work hard


hej! jag kom precis hem från torp, var tvungen att hämta ut lite recept, innan de var jag på vårdcentralen och innan de var jag på gymmet så det har varit fullt upp fram tills nu. och snart åker jag in till gymmet igen, just de. nu har jag bestämt mig, jag menar bestämt mig på rikrigt. är så jäkla trött på att träna som en galning utan några större resultat. något gör jag uppenbarligen fel? kan dock inte säga att jag vet vad det är. men vad det än är så är det slut med de! skaffat mig ett par nya skor och ett par inlägg så nu hoppas jag att knät ska hålla bättre och då finns det inga fler men.
kollade förövrigt upp knät förra veckan och röntkade utan att få några svar på vad det skulle kunna vara, vilket iofs är bra men istället vet vi inte vad som är fel, vilket betyder att jag blir illa tvungena att göra en titthålsoperation.... men nog om de, nu sticker jag till gymmet och svettas. köss!

i need summer




mm jag vet att våren knappt har börjat men jag kan ändå inte låta bli att längta efter sommaren. speciellt inte när jag sprang på bla dessa skönheter när jag var i göteborg förra veckan. klänningarna som kommer från h&m blir perfekta till ett par solbrända ben och den virkade toppen, bikbok, till några jeansshort och converse.
skorna som jag hittade inne på din sko för bara 299 kunde jag inte heller låta bli, dock är dom inte allt för sköna så jag har inte bestämt mig om dom ska få stanna.. t-shirten kommer från h&m och halsbandet och bikbok.


7 mars 2012


jag vet inte om det är någon av er som fortfarande läser här och jag blamear er inte, det var ett tag sedan.. tänkte försöka komma igång lite långsamt igen, även om ingen läser.. så hur början man då? hmm finns så mycket jag skulle kunna säga men bara för de kommer jag inte på något..

men vad har jag gjort de sista? egentligen ingenting utöver de vanliga, livet rullar på i stort sett som förut.. en sak som kanske inte hör till vanligheterna är att jag gått från blondin till brunett till blondin igen på cirkus en månad, den ni! dock har håret tagit rejält med stryk. om jag någonsin får för mig att göra något med mitt hår igen stoppar ni mig innan det är för sent, okej??
nej men nu ska jag inte sitta här och snacka hår.. hur mår ni? vad har ni gjort de sista? tell me everything....
jag har precis varit i väg och handlat lite mat, har huset för mig själv så tänkte slå på stort och bjuda en kompis på tacos ikväll hehe. innan de blir det combat, måste jobba på mina små muskler, japp ni hörde rätt, även om jag kanske alltid har haft så är det första gången som jag faktiskt kan känna av dom små liven hihi *stolt*.
men innan jag gör något annat måste jag få i mig lite frukost för de har jag inte hunnit med än. puss och kram på er!

-


klockan är mitt i natten och jag förstår inte varför jag uppdaterar nu när jag inte har gjort de innan. men ibland kommer det över en antar jag. ligger med min krullis i min nybäddade säng och tänker lite, det har varit så mycket sista dagarna bara, många tråkiga besked och jobbiga beslut. mycket känslor. idag kom ännu ett..
känner bara för att prata av mig en stund, istället får jag nöja mig med att skriva av mig här. sånna här sunder önskar man mer än någonsin att man hade någon bredvid sig som bara fanns där och lyssnade. en mysig famn att krypa upp i..
varför kan inte någonting för en gångs skull bara flyta på? precis när man tror att allt ska bli bra så vänder det igen eller dyker upp något nytt.. tröttsamt
nä bäst att försöka sova lite så jag orkar upp imorogn. godnatt