allt funderat på det men jag tror inte det, vet att jag trivs bättre som ljus :)

anonym: Hej! du shoppar ju endel, och en hel del dyrt och reser endel. Får du så mycket av dina föräldrar eller har du mycket egna sparpengar ?? för du jobbar ju inte o du har väl aldrig haft ett jobb förutom "hjälpt till lite". Kraamiiss :)svar: jag får mitt studiebidrag och så får jag lite fickpengar för att jag hjälper till hemma. haft en del sparat men nu är det dags att skaffa jobb tror jag hehe. har tur som inte behöver betala när jag åker med mina snälla föräldrar men när jag åker själv är det mina pengar. kramis :)

anonym:5 favoritlåtar från sommaren som var?! :)svar: oooj det var ju ett tag seda nu... hehe men just nu kan jag ju säga att david guettas nya skiva spelas flitigt, speciellt usher- without you. sen även rihanna- we found love, glow in the dark - chris brown, LMFAO - sexy and i know it, someone like you - tyler ward.

anonym: vad tycker du om emina och irma ? har uppfattat dem som ganska bitchiga men de kanske bara är som man tror...svar: haha jag har inget emot dom :) emina svarade på det lite längre ner såg jag också, "nooo! jag är inte bitch haha. Vi kan anses som dryga och "bitchiga", ja kan dock hålla med om att jag kan vara smått dryg då jag inte ser poängen i att vara på ett annat sätt mot någon jag ändå inte känner. Tråkigt att du har fått en uppfatningen, Men dom flesta ändrar uppfattning när dom väl lär känna oss, vi är oftast trevliga och glada mot alla, men klart vi kan vara bitchiga (irma liiite mer än jag) det kan alla, men då ligger det alltid något bakom det." men nej jag har inget emot dom :) 

anonym: Vilken är den allra bästa fuktdagkrämen du provat o varför ? vilken har du just nu ? :))svar: svåårt, förut var det den från biotherm som jag använder nu. men börjat bli mycket torrar så ska leta efter någon ny. något tips kanske? :)

anonym:Vf gjorde du och leutrim slut? aldrig funderat på att blii tsm igen? =)svar: hehe jadu vi var väl unga helt enkelt :) länge sedan nu.

belma:Vad använder du för skor just nu?? o vart har du köpt dem o för hur mycket ? visa bild please :) letar snart ihjäl mig efter ett par snygga skor att ha i vinter!svar: jag anv'nder mest mina boots som jag köpte på bianco förra året, remember? och ett par kängor även dom från bianco. ska fixa bild på dom skorna jag använder mest så ska ni få se :)

anonym:Vilket färg/nr har du på din id.bare minerals foundation just nu?? svar: medium tan :)
 
anonym:brukar du äta vattenmelon ofta? :) hört att de ska va bra för hyn då de innehåller mycket vatten.
svar: mest när jag är utomlands :) hehe ja det har du rätt i.

Ewelina: Hejsan! :) Är det verkligen 100 säkert att du inte blekt dina tänder någonsin?? dom är ju kriitvita! Isåfall måste jag fråga vad du gör med dem.. - Vad heter den tandkräm som du har oftast? - använder du mkt tandtråd eller annat?svar: jag har använt hemmablekning från simple smile ett par gånger men det var längesedan :) kram på dig

anonym:Favoritcitat på engelska ? :)svar: "I live for the nights i'll never remember, with friends I'll never forget" ;)

anonym:Röker du ? Har du testat ? har för mig jag såg dig röka utanför trägårn men kanske inte va du eller så va de bara en engångsgrej ? ;) kramkramsvar: nej jag röker inte, tycker det luktar skit hehe. så det var inte jag :) kram kram

anonym:Vilka är dina favoritdrinkar ?? alltså då menar jag typ strawberry daquiri, mojito etc. svaR: rikrigt pinsmat detta men jag vet ju knappt vad någon drink heter... haha. så svårt att svara på, men strawberry daquiri är ju inte dum :)´

anonym:Vad är det du pluggar till? Hur kommer det sig att du pluggar hemifrån?svar: jag läser till ämnen och sådär. det funkade inte i skolan pga av olika anledningar helt enkelt. kram 

