niohundra



har egentligen super mycket plugg som måste göras i dag men jag kommer inte gång, ibland går det bara inte.. fått många frågor angående mina boots så visar dom snabbt istället, dom kommer från bianco och gick på 900 riksdaler. dock är dom jäkligt sketna och bilden gör dom inte rikrigt rättvisa men här har ni!

sen så har jag ju lovat ett smininlägg, och jag undrar lite vad det är ni vill veta så att det blir rätt? :)
puss och kram

FÖRSTA SNÖN


jag tror inte ni förstår hur ont jag har i min bakdel just nu, känns som en stor.... finne i hela röven (ursäkta språket). var på rpm igår och jag måste vara skapad på någon mystiskt vis för så ont som jag får kan inte vara normalt. ändå hade jag köpte en sån där sadel att sätta på. vill inte tänka på hur det hade varit utan..  

men nog om min bak.. kom precis hem, skulle kört och hämtat kristin på näl i morse men det var värsta snöstormen ute (hålla det är oktober!?) så det slutade med att mamma fick ta över ratten och jag och nalle fick sitta i sätet bredvid.
kom knappt upp för backen här hemma och det var två bilar framför oss som körde av vägen så tacka gid för att jag inte körde.
ska egentligen in till stan och träffa min lärare nu halv men jag vågar inte ut på vägarna så får sitta hemma och plugga istället.
senare blir det s core och pump med anna, aldrig varit på pumpen förut så det kan bli intressant. har nämligen noll arm muskler...
ha en fortsatt bra dag. puss och kram

frågor

anonym: oj vad sööt :) snälla kan du inte svara på frågorna i inlägget "keep warm" när du kommer hem? snälla, kram på dig!!
svar: hehe tack :) jo jag håller på. kram

anonym: jaa snälla skriv vilket serum o värmeskydd till håret nu! behövs inga bild säg bara va det heter :) tycker ditt hår är så fint jämt!
svar: serumet är från matrix och heter biolage smooththerapie. tack så mycket :)

anonym: hej skriv sminkinlägget o vad du använder för serum o värmeskydd nu! pls :) sen undrar jag vad du brukar ha för storlek på dina converse? är ju inte "svenska" storlekar.. aå 5,6 eller vad har du? kramkram!
svar: hej! det är på g :) serumet är från matrix och heter biolage smooththerapie, mitt värmeskydd är från LANZANA. jag brukar ha 3 1/2 eller 4. kraam :)

anonym; Hej! har du köpt ngra nya skor? eller använder du bara converse just nu? isf hur ser dom nya ut eller vad har du tänkt att köpa för några?? kram
svar: hejsan. nej jag har köpt ett par svarta boots :) kram

anonym: hej! är det "tinted mineral veil" du använder? den som är lite brunaktig för den andra är ju nästan vit (typ ljusare än foundation)? puss :D
svar: hej! nä det är faktiskt den som är helt vit som jag använder, eftersom att det bara är en fixering och man inte tar speciellt mycket av den så syns det inte :)

anonym: har du köpt några nya "boots" eller liknande? isåfall bild snälla! o skriv vart du köpt dem :D kram
svar: jaa jag har ett par svarta boots från bianco. får återkomma med bild ;) kram

tina: använder du "medium tan" eller "tan" just nu på foundation? har du testat den nya id bare foundation? isf vilken färg har du på den? kram!!
svar: medium tan just nu. hmm nä, finns det någon ny? jag har den som jag alltid har haft. kram kram

anonym: har inte din kille körkort? är ni tsm igen föressten? va kul! så fina ihop jue :)
svar: nej det har han inte (även om han borde hehe) :)

anonym:när kommer sminkinlägget? såååå fint sminkad jämt! (:
svar: hehe tack så mycket. jobbar på det :)

anonym:jag la ihop dem så de blir lättare för dej o svara ! ;D
svar: tack! :)

majlinda: en till fråga! vart är den ursnygga tröjan på bilden köpt? snälla svara :)
svar: gina =)

anonym: vart har du köpt tröjan o linnet du har under på bilden ? :))
svar: gina bådå två tror jag :)

anonym: vad har du för nr på ditt rosa chanelnagellack? alltså vad heter färgen? : ) tacksam för svar..
svar:  87, flamme rose :)

förlåt för att jag har varit seg på att svara på era frågor, ska bli bättre på det. tycker det är kul när ni frågar! men nu tror jag att jag har svarat på dem flesta. puss

tisdag



hej hopp! ska alldeles strax in till stan för att möta upp anna. hehe stackarn ska till tandläkaren och borra och är livrädd så klart man ställer upp. måste egentligen plugga men får skjuta upp det till senare. ska hinna träna och ta en sväng till torp också. men men nu får jag skynda mig, tänkte bara tala om att jag lever. puss på er

101014



nä vad säger ni, dags att rycka upp sig lite? ta tag i livet igen. jävlar vilken svacka jag har haft men nu har jag fan fått nog! imorgon är det fredag och då börjar jag leva igen. tänkte starta dagen med ett sjuhelvetes tränings pass, svetten ska rinna. efter det blir det torp med mamma. och sedan blir det sjuuk utgång med brudarna! kommer bli grymt.

idag har jag varit på biblioteket och träffat min lärare. sedan hämtade jag upp joakimmis och körde på han en sväng efter det var det meningen att vi skulle åka hem och gå ut med nalle och sedan träna men jag fastnade hemma så det blev ingen träning för min del, istället har jag bara tagit det lugnt i soffan med nalle.
nej nu är det bed time. hörs imorogn. pussen på er

KEEP WARM

tjena! jag är så  dålig på att visa er när jag köper något nytt så här har ni lite av det jag köpte sist jag var på torp (kassa bilder men det duger). lyckades inte hitta allt eftersom att min garderob för tillfället ligger över hela sängen och golvet inne i det rummet jag har mina kläder. håller på att sätta upp nya och hoppas att det snart kan bli klart så jag kan få lite ordning på mina kläder igen.. vilket behövs! 



gosig tröja från bikbok, 400 riksdaler ?
skjorta från gina 199kr
mysig halsduk, gina tricot 149kr


hatar rubriker

hej! förlåt för mitt obegripliga inlägg sist, allt var åt helvete. sorry. och ännu mer förlåt för den kassa uppdateringen...
varit helt död dem sista dagarna så har i princip inte gjort något alls. tänkte försöka få med mig mamma in till gymmet här strax men hitills så verkar det rätt mörkt.. behöver verkligen komma ut lite känner jag. annars får det bli en promenad eller något!
men innan jag gör det tänkte jag dela med mig utav några goa bilder från när penny fyllde 18. puss och kram