give me



sitter och kollar lite på internet, skulle egentligen till göteborg i dag men det blev inställt så nu kliar det i fingrarna. är galet shoppingsugen. känns som om det var hur länge sen som helst som jag var ute och shoppade.. dock var det egentligen inte det hehe, men en sån där hel dag på stan ni vet. ska visa er mina senaste köp någon dag. men så länge min data är borta kommer nog min uppdatering att bli lite sådär tyvärr..
måste verkligen ha mig ett par shorts, lite mörkare än på bilden ovan och i en lagom längd. någon som vet vart jag kan hitta ett par snygga? behöver skaffa mig ett fodral till min iphone också. näe jag får ta mig ut i butikerna någon dag i veckan och kolla!
nu väntar sängen. puss godnatt

forgot to tell you

glömt att berätta för er att vi har bokat resa till turkiet alayna i maj! det blir jag mamma och pappa som ska iväg en vecka och bara ta det lugnt, shoppa och sola. ladda upp batterierna inför magaluf en månad senare, vilket kommer att behövas. ska bli skönt att komma iväg till värmen ett tag, blev ju inget i vinter så det ska bli riktigt gott. ska ni iväg något i sommar?



angry

hej! anledningen till min frånvaro, iaf sen sist, är för att någon liten jävel har hackat sig in i min data. gissa om jag är arg! lämnat in den på något ställe istan nu som ska försöka få liv i den men dem kunde inget lova.. tänka alla bilder! åh jag blir galen.. sånt går inte att ersätta..  hur fan tänker människor som sitter och håller på med sånt där!? kan inte ha mycket till liv i alla fall. ursäkta men sånt gör mig så jävla förbannad..
men kunde inte hålla mig borta från datan längre så pallrade mig in i till våran gemensamma data som är huuur seg som helst och har universums äckligaste tangentbord..

men men, hoppas ni har haft bra! i helgen åkte jag och några kompisar till göteborg och gick på hur många lingon finns det i världen. underbar film, rekommenderas starkt! sedan i lördags blev det roadtrip till trollhättan och mys med godis framför tvn på kvällen.
puss och kram på er

fettisdagen



hej! hoppas ni har haft en bra dag och ätit massor med semlor! själv körde jag hårt på gymmet och sedan efter en snabbdusch gick jag och mamma och käkade och efter det mötte jag upp stina och vi tog oss en sväng på stan och pratade av oss lite. efter det åkte jag vidare till mormor och morfar, och trots att jag har lovat mig själv att jag ska sluta med sötsaker, åtminstonde på vardagar, stoppade jag i mig en semla. ändå semledagen så då är det okej, visst.. gott var det iaf!
nu blir det mys framför tvn. puss och kram

110308



hejsan! ska snart sticka iväg till bussen och åka in och svettas en stund. ville bara säga hej först. vi hörs senare, ha en bra dag! puss på er

nice weekend

heej! förlåt. jag kommer ju aldrig rikrigt igång. men det är bara att ta nya tag! 
jag har inte gjort mycket alls det sista faktsikt, mest tagit det lugnt. inte varit ute sen vi var i stockholm så gissa om det kliade i mig i helgen. som tur är var det inte bara jag som var sugen. stina och erica följde med mig ut i fredags och i lördags blev det galet hemma hos kenny. dock kom vi aldrig ut som planerat, kom inte längre än till polishuset där jon däckade så passande.. så vi vände tillbaka för att dumpa honom hemma hos robin som dessvärre var ute på egna äventyr. så vi brände av några timmar sovandes i hans trappuppgång. resten av natten spenderades på en ranglig extrasäng efter lite mackaroner. trevligt.

hoppas ni har haft en bra dag! jag har mest tagit det lugnt förutom några timmar på gymmet i morse. nu är det dags för mig att läsa lite histora som jag borde ha gjort hela dagen.. vi hörs. puss och kram


finaste bilderna jag har att bjuda på