anonym:Har du rökt någon gång? händer de att du gör de typ på semestern eller när du är ute? :) du e så fin! kramsvar: på sin höjd har jag hållt i en och smakat när jag var dum men aldrig igen, tycker det luktar skit plus att man faktiskt vet att det är dåligt för kroppen så nixpix :)

anonym:är du den som alltid kör enligt hastighetsbegränsningarna eller den som alltid har bråttom ?:Dsvar: hade jag svarat för några månader sedan så absolut den som håller hastigheten men nu,.. hehe njaa lite av båda kanske :p

anonym:Vad har du för ansiktsrengöring och ansiktsvatten just nu ? tips på någon som inte gör huden så torr :)svar: jag använder samma som jag gjort länge, dock börjar jag bli torrare i huden så ska bege mig ut efter nytt men just nu börjar jag med att tvätta ansiktet med en ansiktrengöring från Lancome, efter det tvättar jag ögonen med en ögonremover från Chanel och sedan använder jag ansiktsvatten från Biotherm, till sist återfuktar jag ansiktet med en fuktkräm även den från Biotherm. finns bilder i kategorin frågor&svar.

anonym:Brukar du få mycket blickar när du är på stan och så?(alltså av killar för du är grymt snygg!!)svar: hehe jag vet inte, kanske lite ibland. gullig du är :)

anonym: Kan du tipsa om någon bra skönhetsprodukt som alla borde ha?svar: en bra primer! absolut. hade jag inte sagt för några månader sedan men man märker verkligen skillnad.

anonym:hur ser dina planer ut för nästa år och framåt? :)svar: hmm bli klar med studierna först och främst och sedan ta det därifrån :)

anonyn:tjatar inte dina föräldrar på dig att du ska skaffa jobb osv? för som jag förstått får du en hel del av dem :)svar: dom tycker det är viktogast att jag blir klar med studierna :)

anonym:absolut bästa film? och varför just den? :)svar: utan tvekan lejonkungen, bara för att den är helt underbar på alla sätt och vis och jag har älskat den från första stund. :)

anonym:hur bleker du dina blonda slingor? folie eller "hätta" ? vet du vad färgen eller nr heter de brukar använda ?? kraam :svar: folie, fram tills nu har jag bara använt blekning men nu sist la vi även i någa bruna slingor. kram :)

anonym:bästa frukosten enligt dig ??svar: grovt bröd med skinka eller kyckling med paprika och gurka eller yoghurt med någon god musli eller också om man har tid skrammlat ägg med skinka och gurka :D

anonym:Din absoluta favoritmaträtt ? (foruom skaldjur o fisk:D)svar: hehe.. svårt men kyckling med rotfrukter är en favorit och thai mat sååå klart, pasta är också namnam! tacos sitter heller aldrig fel:P

anonym: ditt favoritläppglans ?? (märke o nr) ditt favoritläppstift ?? (märke o nr)svar: just nu läppstift från makeup store i färgen baby. läppglas från clarins nr 02.

anonym:har du testat guerlain teracotta solpuder ? isf vilket nr har du på de?? :) (alla säger ju att de ska va sååå bra)savr: faktisikt aldrig prövat men det kanske man borde göra då :)

anonym:Säljer du din miumiu väska ?? :-) för 500 sek. (eller mer)svar: hmm jaa till rätt pris så kan det ju diskuteras :) hehe

anonym: 10 snabba:D
cola eller cola light ?? - cola cero!
zlatan ibrahimovic eller c.ronaldo ?? - zlatan
mittbena eller snebena ?? - snebena
singel eller pojkvän ?? - pojkvän
juice med fruktkött eller juice utan ?? - fuktkött
turkiet eller grekland ?? - turkiet
bada i pool eller bada i hav ?? - bada i hav :)
the hills eller jersey shore ?? - the hills
klyftpotatis eller ris ?? - ris
uppvakta eller bli uppvaktad ?? (i ett förhållande då) - uppvakta 
 
anonym:snyggaste bilen?? märke o modellsvar: haha men frågar du mig de? bmw är ju snygga haha ?
 
anonym:hur sminkar du dina ögon o vilka produkter märken/nr använder du ?? ge oss en liten kort beskriving som svar bara vad du använder,i vilken ordning o hur :)) alltid grymt snyggt!svar: tack så mycket :) jag får ta tag i det och fixa ett inlägg :) kram 
 
anonym:säljer du din miumiu väska ?? :D 500 lägsta budet.....svar: som jag sa lutre längre upp så kan det absolut diskuteras :)

anonym: vart köpte du din miumiu väska o för hur mkt ?? är den äkta ? pussis svar: turkiet föra året, närmare 2000 kr gav jag för den. puss

anonym:nämn några saker du shoppat i turkiet ? :) (visa gärna bild)svar: väskor väskor väskor hehe.. plånböcker osv. kan jag göra någon dag.

anonym:vilken kille kompis umgås du mest själv med ?? svar: kenny benny!

anonym:varför har du aldrig mer bilder på dig i inläggen o "vanliga" bilder typ när du gör annat än sitter vid köksbordet...vore kul att se när du e ute osv. kraamsvar: det är nog mest för att det alltid är jag som får sköta kameran när den är med men jag sla tänka på det! :)

anonym:Nämn några plus för turkiet o magaluf samt några minus för båda o säg till sist vart du reser helst av dem 2 !! :svar: turkiet: underbar mat, bra shopping och bra uteliv, fint. magaluf: grymt party, fint, mer party. turkiet får utan tvekan min röst just för att man kan göra så mycket mer än i magaluf som enbart handlar om fest.

anonym: vad brukar du göra om du får tillfällig akne eller utslag i ansiktet på kroppen etc. ngt tips ? alltså du ver när man får en sån där period typ...svar: vet precis vad du menar. en bra concealer säger jag då :) sen brukar jag se till att inte ha smink mer än nödvändigt. kram på dig

anonym:vart skulle du helst vilja bo om du fick välja ?
säg en stad i.. o varför. en stad utomlands? en stad i sverige?svar: just nu i min ålder skulle jag säga new york (aldrig varit där men känner det på mig haha) och i sverige stockholm, just för att det är största staden i sverige och man känner inte alla bakom varje hörn. finns alltid något att göra. minus att det är långt hem till familjen vilket jag inte vet om jag skulle klara hehe. kram 

anonym:va har du för mascara o kajal just nu ? (märke o färg)svar: mascara från dior, vattenfast. och mörkbrun kajal från isadora.

anonym:vad stör du dig mest på hos andra tjejer oftast ? :D ( utseende o beteendemässigt)svar: mest att det inte finns en enda tjej som inte snackar bakom ryggen på folk, förutfattade meningar och skitsnack återigen och all denna utseendefixeringen och ytligheten. herregud tjejer säger jag vara :P

minna :1. Hur lång ar du och hur mycket väger du?svar: jag är 173 och väger 59 :)

anonym:det sexigaste du vet en kille kan göra ? ::Dsvar: haha hmm vet inte rikrigt hur du menar nu men .. inte försöka för mycket, det är sexigt :) förstår du vad jag menar då?

anonym:Hur ska din framtida man se ut och vilka egenskaper vill du han ska ha ? vill du har barn isf hur många och när ? skulle du kunna tänka dig att gifta dig med en utlänsk kille ? :Dsvar: hihi om jag får drömma kan jag skiva hela dagen.. men lång är viktigt (absolut inte kortare än mig) hehe. snäll, omtänksam, han ska kunna få mig att skratta, vi ska kunna göra saker tillsammans osv. jag vill ha två barn, först en kille sen en tjej :p ja det har jag inget emot.

anonym: Bästa sminkprodukten du testat?? (:svar: i.ds produkter måste jag säöga. dom räddade mig när jag började använda dom och tänker inte sluta :)

anonym: Vad har du för - ansiktsrengöring - anisktsvattten- ansiktskräm- ögonkräm- primer- serum? just nu ?? :) (vet att du har svarat förut men kan inte kolla längre bak i din blogg så vore tacksam om du skrev igen här..sen så kanske du bytt ut nåt hehe) puss :Dsvar: jag svarde på det lite längre upp, men jag ska leta lite nytt eftersom att jag har börjat bli mycket torrare :( lovat att visa bild och berätta vad det är så fort jag skaffar mig nytt. kram på dig :)

nu har ni säkrt märkt att jag inte har svarat på några frågor om joakim. och det enda jag kan säga om honom är att det är slut och att jag hoppas att jag slipper svara på mer frågor om honom. hoppas att ni förstår det.